Vyhledávání
Vodňany
5.4.2008 | yerrx | 13.796 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. dubna 2008 ve 22:17 ® Kuba
-
já mam 19
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 20:54 ® yerrx
-
no me to ceka az pristi rok…
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 17:55 ® the fish reakce na …
-
jj ja tam taky jdu…docela se tam už těšim:D jaký jsi měl číslo k příjmačkám?? já měl 17…jo jinak pro druhý kolo jsou už 3 přihlášení takže volnejch už jenom 8
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 17:13 ® Kuba
-
j otevreli 2. kolo a je jeste 11 mist
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 16:55 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Hoši je tam v té škole ještě volné místo?
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 16:27 ® Kuba
-
jo ja
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 15:10 ® the fish
-
je tu někdo přijatej do prvního ročníku?
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 13:16 ® Kuba
-
ty tam des ???
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 13:15 ® Kuba
-
jo vim 19
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 v 10:18 ® yerrx
-
nevite kolik se ted hlasilo lidi?
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 v 0:16 ® hecht reakce na …
-
Dám Ti to na osobku do pátku.
reagovat - Středa 9. dubna 2008 v 18:56 ® Kuba
-
No to by me taky zajímalo nastupuju tam v září
reagovat - Středa 9. dubna 2008 v 15:14 ® Sander
-
hecht > pátek a sobota jedu na Rally, takže pokud máš čas v neděli, jedu.
reagovat - Středa 9. dubna 2008 v 1:47 ® hecht reakce na …
-
sander – pokud se nám povede příští rybačka tak uvidíš tlemivej ksicht celý den
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 v 15:29 ® Sander
-
hecht > bacha na ironii, víš jak jsem to myslel, chybí mi u tvého příspěvku tlemivej ksicht :o)
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 ve 13:23 ® osprey
-
Tak po přádku. Ve Vodňanech jsem v životě nechytal.
Pár ryb na Blanici ještě je, candáta mám loni dokonce i 56 cm, boleny dva téže velikosti, štiku 66 cm a podstatně větší mi spadla.
Co se týče pytlačení a jiného svinstva – za 18 let jsem na tomto toku nebyl kontrolován. To, že dodržuji nějaké předpisy, je jen moje dobrá vůle.
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 v 1:14 ® hecht reakce na …
-
Provokatére !!!
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 ve 22:08 ® Sander
-
hecht > a o candátech ani nemluvě, však víš, jak jsem Ti říkal o tom loňském habánovi, jediném, kterého jsem tam kdy viděl. Dobrých 40cm, nataženej, nafouklej…
- důkaz, že tam jsou :o))))
- Pondělí 7. dubna 2008 ve 22:05 ® Sander
-
hecht > lakuješ, vždyť víš, že takovéhle štiky jsou tam pod každým stromem.
(To, že jsou tam těsně u břehu asi 4 stromy po celém povodí není podstatné :o))))) )
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 ve 20:06 ® Stanik
-
Hecht: jak píšeš ty i Alfons, s těma úkrytama pro ryby to tam je bída. ale i tak se dá nachytat hodně ryb menších velikostí a občas, když člověk hodně chodí, dívá se a zkouší místa kam místní moc nechodí, může nachytat i něco lepšího. Je pravda že štika přes 60 je dost vzácná, tedy aspoň pro nás byla, ale do 50 se jich nachytá spousta. Je to asi nějaká hříčka přírody ale většina štik co jsme tam nachytal měla přesně 49 cm. Asi vydry nebo kormoráni
reagovatZa ty tři roky a dvě týdenní dovolené jsem tam ani jednou nepotkal porybného, ale polovina rybářů co tam chytá by měla okamžitě přijít o papíry. I kolega Alfons jakožto člen rybářské stráže říkal že takovou divočinu ještě neviděl. Ale mám to tam rád, hned bych zašel zavláčet na Blanici a poté bych vstřebával zážitky z lov u Korytů, v Sudu nebo v Krčmě.
- Pondělí 7. dubna 2008 v 19:58 ® Mike
-
yerrx: Jeden muj znamy studuje nejakou skolu s informatikou, ale urcite to soukroma neni. Hlavne ber ohled taky na to, jestli pak najdes nejaky dobry uplatneni a taky za slusny penize. Pracovat v rybarskem oboru by bylo jiste zajimave, ale to uplatneni asi nebude tak dobre..Nevim no…
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 v 19:25 ® the fish
-
jo a co se týče ryb v řece ( Blanice 3 ) tak si každý myslí kdo tu vodu nezná, že tam skoro nic není, ale je to opravdu lež!! jsou tam nádnerní kapři, štiky, úhoři a samozřejmě že i sumíci sice menších rozměrů ale když víte kam na ně tak není problém vytáhnou 4 za noc… jak už jsem říkal, když znáte řeku není problém chytit jakýkoli druh ryby. A jestli by jste se chtěli zajímat o ryby i do budoucna tak neváhejte a utíkejte na srš
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 v 19:09 ® the fish
-
caw, já sem tam ted taky přihlášenej, chtěli brát 30 lidí (jedna třída) ale na první kolo se jich přihlásilo jenom 19 takže příjmačky zrušili…( dá se říct že těch 19 lidí je už jakoby přijatejch ale nemaj to ještě písemně) no a 19 jich bylo protože i ve třeboni otevřeli maturitní ročník a tam je jech zatím pro první kolo přihlášenejch 25…no takže srš pořádá druhé kolo a doufají že doplní počet… na základě vysvědčení z 2.pol 8 třídy a z 1. pol.9.. předmětu je na škole docela dost hlavně ty odborné no a uplatnění nejde určo každý v oboru sice je možný že za míň peněz ale když tě to bude bavit nejni problém..jestli chcete podrobnější info. o srš klidně napište!!
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 v 16:21 ® yerrx
-
Mike ja bych chtel treba i nekde na informatiku se zamerenim na 3d grafiku ale nemam tak dobrou matiku a navic tyto skoly sous soukrome a ja 50 tisic rocne nesezenu…
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 v 8:28 ® Alfons
-
Hecht – no to jsem taky bylo myšlené, že se ryba nemá kam schovat. Se Stanikem jsme tam začali chodit hned po té velké povodni, ze začátku to bylo fajn,pak to ale masařky skoro vše vybraly. Ale pro začínajícího přívlačáře je to pořád dost dobrá voda, jen nesmíš chodit chytat jen na řeku do města. Štiky se daj stále solidně chytat na náhonech a na místech mimo město, zejména nad městem na přírodním toku, kam je to na masařky asi daleko. Ryby nejsou žádná hovada, ale na zahájení nebylo problém přívlačí nachytat za den dvacet štik. Se Stanikem jsme tam byli naposlet vloni na minidovolený a jezdili jsme na ryby i do Hluboký a do Tejna, ryb dost, ale rybářský tlak (přívlačářů) tam máte fakt gigantický.
reagovat - Pondělí 7. dubna 2008 v 1:29 ® hecht
-
Tak teda nevím jestli myslíme tu samou Blanici. Je to moje domovská voda a jak píše i Osprey, je to tady s dravci bída až hanba. Měls napsat že se ryba nemá kam skovat, pokud tam teda ještě nějaká je
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 22:31 ® Mike
-
Kdysi davno (asi pred ctyrmi roky) jsem se s Tomikem vazne rozmyslel o studiu na teto skole. Nakonec to padlo, tusim kvuli spatne dostupnosti (bylo to proste daleko). Ted uz jsem starsi a musim se tomu usmivat. Trosku se mi zmenily priority a kdybych mel ted moznost tak bych tam asi urcite nesel. Ber v potaz to ze treba uz za par let nebudes tolik zapaleny do ryb jako ted a budes mit jine zajmy. Pak uz ale nebude moc velka moznost zmeny. Ryby ted chytam rad jako predtim a mam i lepsi moznosti, ale na tu skolu bych nesel.
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 22:13 ® Matez
-
jj…vim kde to je, jestli se dostanes tak te bude myt fyzikar rad protoze je taky z Valašského Meziříčí
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 21:18 ® yerrx
-
Matez- bydlím kousek od Valašského Meziříčí to je tak 50km na jihozápad od Ostravy
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 21:08 ® Matez
-
yerrx: Kdybys měl jěště nějaký otazky stáačí napsat a ten den otevřených dveří je 17.5.2008
reagovat
18.10.2008
v čase: 9.00–14.00 doporučuju se tam podívat a odkud jsi???