Vyhledávání
Dvojnávazec
1.4.2008 | premet | 11.892 zobrazení | 9 odpovědí
Můžete mně někdo poradit, jakou technikou vážete ( spíše jak ) dvojnávazec. Nějak mně to nejde a pořád se mě to přetáčí atd. Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. února 2009 v 16:53 ® Jonny94 reakce na …
-
co mu rikas ze je kopyto simte si to urco donedavna taky neumel.Lepsi je se zeptat a ne si to hned kupovat jak nakej nouma
reagovat - Středa 11. února 2009 v 15:38 ® chyt a pust
-
kdyz si takovy kopito tak si ty navazce kup uz hotovi
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:43 ® kaprnak
-
ja sam to vazu pres obratliky a je to v poho
reagovat - Středa 9. dubna 2008 v 18:03 ® paia reakce na …
-
i bez te leuokoplasti to jde… bezne jsem na male vode pouzival dvojnavazec s krmitkem nebo oluvkem na konci.
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 11:03 ® Czudko
-
dvojnavazec se da i vazat bez uzlu pomoci leukoplasti, ale opravdu zalezi co konkretne mas na mysli, zda koncovou zatez, prubeznou atd.
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 8:32 ® Piranha reakce na …
-
Nebo pouzij trojcestnej obratlik da se sehnat v kazdym rybarstvi.
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 2:36 ® rgb23
-
když už dvojnávazec, tak přes malej obratlík. Spodním očkem protáhneš oblouk kmenu a přetáhneš ho přes zbytek obratlíku druhou stranou. Máš klouzavou zarážku a flek pro návazec bez zbytečných uzlů na kmenu.
reagovat - Středa 2. dubna 2008 ve 12:30 ® Piranha
-
dvojnavazce se daji pouzivat jak u lovu dravce jako sumec, stika, tak u klasickeho baťůžkaření a take u muskareni kdy navazuji nymfu a suchou musku jajko takovej indikator. Pokud chces lovit kapry tak ja kdyz jsem jeste kapraril tak jsem nikdy nenavazoval na jeden prut dva navazce, protoze je to uzlik a ten vetsinou u ryb nad 7 kilo nevydrzel.Dva navazce muzes dat tak treba na feeder kdy se lovi mensi a stredne velky ryby.Pokud dvojnavazec tak akorat tak nekde na piskovne kde berou cejni a maly kaprici ale tam tez davam jen jeden navazec.Jinak nevim jak ted ale driv se vyrabely tzv. rychlospojky ale ty ztracely ryby.Jedina vyhoda byla ze se dal lehce nasadit navazec a zase sundat. Pokud muzu doporucit tak lov jen na jeden navazec kterej si upravis podle knihy nebo sam podle sebe. Jinak pokud pouzijes misto vlasce snuru tak se mozna da dat jeste jeden navazec ale mota se to zbytecne a jsou s tim potize.
To all: je to muj nazor nikomu nic nevnucuju, jen jsem se vyjadril na toto tema.
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 22:09 ® rgb23
-
Chtělo by to upřesnit o jakou montáž se jedná, kde je v sestavě krmítko x olůvko, s návazcem x bez, rybolovná technika, cílová ryba atp.
reagovatMontáže máš docela přehledně třeba tady: www.mrk.cz