Chytej.cz

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | 4.174 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. listopadu 2004 v 15:57 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaDe,po precteni tvych clanku mam na tebe dotaz:Asi si koupim vybavu na sumce. jak jsi psal o tom prutu,ktery pouzivas,jaky ma ta firma web?A chtel bych se zeptat i na stranku,kde najdu podrobnosti o tom tvojem navijaku??Jake barvy pouzivas u wobleru,plandavek a ripperu?Zkus mi prosim napsat nejake dobre rady pro zacinajiciho sumcare vlackare,zatim mockrat dekuji

reagovat
Úterý 23. listopadu 2004 v 15:35 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Diky Hade,uz jsem si tisknul oba clanky na sumce s vlacakem a docela dobre udelane to mas,poucil jsem se

reagovat
Pondělí 22. listopadu 2004 ve 22:23 ® Tomash
Tomash

HaD : Nevymejšlej si! Ty jseš u vody určitě non-stop, jinak si neumím vysvětlit ty tvý mega úlovky. Co liga? Trénuješ? Jak jsi se k tomu vůbec dostal? Né, že bych se tam chystal – tam by se mi asi vysmáli… [ Upraveno Tomash dne 2004–12–03 v 11:28 ]

reagovat
Pondělí 22. listopadu 2004 v 17:10 ® HaD
HaD

myslíš teď? ani smykem. nejsem blázen. na takový extrémy nejsem

reagovat
Pondělí 22. listopadu 2004 v 15:30 ® Prizrak

HaD: Chodíš ještě vůbec chytat sumce?

reagovat
Neděle 21. listopadu 2004 ve 23:27 ® HaD
HaD

denyg: tady na Chytej v rubrice „Sumec“ … tady si klikni>>>

reagovat
Neděle 21. listopadu 2004 ve 21:09 ® kostnak
kostnak

tu. nizsie mas rubriku „jak na ne“

reagovat
Neděle 21. listopadu 2004 ve 20:43 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaDe,myslíš v kajmanovi?Mys­lím,že jo(ale co vím,tak tam je napsané o sumcích na rybičky,apod),jake je to číslo??

reagovat
Sobota 20. listopadu 2004 ve 22:28 ® HaD
HaD

denyq: četl jsi mé články?

reagovat
Sobota 20. listopadu 2004 v 9:37 ® jake
jake

Zkus se zeptat Mr. Unzeitlicha v krámě na Zálešné – ten chytil asi tak před měsícem na Moravě na přívlač 2 – třeba Ti sdělí podrobnosti – kde a na co

reagovat