Chytej.cz

Švédsko necteno

19.3.2008 | Jitka Veselá | 3.908 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. března 2008 v 8:37 ® OK 59

Co se týče ubytování nejsou špatné ani tyto
www.stugknuten.com

www.lillahuset.com

www.sweden-holidays.com

www.smaland-check-in.se

reagovat
Pátek 21. března 2008 ve 20:50 ® Krušnohorec

Jedna z vhodných cestovek je CK PEPA doporučuji Hokenssos,ale jinak souhlasím s kolegy ,nejlepší je jet na vlastní tryko v květnu odjíždím s kamarády do oblasti Mora a vše jsem vyřídil přes NOVASOL CZ doporučuji si prohlédnout jejich stránky.Nabízejí pronájem chat speciálně pro rybáře za super ceny.

reagovat
Pátek 21. března 2008 v 9:50 ® aspius
aspius

Nehovoriac o tom, že keď je otec rybár telom i dušou, určite by na takúto rybačku uprednostnil dobrú partu ako cestovku. Dobrá parta je v takýchto prípadoch u chlapa dosť podstatná vec. Možnože by mal dvojnásobnú radosť.

reagovat
Pátek 21. března 2008 v 9:41 ® OK 59 reakce na …

Souhlasím s LojzaRybka při zájezdu s cestovkou vyjde taková akce někdy až o 100% dráž.Je lepší dát dohromady partu min. 4 chlapů a vyrazit. V době internetu je zajištění trajektových lístků, ubytování a povolenek hračka. Je to samozdřejmě můj osobní názor který nechci nikomu vnucovat, nakonec ty ušetřené peníze se dají utratit za nějakou užitečnější věc. Třebapivo a podobně. No né?

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 ve 21:08 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Jitka>jezdim do Finska s partou kluků,jezdíme tak na 10–14dnů,cenově se vejdeme do 10 tisíc,je to na vlastní pěst,akorát si vždy přes netobědnáme povolenky a ubytování,přes cestovky jsou to vyhozený peníze,člověk se musí podřídit cestovce,když jede na vlastní pěst,tak je to nejhezčí zážitek

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 15:58 ® Jitka Veselá reakce na …

Díky za tip,určitě to omrknem a zvážíme.Ale radši by jsme to chtěli přes cestovku.Jitka

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 11:52 ® OK 59

Pokud by jel s cestovkou vyjde Vás to podstatně dráž, než kdyby se připojil k nějaké partě která se tam chystá na vlastní pěst.Zkuste se podívat na www.lovstik.ic.cz Formuje se tam několik partiček, v různých termínech. Třeba by měli místo. Stačí kliknout na FÓRUM a zeptat se.

reagovat
Středa 19. března 2008 ve 21:49 ® rarach

Pokud myslíte muškaření zubatic,ideální je to v květnu, nutno si tedy pospíšit. Pokud by to mělo být o pstruzích, okounech, lipanch, je to lepší později, ale zase vejš, až k polárnímu kruhu.

reagovat
Středa 19. března 2008 ve 21:19 ® Jitka Veselá reakce na …

Ahoj díky na ty stránky jsem mrkla a je tam spíš Norsko.Myslím že jezero bude lepší.Jinak u nás na Laby těch ryb je víc co se dají chytit:-)) .Nejsem žádný znalec rybářské terminologie,ale myslím že vláčí i muškaří.Jitka

reagovat
Středa 19. března 2008 ve 21:13 ® LojzaRybka
LojzaRybka

www.svagadalen.se

5.6.2008 jedeme vláčet a mučkařit na řeky a jezera do švédska,je to střední část,asi 300km nad Stockholmem,podle obrázků to vypadá dobře

reagovat
Středa 19. března 2008 v 19:57 ® regulus
regulus

Jinak mrkni sem www.periscope.cz

reagovat
Středa 19. března 2008 v 19:38 ® regulus reakce na …
regulus

Admin pls, přepiš patruzi na pstruzi. Toto smaž.

reagovat
Středa 19. března 2008 v 19:36 ® regulus
regulus

V prvé řadě je nutný to upřesnit asi takhle. Má se jednat o mořský nebo sladkovodní rybolov a v případě sladkovodního o co by táta měl zájem, nějaké jezero a dravci nebo spíš řeka a patruzi. Je mi jasný, že se ho nebudete ptát, ale je tu třeba napsat, jaký způsob rybolovu táta upřednostňuje, to jste si snad všimly -:))) Takže chodí na kapry, na sumce, chodí vláčet nebo chodí muškařit?

reagovat