Chytej.cz

Jaký Match prut? necteno

4.4.2008 | Phoenix410 | 3.767 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.

1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz

2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz

Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 12. dubna 2008 ve 2:47 ® Rade

Prichy – to já zas colmic můžu, v případě potřeby se stavím u Ríši Konopáska a domluvím se :-) Tohle je výhoda Pardubic.

reagovat
Pátek 11. dubna 2008 v 18:36 ® Prichy
Prichy

colmic me zklamal servisem, cca pul roku jsem byl bez prutu, nastesti to nebylo tak akutni :-(( …uz nechci colmic

reagovat
Pátek 11. dubna 2008 v 9:45 ® Phoenix410

Všem díky za odpovědi. Nakonec jsem se rozhodl pro matchku od Triany – Eagle Fuji.

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 14:33 ® kelt
kelt

Máme s Pifem Trianu Red Eye 4,5m. Oba jsme maximálně spokojeni.Mám pocit, že Cep si koupil jemnější řadu Green – myslím že i on vyjadřoval velkou spokojenost. Co se řeky týká – zvažuji verzi kratší asi 3,9m – kvůli nízkým větvím… Tady uvažuji právě nad Triana Green Eyes www.shoprybar.cz

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 v 18:24 ® hecht
hecht

sander tak to jo.

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 v 10:04 ® Sander
Sander

hecht > já mám ale Fashion, je to No limit, ta co uvádí autor otázky by měla být ohybovou křivkou někde jinde.

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 ve 23:46 ® hecht
hecht

Artax má sander a zatím pěje samou chválu.Je to teda extrém tuhoš. Já mám pravý opak. Milo Chromium a pokud chytám na krátko tak jsem taky spokojen.

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 ve 14:48 ® HaD
HaD

sice ani jeden prut konkrétně neznám, ale osobně bych podle značky šel spíše do Colmicu. Je to ale subjektivní názor.

Osobně chytám na matchu už dlouho a má na svém kontě desítky parem přes 65 a řekněme 10–20 parem přes 70. A drží. Pokud na ní nedáš vlasec na 20 kg a nebudeš rvát ryby na full, pak vydrží kldině metrovku.

reagovat