Chytej.cz

TV CHYTEJ necteno

9.4.2008 | HaD | 2.686 zobrazení | 14 odpovědí

Během posledních několika měsíců jsme pro Vás natočili a odvysílali celou sérii reportáží. Toto fórum by mělo sloužit jako anketa, kde nás zajímají Vaše postřehy, náměty, kritika apod. Samozřejmě budeme velmi vděčni za náměty na další reportáže, které rádi natočíme i přímo s Vámi!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 20:48 ® yerrx
yerrx

je to dobry napad¨.....skuste treba natocit neco o smaccich moc se toho o nich nevi

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 16:55 ® Kubah reakce na …

Mě se ty videa líbí, byl to dobrej nápad

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:58 ® kaprnak
kaprnak

A jinak ta rybarska tv je velice prinosna pro rybare.Prinasi dobre poznatky a ukazuje i krasne zazitky od vody.A toci ji lidi kteri maji ryby radi nade vse a to je hlavni dekunji za vsechny slusne rybare za ni.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:56 ® kaprnak
kaprnak

Prosim vas jestli by to slo u nas natocit tu reportaz byl bych vam velice vdecny.Dalo by se chytat u nas na Brtnicce nebo na 7h rybniku Simanak.Velice dobre se zde chyta na plavanou nebo na feeder.Prosim vas kontaktujte me na cislo720311643 a nebo na e-mail www.biosqa@seznam.cz.Dekuji predem za odpoved s pozdravem „chyt a pust“ Petr Hvezda.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 8:46 ® Robur
Robur

Jiris, něco jsem viděl, něco ne, nerad to hledám, ale rád se na to dívám, tady bych to měl pohromadě.

Regule, z tebe buď mluví bledá závist nebo seš nasrané, že s tebó nikdo nechce nic natočit:-))

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 0:26 ® jiris
jiris

robur / proc natacet natocene, videl si rapala stranky?

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 23:10 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – proč z tebe dycky vyleze taková ****vina. :-D

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 22:43 ® Robur
Robur

oprava: potopit

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 22:43 ® Robur
Robur

co potopipt Boňáce a nátačet chody jednotlivých woblerů a dalších vláčecích nástrah. Chápu, že by to šlo i jinak, ale nebyla by to taková sranda:-))

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 22:26 ® vagi
vagi

Ou Ou samozřejmě stránky, ne sránky. -:)

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 22:24 ® vagi
vagi

HaD,Boňác: Hoši,jak jsem říkal v Brně, mně se to moc líbí. Takže ode mě kritika moc nepřijde, přesto jednu zpětnou vazbu bych měl. Trošičku postrádám „akčnější“ reportáže typu výlovy, kontrolní odlovy, zajímavé rybářské závody atd.. Ale to je možná dáno ročním obdobím a ještě to přijde.

A dále mám ještě jeden nápad: Moc by se mi líbilo a myslím, že by to i fungovalo, kdyby jste natáčeli „upoutávky“ nebo „prezentačky“ různých soukromých revírů. Samozřejmě, že ne zadarmo. Majitel by měl mít zájem o koupení takovéto reportáže, protože mě, jako potenciálního návštěvníka, by to zajímalo a mohlo snadno přesvědčit, abych ten revír navštívil. Ne všichni mají možnost referencí od kamarádů a hledají, kam vyrazit. A jak víme, papír a webové sránky snesou všechno, takže pokud vyhledám revír tímto způsobem, mohu být zklamán. Kdežto v reportáži bych objektivně viděl, jak to tam doopravdy vypadá (ryby, břehy, zázemí…). Otázka je, jestli se také touto cestou chcete vydat a nepřipadá vám toto moc komerční. Mně ne :-) a určitě bych to uvítal.

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 22:07 ® havel reakce na …
havel

Robur: provokatére :-)

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 22:00 ® Robur
Robur

hoši Nova je Nova:-))

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 21:14 ® Boňác
Boňác

No tak se nebojte a pište i kritiky, aspoň budeme mít zpětnou reakci…

reagovat