Chytej.cz

Stan necteno

4.4.2008 | Robur | 8.734 zobrazení | 51 odpovědí

Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 8. února 2009 v 19:56 ® Mary reakce na …
Mary

Kolik foto mohu dát. Dala jsem 4 a je tam jedna

reagovat
Neděle 8. února 2009 v 19:54 ® Mary reakce na …
Mary

Roburku pošli kamarádku na závody k nám, já ho většinou kupuji na rybářské závody. Ovšem na stojáka nebo sedáka, jája má na ležení. Pokusím se vložit foto, Mám ho od roku 2004 začínalé to v Brně za 2500,–-Kč. Cena jde dolů. Učila jsem se ho rozkládat ale neuměla jsem ho složit, měla jsem to natočené i z televize plno lidí jsem měla doma kteří machrovali jak ho složí, video jsme krokovali ale nesložili. Naučil mě to majitel rybářství Sokolov -Cheb a dá se složit skoro jednou rukou, za minutu rozložený za dvě minuty složený. Jinak bych tě odkázala na Pavla Tomiho od toho jsem ho měla vloni. Sice nebyl barevně jako můj, nevím nepoznám pořádně rozdíl v materiálu, rok před tím jsem ho sehnala u Habakuka v Plzni a ten tenkrát tvrdil že je to poslední v republice. Trochu měl pravdu. Letos ho budu shánět též.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7436.jpg
Neděle 8. února 2009 v 19:42 ® Robur
Robur

kde jsi ho koupil, kamarádka hledá ten pružinový, protože u nás se to prý neprodává. Nemáš odkaz? Píšeš skutná nebo skrytá pružina. Neovládám techn. termíny

reagovat
Neděle 8. února 2009 v 17:11 ® jájá reakce na …
jájá

ROBUR: Taky jsem hledal a našel a koupil loni na podzim. už stál v ložnici, v obýváku, v chodbě, i na zahradě. Jen nevím jestli do něj neteče a jak vydrží. Složení a rozložení díky skrutným pružinám je otázka deseti vteřin. Cena nevelká, skladnost zajímavá a využití pestré :-D

reagovat
foto/forum/2009/th-img7424.jpg
Neděle 8. února 2009 ve 12:55 ® vagi
vagi

Robur: na vodu je nejlepší finta tohle :-) Nemá to chybu a potřebuješ jenom plachtu.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7407.jpg
Neděle 8. února 2009 ve 12:04 ® Robur
Robur

To když si někdo přečte, tak začne trpět permanentní zácpou.

reagovat
Neděle 8. února 2009 v 11:40 ® cercer
cercer

Robur:vidíš,jak jsem ti oživil tvé zapadlé fórum?:-D Stím vyhazováním do vzduchu to znám..jednou jsem viděl jednoho kouzelníka jak takhle vyhodil do vzduchu klobouk a dopadl mu do ruky králík..myslím si,že ten napruženej stan,co popisuješ,je docela risk kupovat..nikdy nevíš,co po vyhození do vzduchu dopadna zpět na zem.

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 14:08 ® Robur
Robur

už to mám dávno vyřešený, šel jsem do nějakého toho Husky, te´d je to na půdě, takže model neřeknu, ale kvalita tam určitě je, sám jsem domaměl už 4 lůžkáč a přibral nějakýmenší. Jinak v létě na vodě jsem viděl docela dobrou fintu,byly to jakésí kruhové napružené modely. Vtip byl v tom, že se to rozkládalo tak, že se vyhodil stan do vzduchu a pružiny či pnutí ho samy rozložily. Cena byla někde kolem 4000, tuším.

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 13:22 ® 1Mara
1Mara

tendle bivak jsem si koupil loni na podzim, ještě jsem ho nevybalil tak jsem na něj zvědavej :-D DD

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 13:17 ® Piranha
Piranha

Cau Robure, mam tu neco, je to za 2999.Najdes to na www.braunstar.cz pod ,,stany a bivaky,,.Je tam jeste jeden sikovnej za 3299 myslim.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7379.jpg
Sobota 7. února 2009 ve 12:06 ® stopař
stopař

Robur- Mám ten samej jak píše dole Alf.Nic jiného než doporučuji,jsem s ním spokojenej na 100%.

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 11:32 ® cercer
cercer

retro je retro…tam krize nezasáhla!Ten hliník jsem už prodal,tyčky jsou z latěk:-D

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 6:27 ® Robur
Robur

si vzpomeň, co jsem říkal, prodej ten hliník. A ty teď v době krize ho budeš prodávat, teď – kdy jsou ceny na minimu. Promiň, ale nemohu vydělávat na tvém neštěstí.

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 3:02 ® cercer
cercer

hele,jestli ještě sháníš stan…mám jeden pěknej..:-))

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 13:45 ® vagi
vagi

petas: nevím, já se v tom nevyznám. Já osobně stan nepoužívám, spím pod plachtou :-) Jen vím,že Hannah existuje, protože ho mám za rohem, tak jsem dal odkaz. Vybrat si stejně Robur musí sám. Ten byl v akci a do 3000, takže třeba by vyhovoval. Robur: důležité je pořádně se změřit, abys ho za týden zase tady nenabízel, že ti z něj koukají nohy… :-)

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 13:34 ® Petas reakce na …
Petas

Vagi – když Hannah, tak to spíše tento –

www.hannah.cz

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 13:30 ® vagi
vagi

robur: konkrétně toto www.hannahexpert.cz

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 13:27 ® vagi
vagi

robur: zkus tohle, třeba tam něco najdeš www.hannahexpert.cz

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 13:10 ® Petas reakce na …
Petas

Nemám zkušenost přímo z modelem co doporučuje Alf, ale značka Husky je velice kvalitní, sám outdoor nenakupuji u jiné firmy. Za rozumný peníze dost muziky.

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 ve 13:08 ® Robur
Robur

už nikdo?

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 v 18:08 ® Alf
Alf

Pár roků používám starší typ tohodle a jsem s ním naprosto spokojený. www.huskycz.cz Mám i spacák téhle značky a rovněž spokojenost. Navíc mám jakousi gold kartu a když se zadá její číslo,tak se tam dá nakupovat za o dost lepší ceny …můžu to poslat do osobky.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1