Chytej.cz

Závody v přívlači necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | 3.034 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,jak je to se závodama v přívlači. Zajímalo by mě,jak se registrovat,abych mohl závodně chytat,jestli je potřeba sponzor,jestli jsou ligové závody nebo na který chci,na ten sepřihlásím a zněj si odnesu body,atd. prostě mi prosim napište vše,co bych mel a potreboval vedet,kdybych chtel začít závodně chytat,zatím díky,denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 5. března 2005 ve 20:53 ® msmaso

Podívej se na www. rybsvaz. cz a na oddělení sportu,mládeže a mezinárodní činnosti a tam je sekce přívlač a to je ono.

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 23:42 ® jiris
jiris

denyg – sponzora ti mohou dělat třebo rodiče, v tvém případě

reagovat
Pátek 26. listopadu 2004 ve 22:22 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Dík,asi se občas jen přihhlásím do nějakých a podle toho,jak budu dopadat,tak budu řešit dál!A jak se to se sponzorováním??

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2004 v 8:19 ® Miki

Jo to jde chytat tzv. krátkodobé zavody kdy jedeš na své vlastní triko – máš krajský přebor a z toho 4 nejlepší jedou na Mi ČR no a pak se musíš podívat do termínovaného kalendáře kde jsou jednotlivé závody jsou naskládaný mezi ligovýma (jako např. vánoční pohár nebo pohár Ohře atd… ) a zanima máš většinou dovětek bodovaný nebo náborový.

reagovat
Středa 24. listopadu 2004 ve 22:35 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

a jde,že bych ještě jezdil po různých turnajich(ne ligovych)??A co když blbě zachytam v te divizi?

reagovat
Středa 24. listopadu 2004 v 11:53 ® Miki

Jinak co se týče ligových závodů můsíš mít parťáka a aspoň jednoho náhradníka (náhradníka aspoň papírově) musíš se přihlásit s kolegou do centrální divize pokud zde zachytáte velice slušně je naděje na postup do II. ligy no a nejlepší z II. ligy chytají další rok I. ligu ( Rozspis závodů termín a místo konání schvaluje závodní rada vždy koncem roku) to asi tak v kostce

reagovat
Středa 24. listopadu 2004 v 11:48 ® Miki

Tak to ti určitě poradí Zdeněk Vybíral ( vybiral@lovy. cz 603 722 057) nebo se zkus podívat na stranky ( www. rybsvaz. cz ) na kámoše ze Zlína bohužel nemám telefon

reagovat
Úterý 23. listopadu 2004 v 15:46 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Miki,mistmi organizace zlin,takze jizni morava,ale ja potrebuji spis vedet,kde se registrovat,jak se hlasit na ligove zavody atd. existuje u nas taky liga mladeze nebo tak neco??

reagovat
Úterý 23. listopadu 2004 v 11:44 ® Miki

Pod který územní svaz spadáš? Mužu Ti případně dát kontak na odpovědnou osobu.

reagovat
Neděle 21. listopadu 2004 ve 20:39 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Dekuji,shlednu to!!

reagovat
Sobota 20. listopadu 2004 v 11:01 ® spinningman

podivej se na www. ryby. sk na clanek lru-privlac tam mas vsechno o zavodech napsane

reagovat