Chytej.cz

Stan necteno

4.4.2008 | Robur | 8.730 zobrazení | 51 odpovědí

Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 23. března 2011 v 19:40 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> ty woe,to sem založil po tom plování v Jestřabkách..nic sem nekoupil,loni sem nejel,tak sem zapoměl a nějak to vyšumělo..a najednou se to zas blíží-nechci už plavat!!:-D :-D

reagovat
Středa 23. března 2011 ve 12:55 ® Robur reakce na …
Robur

cercer> ty hovado, ty to kupuješ už dva roky:-D

reagovat
Pátek 16. října 2009 v 11:31 ® Robur
Robur

myslím, že poměr kvalta cena je fakt Husky.cz, zakkldáal jsem to tehdy, že v nabídce nebylo nci za dobré peníze a do 20 dnů měli akci, a sehnal jsem ho pro dva až 3 lid myslím za 1490Kč, ale byl to lauf. Pka samozřejmě pořeš, zda tam potřebuješ nějaký prostor se zázemím. Já to nakoenc vyřešli tak, že mám stan pro 4 s menší předsíňkou a dokoupil jsem menší stan pro děcka, takže všichni máme soukromí a prostoru dost, a když někde spíme jen 1 noc, tak beru ten 4řák, prsotě dle nálady, ale připadá mně to lepší, než mít 1 velký stan, protože když jedeš jen sám, tak je to drbačka stavět atp.

reagovat
Pátek 16. října 2009 ve 3:31 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1> Jezinka si vezme taky karavan a CeP se nastěhuje k tobě. :-)

reagovat
Pátek 16. října 2009 v 1:27 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> jj,něco na tom je,ale umíš si představit,jak se bude ten karavan vyjímat na srazu třeba mezi CePovým a Jezinčím stanem???

reagovat
Pátek 16. října 2009 v 0:55 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1> KARAVAN

… psals že nemusí bejt lehkej, že máš auto a hlavní věc je rychlost a jednoduchost sestavování …

:))) :-)) ) :-)) )

reagovat
Pátek 16. října 2009 v 0:21 ® cercer
cercer

kurňa Robure,ty to máš obšancovaný všude!!Sem chtěl založit nové fórum..poopravím:ty osoby by mohly být 4 a lehký zas až tak být nemusí-mám auto.Hlavní věc-rychlost a jednoduchost se sestavováním..na netu jsem pár typů našel,ale nejlepší je typ od člověka,který má s danou věcí zkušenost a je spokojený-poradíte?

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 8:38 ® Mary reakce na …
Mary

Tam je návod na ležáka, jak jednoduché. Na stojáka je to jinak. Jsem myslela, když jsem ho rozložila prvně, že to povezu domu na střeše auta. Teď v pohodě.

reagovat
Úterý 10. února 2009 v 8:35 ® Mary reakce na …
Mary

Když jsem si ho kupovala neuvažovalajsem, že bych v něm spala, ale je velmi výborný při dešti, větru, a většimou ho používám na rybářské závody. Jenom nemám maskáčový ale jednobarevný. Tak nevím jestli je rozdíl v materiálu, třeba nepromokavý.

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 22:40 ® jájá
jájá

HONY: většinou spím na mé ženě, ale vážně. Tento stan (přístřešek) nemá ani ve stojaté a ani v ležaté podobě podlážku. Je tam jen spojovací popruh a očka na ukotvení. Podle mě je to daň za rychlé rozložení a také díky systému pružin. Asi bych řekl, že je to dobré na přespání na dvou denní výpravě, nebo rychlé rozložení před hmyzem, či deštěm, či větrem. Pro sezení je vhodný pouze ten typ na stojato. Ten se dá ovšem úhlopříčně natáhnout do tvaru pi..ky a ukotvit. pak se tam vyspí od rohu k rohu i dva(když se mají rádi). To jsem viděl, proto jsem ho koupil.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7478.jpg
Pondělí 9. února 2009 ve 21:00 ® Hony reakce na …

jaja – Má to podlážku? Na čem spíš?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 20:59 ® Hony reakce na …

Má to podlážku? Na čem spíš?

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 20:16 ® jájá
jájá

Na této stránce www.zico.cz pod textem Přílohy ke zboží: f2videorozloz­sloz.wmv (5 795 kB)

reagovat
Pondělí 9. února 2009 ve 12:11 ® Mary reakce na …
Mary

jája: kde najdu to video? Kokala jsem, že na stojáka není skladem.

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 21:48 ® jájá
jájá

Stan FASTMAN 2 svojí konstrukcí umožňuje velmi rychlé a jednoduché rozložení a složení (cca 1 min.). Jeho konstrukce je založena na pružinovém systému skládání a rozkládání. Je uzavíratelný pomocí zipu předních dveří, pod kterými se nachází moskytiéra. Na výrobu pláště byl použit materiál s propustností 5000mm vodního sloupce v desénu camouflage a všechny švy jsou podlepené. Větrání je řešeno přední moskytiérou a zadním okénkem. Přední PVC okno Vám umožní sledovat prostor před stanem. Tyto stany, jejichž velkou předností je malá hmotnost a malé přepravní rozměry, jsou předurčeny pro krátkodobější pobyt u vody nebo i pro rybaření v místech, která nejsou dostupná pro automobil. Celý set je uložen v praktické tašce včetně kotvicích prvků. Rozložení a složení je demonstrováno pomocí videa níže Rozměry: délka 235 x výška 95 x šířka140cm, hmotnost – 3,50 kg,barva – camouflage

reagovat
foto/forum/2009/th-img7445.jpg
Neděle 8. února 2009 ve 21:46 ® jájá
jájá

ROBUR: jinak jsou to dvě pružiny do tvaru osmičky a jsou skroutitelné, prostě se stan smotá do kruhu o průměru asi jednoho metru a tloušťky pěti centimetrů. vchod jeden s moskytiérou, na opačné straně větrání a podlážka žádná.

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 21:42 ® jájá
jájá

Takže koupit se dá a dokonce levněji co? googluj googluj, nebo se ptej mě :-D

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 21:39 ® jájá
jájá

ROBUR: já mám od výrobce zico a takhle na ležáka s pružinami co jsou ve švech stojí 8OO Kč. Tady je odkaz www.zico.cz

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 20:34 ® LuboO
LuboO

To som hovoril na seba. Pridal som Roburovi tipy a on to uz ma doriesene. Mary, na teba vobec nic.:D

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 20:28 ® Mary reakce na …
Mary

Lubo já ti nerozumím, cos tím myslel? udělal jsem něco špatně,

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 20:25 ® LuboO
LuboO

Kurna, clovek by si mal najprv precitat forum, az potom sa snazit byt uzitocny. Daval som to sem zbytocne.

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 20:18 ® LuboO
LuboO

Alebo toto, to je aj v cene. www.elcon.sk

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 20:16 ® LuboO
LuboO

Robur, a co tento? Resp. od tejto firmy, robi velmi dobre stany. Je malinko drahsi, ale nie o vela. www.jurek.cz

reagovat
Neděle 8. února 2009 ve 20:12 ® Mary reakce na …
Mary
reagovat
foto/forum/2009/th-img7442.jpg
Neděle 8. února 2009 ve 20:01 ® Mary reakce na …
Mary
reagovat
foto/forum/2009/th-img7440.jpg
Neděle 8. února 2009 ve 20:00 ® Mary reakce na …
Mary

Tak teď už mám zmatek ve foto

reagovat
foto/forum/2009/th-img7439.jpg
Neděle 8. února 2009 v 19:59 ® Mary reakce na …
Mary
reagovat
foto/forum/2009/th-img7438.jpg
Neděle 8. února 2009 v 19:58 ® Robur
Robur

fotky jdou dle mého dát 3, ale někdy neprojdou nebo jen 1

reagovat
Neděle 8. února 2009 v 19:57 ® Mary
Mary
reagovat
foto/forum/2009/th-img7437.jpg
Neděle 8. února 2009 v 19:57 ® Robur