Chytej.cz

Pstruhová řeka (soukromá) necteno

28.3.2008 | Piranha | 3.379 zobrazení | 11 odpovědí

Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 30. března 2008 v 16:25 ® Zajda82 reakce na …
Zajda82

mas pravdu bylo to tenkrat v žichovicich a ani se nehadam že je dnes vsechno jinak je to mozny a je mi jedno ze je pstuh a lipan hajenej stejne stejne vsechno poustim.

reagovat
Neděle 30. března 2008 ve 14:39 ® cercer
cercer

:-)) )

reagovat
Neděle 30. března 2008 ve 13:20 ® jindrich reakce na …

cercer1: :-)) To víš,že jo.Já Ti to tady vykecám a už se tam nechytnu :-))

reagovat
Neděle 30. března 2008 ve 13:15 ® cercer
cercer

hele,klucí…není náhodou na Otavě nějakej soukromej revír?Nevíte o tom něco? :-)) )

reagovat
Neděle 30. března 2008 ve 12:47 ® jindrich reakce na …

scorpions82:Nikdo tady netvrdil,že Otavu 6 obhospodařovalo ČRS.Opravdu to byly Klatovy( rybářství Žichovice). Ale stále opakujeme,že od letoška to již neplatí,obhos­podařuje ČRS. Kua co je na tom k nepochopení.

reagovat
Neděle 30. března 2008 v 11:46 ® Zajda82 reakce na …
Zajda82

nelzu nevim jak tedka ale kdyz sem tam byl pred trema rokama na otave 6 revir nepatril črs ale nejakemu ing.a on mi tvrdil ze se rocni povolenky vydavaji jen par lidem ale neni prej problem koupit tydeni a prodal mi ji ale je mozny ze patril pod klatovske rybarstvi uz fakt nevim.

reagovat
Sobota 29. března 2008 ve 12:15 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ok diky ja mu dam pres pí..u :-D

reagovat
Sobota 29. března 2008 v 11:30 ® rarach

Ano, kámoš ti lže, na Otavě byl jeden uzavřený úsek, nebyl v Sušici , povolenku na něj jen tak někdo nedostal, ale to už opravdu skončilo, snad ti to potřetí bude stačit. Uzavřená je ještě asi Křemelná, povolenka se opět dá ve velmi omezeném množství sehnat od ochranářů.

reagovat
Sobota 29. března 2008 v 7:56 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jindřich< tak kamos mi lze.Byl tam na Otave v Susici a platil na jednom urcenym useku u nejakyho chlapa 200 na den.On ma pronajatej kus reviru.Takhle mi to bylo receno od nej kterej uz tam byl asi 3×.Jinak povolenku u nej koupim kdykoliv.Jinak bych musel nekde po certech jezdit a hledat svaz abych zjistil ze hostovacku nekoupium protoze bud malujou nebo nemaj uredni dny a ja kvuli tomu jel zase 300km domu.Proto hledam neco podobneho, kde se da koupit povolenka na reku od nejakyho pronajimatele rreviru a tak.A to jsem psal na muskareni a nevim co je na tom spatnyho

reagovat
Pátek 28. března 2008 ve 23:14 ® jindrich

Jinak k tý Otavě v Sušici.CHYTAT tam můžeš,ale Po a Li musíš pouštět.Revír uzavřen není. Do pr..,co jsi na tom nepochopil?

reagovat
Pátek 28. března 2008 ve 23:09 ® jindrich

Piranha: Už včera jsi se v muškaření dozvěděl,že na Otavě žádný soukromý revír není.Loni část obhospodařovalo Klatovské rybářství,ale letos již ČRS.V Jč též není žádný soukromý revír na tekoucí vodě. Jinak hostovačku si můžeš vzít na každou P-vodu. Kdyby si včera místo dohadování se pořádně četl,nemusíš zadávat tuto otázku.

reagovat