Chytej.cz

Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm necteno

8.4.2008 | brabi | 4.666 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:39 ® kaprnak
kaprnak

myslim si ze uplne idealni prut ktery i sam mam je match shimano alivio.ma krasnou akci a je uzasne lehky idealni na toulanou kolem vody i na sedacku

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:23 ® monaster reakce na …
monaster

zkus juknout na stránku fimry VIPA . tam byss pochodit měl. já kdysi Trabucco prodával a bez jediný reklamace. sám mám starší model. Stratus Bolo ve 4 metrech cena někde kolem 1400 tenkrát a maximální spokojenost. není to jak ta lešenářská trubka z čínskýho laminátu co mám na položenou.......

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 13:50 ® brabi reakce na …

Cim min tim lip:) Tak do 2000Kč jestli to neni nerealne. 125cm proto aby se mi pohodlne vesel do auta a nemusel jsem trnout ze na nej neco hodim nebo nekdo sedne. Zatim se mi libi Trabucco SYGNUM TRX a EXODIA PRO FISH ale u toho nemohu zjistit vahu a najit prodejce. Zatim co jsem byl u vody tak si moc nedokazu predstavit prut delsi nez tech 5m co mam. Prislo mi ze stromy jsou vsude. Byl jsem na labi a nahonu v Litomerich a za Litomericema.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 9:15 ® Kazan

Napiš kolik chceš do prutu dát peněz, a taky proč má být transtport jen do 125cm. Dělat kompromis s prutem mezi malou a velkou vodou patrně povede opět k nákupu něčeho co ti moc nebude vyhovovat. Uvažuj o nákupu dvou prutů. Labe a Ohři chytám taky a 5m boloňka je pro mě krátká :-) . Počítej s tím že na malé vodě se dlouhým prutem budeš špatně vytáčet mezi stromy, nebo budeš pořád ve větvích. S krátkým prutem se ti na velké vodě špatně bude vodit splávek, špatně překládat vlasec a budeš mít problémy s dosekáváním ryb na větší vzdálenost.

reagovat
Úterý 8. dubna 2008 ve 21:38 ® skwor
skwor

Od začátku sezóny používám tohle a zatím si na něj nemůžu stěžovat vltava2000.cz

reagovat