Chytej.cz

ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař necteno

24.3.2008 | smecko | 3.949 zobrazení | 21 odpovědí

CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 30. srpna 2010 ve 21:02 ® ART reakce na …
ART

karel x> Zkus se registrovat a pak používat taková slova. Skrytej umí kritizovat každej. Hele nejsi náhodou Karel Vágner?

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 v 18:36 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

karel x>Snad to nebylo myšleno i na mě???? Já přeji uspěch i nepříteli,ale pouze v případě že pujde svojí cestou a bez nějakých šmejdskejch činu,tím neříkám že JV něco udělal,nebo jsem ho neviděl!!!

reagovat
Pondělí 30. srpna 2010 v 18:27 @ karel x

opět se zde ukazuje pravá česká povaha, jakmile se někomu daří tak je lump a Vy všichni mu akorát závidíte a tak ho haníte. Vágnerovi a spol. nesaháte ani po kotníky a tady děláte machra. Dám Vám radu, až příště půjdete na ryby, utopte se !!

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 v 19:05 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

chosebaits> Já dnes tedy píšu,no to je tedy hnus!

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 ve 14:51 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

mckvak8> No,rybyřina nezačíná,ale už je hodně pošramocená díky některým rádoby rybářum.Pro spoustu lidí není rybařina jen koníčkem a v horším případě zdrojem masa,ale je už dneska i velkým kšeftem.

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 ve 14:12 ® ART reakce na …
ART

chosebaits> Mluvíš mi z duše. Je spoustu lidí co to umí a nepotřebujou si zvyšovat ego fotkou ryby ala předpaženka. Zato je spoustu lidí, kteří si zvyšují ego tím že natáhnou rybu a dělaj z ní obříka. Je teda fakt, že předpaženku taky dělám a kámoši jsou vykulení kde takový ryby chytám, ale když dodám, že má jen 60 tak koukaj divně :-) Rybyřina začíná být o závisti.

reagovat
Neděle 29. srpna 2010 v 11:56 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

pompak> Ty si mě teda rozasmál.))) Víš,ono to není o penězích,ono je to otom,že někdo se chce zviditelnit a hold někdo o to zas tolik nestojí,protože někdo bere rybařinu jako svého koníčka a hold někdo jako zdroj peněz a nebo dokazování svích nedostatku přez ryby.Znám spoustu dobrých rybářu kteří se nikde neprezentujou a věř že by mohli a hlavně mají s čím,ale také znám spoustu rybářu-blbu kteří díky svím ulovkum dělají ze sebe něco,na co nikdy nedosáhnou.To znamená-lidi kteří nikdy nic nedokázaly si honěj trika přez němé ryby a ti co něco v životě dokázaly,tak ty si trika honit nemusí!!! Neplatí to u všech,ale ve většině ano.

reagovat
Sobota 28. srpna 2010 ve 20:17 ® pompak reakce na …

já sem toho názoru že Pavel Tomi je podstatně lepší než Vágner akorát asi nemá tolik prachů aby se proslavil

reagovat
Úterý 11. srpna 2009 v 0:20 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

jo ale slyšel jsem pěkně arogantní bůh v Rl

reagovat
Úterý 11. srpna 2009 v 0:12 ® Libor
Libor

smecko> aby jsi se něco přiučil, kup si DVD z edice chytej. David tam vše dobře ukazuje. Jinak zkoušej větší české řeky.

reagovat
Pondělí 10. srpna 2009 ve 22:38 @ cihla reakce na …

to opravdu není

reagovat
Sobota 5. dubna 2008 v 1:23 ® kam!kaze
kam!kaze

Pokud se chceš něco naučit o sumcařině,tak jedině u Jakoubka Vágnera :-)) )On je BŮŮŮŮŮŮH

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 ve 21:30 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> No bordel je všude – od papírů počínaje,přes zarybnění a kontrolama RS konče.Prostě náše slavná MO je na hovno a tečka

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 ve 20:41 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> Aha tak sorry, já to myslel všeobecně, ale stejně je to bordel že sumci se daj pořádně nachytat jen na vodárně :-((

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 v 19:00 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> já ale myslel řeku :-((

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 v 18:15 ® schwara reakce na …
schwara

Salmo> Zato já jo a ne jednou. Pár známejch, ale ne jinde než na vodárně :-((

reagovat
Pátek 4. dubna 2008 v 17:40 ® Salmo
Salmo

NO a já u nás na Jihlavě taky ne ani jsem neslyšel zmínku o tom že někdo někdy chytil sumce :-((

reagovat
Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 21:36 ® yerrx reakce na …
yerrx

tak treba u nas(Bečva) sem este nikdy zadneho nevidel:)

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:01 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Salmo-fšude jih je kvanta (zatim)

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 17:21 ® Salmo reakce na …
Salmo

No tak všude asi ne ale myslím že když pojeděš třeba na Dyji nebo Moravu tak neprohloupíš

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 16:55 ® LojzaRybka
LojzaRybka

myslim že je to jedno kam,je jich všude plno

reagovat