Chytej.cz

Vodňany necteno

5.4.2008 | yerrx | 13.846 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 6. dubna 2008 ve 20:56 ® Matez
Matez

Já na tuto školu chodím, teď sem v prváku a tench je opravdu semnou ve třidě informace o škole jsou na netu www.srs-vodnany.cz. Jinak je to suprová škola!!!

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 20:51 ® Stanik
Stanik

Jak říká Alfons, střední má dobrou úroveň a docela přísnej režim. Apousta těch kluků jde pak do Budějic na VŠ a když měly dobrý prospěch na střední, tak to tětšinou v pohodě zvládají i na VŠ. A nebo pokračujou po střední ve Vodňanech na VOŠ, nanáročná varianta VŠ a i tam tě dost naučí (aspoň za nás to platilo). Akorát ta VOŠka je poměrně náročná na játra, ale stojí to za to. Rybačka na Blanici je docela dobrá a ten florbal je opravdu na solidní úrovni.

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 16:12 ® Alfons reakce na …

no tak vyjeďte na den otevřených dveří, to bývá docela solidní přesvědčovací nápor, kdyby nic tak je to docela pěkný výlet

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 15:43 ® yerrx
yerrx

ja uz pristi rok budu davat prihlasky a celkem bych tam chtel ale nasi sou proti:( treba to este nejak ukecam

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 15:33 ® čabi
čabi

intr tam je,první chlastací liga taky,je to možná dobrý tam jít,když tě to fakt baví a udělat si po tom vošku nebo vysokou

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 14:28 ® yerrx
yerrx

a je tam intr?

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 12:54 ® Alfons

Platí i v dnešní době!

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 12:20 ® Jíra2

Před více jak 25 lety se mnou chodilo do ročníku na VŠ několik absolventů vodňanského institutu,ti chlapci měli tak nádherný vztah k alkoholu, v jehož konzumaci byli extrtřída, že tehdy tam byla výuka o chlastu určitě v učebních osnovách!

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 12:12 ® Jíra2
reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 9:50 ® Alfons

A zapoměl jsem na to, že je od školy asi 400 m Blanice, tam můžeš Ospreyovi pocuchat štiky, přívlač je tam krásně jednoduchá, štiky se nemají na upravené řece pořádně kam schovat, takže za chvilku přesně zjistíš kde jsou úkryty a kde stojí. Není problém jednu tu samou štiku chytit každý týden na stejném místě – dokuď jí někdo nezmasí.

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 9:45 ® Alfons

yerrx – no je to buď technik na odchovnách pstruhů a dnes i jiných podobných ryb nebo technik v klasickém rybničním hospodářství. Uplatnění je i na líhních a na pozicích ČRS.
A opravdu si prostuduj stránky školy, tuším, že v květnu je den otevřených dveří, ovšem ve skutečnosti to tam trochu jiné. Škola i prostředí dost dobré, ale strašně mě srali neustálé poplatky – za stracené nebo rozbité nádobí a pod. Samozdřejmně je lepší pak jít na VŠ, ale jak říkal na praxi jeden doktor, když jsme lovili generačky – ,,titul před jménem, titul za jménem a zase jsem od bláta a nosím plachtičky" – takže rybář musí být pro práci opravdu nadchlí jinak by to asi nevydržel. Mám spolužáka, který byl spíše přes vážky než přes ryby a za čtyři měsíce s rybí líhně utekl Jo, ale hraje se tam vcelku dobrá liga ve florbalu

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 1:44 ® Sotík

Prostuduj si to na www.srs-vodnany.cz/aktual.html

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 v 1:41 ® Sotík

Je to tam v celku dobrý.Ta škola ti dá hodně, uplatnění najdeš ale slyšel jsem, že pokud si neuděláš vejšku tak je to dřina a za malý peníze.

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 22:15 ® Robur
Robur

no Tench je registrován i zde, ale na Mrku je častěji:-))

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 22:11 ® yerrx
yerrx

Alfons- jake povolani presne muze byt v „hospodarskem rybarstvi“?

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 22:10 ® Robur
Robur

nerad odkazuji na Mrk, ale tuším že Tench z Mrku tam studuje, je to syn kolegy z práce, tak to vím. najdi si ho přes jejich vyhledávač. Ale myslím, že to co hceš určitě najdeš i na webu té školy.

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 22:09 ® yerrx
yerrx
reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 21:45 ® honsev reakce na …

cau ja sem se hlasil tedkom do vodnan je to podle me skvela skola co si o ni myslite ?? cau a dik za odpoved

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 21:43 ® Alfons

No záleží jestli chceš jít na střední nebo na vošku. Na střední škole je jediné zaměření a to je rybář, jinak si tam uděláš papíry na náklaďák. Škola je to vcelku fajn, poměrně přísný režim. Ale zvaž jestli by se ti v hospodářském rybářství líbilo, pro každého to není a peněz za to zrovna také moc není.

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 21:35 ® ksandik13
ksandik13

Proč vymluvim???

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 21:32 ® čabi
čabi

No říkali mi kluci z Vodňan,pokud budu o někom vědět,že chce jít do Vodňan,tak ať mu to raději vymluvím!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1