Chytej.cz

Štěstí přeje připraveným - nebo je to fšechno naopak??? necteno

19.11.2004 | Tomash | 2.346 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímají mě vaše zkušenosti a příběhy od vody, kdy jste ulovili rybu, kterou jste vůbec neměli v úmyslu lovit. tak já mám své nej ryby ulovené docela dost náhodně. Amura 82cm při lovu na candoše – ve tmě a na rybičku – férově za tlamu. A tu štiku jsem vytáhl při lovu okounů na woblera bez lanka. Dále ty známé příběhy. Pojď berou já ti to předvedu a pak táhá ryby jen pozvaný host-vetřelec. U lovu štik to platí na milion procent…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. listopadu 2004 v 15:18 ® Prizrak

Tomash: To je fakt…

reagovat
Úterý 23. listopadu 2004 ve 12:36 ® Holajz2

já to mám takhle s candátama. Nej mám 69 podseknutý za břicho, druhý nej 66 na kukuřicu a 1mám ještě na střídu z chleba. Pokaždý jsem se snažil chytat kapry, ale… Ale na cándáty taky chodím docela často a na rybky jich mám taky dost nachytaných. Jo a ještě jsem chytil svou největší rybu (sumec 100cm) na vlasec, který s sebou vláčel ten sumec, když ho předtím někdo utrhnul (i s krmítkem). P. S. Candoše jsem si ponechal, nebyli hájení ale sumec šel zpět, bylo to letos na konci května.

reagovat
Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:10 ® Tomash
Tomash

Prizrak : Pořád lepší chytit něco jiného, než nechytit vůbec nic!!!

reagovat
Pondělí 22. listopadu 2004 v 15:14 ® Prizrak

Big Mike: Přesně tak. Chci chytnou nějakou rybu, o které vím ,že tam je a vždy jak na potvoru chytnu něco jinýho.

reagovat
Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:25 ® BigMike

Tak se podrž, jsem asi takový jihočeský malý, hubený blondýn s těžce vyvrknutou nohou – jakmile jdu cíleně na nějaký druh ryby, z 90% chytím jinou. Boleny chytám náhodně, sumce chytám náhodně a snad jen sem tam štika a candát je chycen s představou, že jeden z těchto druhů chci chytit. Jo a chytil jsem v životě 3 parmy, nej měla 68 cm a skorem 3 kg a vždy na w. 9 cm Rapala GFR. Stoupající, přikalená voda a ten samý úsek řeky. Jsou tam.

reagovat