Vyhledávání
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | 3.956 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. dubna 2008 v 17:29 ® Kouba
-
Orka: mas to stejny kdyz pichnes do radia sluchatka taky ti prestanou jet repraky a zacnou jet sluchatka …tak to mas to stejny…akorat nevim jestli ten fishtron nema jenom jednu dirku:) ty starsi modela maji jenom jednu to je dost na prd..
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 17:05 ® Klon
-
Rapadek: omlouvám se,to samozřejmě patřilo pro Orka
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:42 ® kaprnak
-
ja si myslim ze to bude chyba v kontaktech a nebo v celym pipaku ale ja mam treba pipaky od kvadrifish a hlasi i sviti swingery a nemam s tim problem.tak si je treba zkus koupit a nebo kdyz budes chti neco lepsiho tak urcite fox nebo flajzar u tech nemuzes mit problem
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 13:36 ® rapadek
-
Klon, Kouba: Já nemám nic. To je mýlka. To „ORKA“. Já jsem se jen ptal co má, abysme mohli poradit.
Orka: Tak se to asi vyřešilo. Flajzary jsou možné řešení. Fishtrony mají dokonce nějakou možnost nastavení zdířky pro připojení. Asi se zase potvrzuje pravidlo o levných drahých věcech.
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 9:51 ® Orka reakce na …
-
4lověče máš asi pravdu zkrátka jsem došel do prodejny a ukázal jsem jim to pak jsem mu řekl jestli to mužem vyzkoušet na flajzarech FISHTRON SX1 (které si chi koupit šetrím
reagovat) no a tam to fachčí v pohodě no takže je to ok prodám moje pípaky a pujdu do těch flajzarů
- Středa 9. dubna 2008 v 19:12 ® Kouba
-
Rapadek : zaleži na vnitřku(technice) to je cely!! nemas delany pipaky pro svetli ale pro priposlech asi ..uz sem takovych pipaku videl moc:).. ja mam 2 zdirku na priposlech aji na svetelnyho a vali to v poho
reagovat - Středa 9. dubna 2008 v 16:59 ® Klon
-
Kouba: podle mě to budou ty svingery co jsi sem dal akorát typ který má diodu a jdou zapojit do hlásičů.kudy by asi vedl ten drát než tou tyčinkou
Rapadek : nechci strašit,ale mám pocit že na tyto hlásiče to nejde,protože ty máš hlásiče na 9V a třeba na Flajzerech u kterých mi to funguje jedou na 2×1,5 V mikro tužkový…Což jsou 3Volty.Je to jediná možnost která mě logicky napadá…
reagovat - Středa 9. dubna 2008 ve 13:59 ® Kouba
-
Panove shánim swingery ktery by meli tuto tycinku dutou nevite o znacce nebo kde se daj koupit??
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 ve 23:19 ® Orka reakce na …
-
hlásiče mám od firmy grebenstein (thunder carp) rybarske-potreby.vltava2000.cz
reagovat
a swingry jsem si koupil euro illuminated www.tomi-korda.cz - Úterý 8. dubna 2008 ve 22:09 ® rapadek
-
Napiš jaké jsi koupil swingry a jaké používáš hlásiče. Možná se bude lépe hledat řešení. Správně by mělo po zapojení fungovat obojí.
reagovat