Chytej.cz

kapr v breznu necteno

20.3.2008 | novas32 | 4.324 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 25. března 2008 ve 14:41 ® kaprnak
kaprnak

Ja bych doporucil treba cervy nebo boilies korenenych prichuti např. robin red,brusinka…

reagovat
Sobota 22. března 2008 v 8:37 ® kamos007
kamos007

já má 2 kapry v únoru 50 cm. a 48 cm. + jeden prcek cca 37.
v březnu ani drb.v březnu jsem moc necodil tak 2.

reagovat
Pátek 21. března 2008 v 19:24 ® Piranha
Piranha

Kapr v breznu to je jako prednost z prava, samozrejme

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 19:30 ® Vlaštovka
Vlaštovka

Já bych volil pařený rohlík při tomto ochlazení, nebo dále něco měkkého (extrudy, chleba je výbornej, malé rohl. boilies) a pak červíky a hlavně jemější nářadí( malé háčky používam 10, návazce 0,16mm a níž a krmení neobsahující větší částečky.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3295.jpg
Čtvrtek 20. března 2008 v 17:26 ® Klon
Klon

Celý březen to zkouším a kapra je doopravdy pomálu.sice už se zbavili ochranného zimního slizu,ale moc neberou.Byl jsem na Labi a pak na stojatých vodách,hodně podobných té o které píšeš.Na boilies jsme chytli jen na domácí.Na kupovaný vůbec nic.Nejlépe se osvědčila kukuřice…ačkoliv se to nezdá všechny záběry přišli s 1 – 1,5 metru.Najíždějí s hloubky…Na ochlazení to podle mě vliv zas tak velký mít nebude,protože u vody jsem naměřil k ránu mínus 8 stupňů,takže podle mě se voda ochladí minimálně…Nejsou zas tak velký rozdíly teplot aby se ochladila voda a jestli ano,tak o 1 – 2 stupně…Spíž bych dal pozor na tlak…

reagovat