Vyhledávání
Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak
17.3.2008 | Drake | 2.621 zobrazení | 10 odpovědí
Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. března 2008 v 19:11 ® Salmo
-
Klaxon> tak tam bych tomu věřil ale přímo v Jihlavě u OMW asi ne
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 17:54 ® klaxon reakce na …
-
v Rantířově nad splavem, jednou sem byl pod splavem a jednou az skoro u mlejna.
reagovat - Středa 19. března 2008 v 17:39 ® Salmo
-
klaxon> a kde přesně ?? spíš ve městě nebo až u zaječího skoku a dál ??
reagovat - Středa 19. března 2008 v 15:52 ® klaxon
-
Ja sem byl letos tak 10krat, hlavne na Ji14 a pokazdy sem neco vytahnul, dohromady tak 70rybek, sice vetsinou ploticky do 20cm, ale nektery i ke 30 a nej rybka ostroretka 40. Chytam jen na plavku, hlavne na cerviky. Poprvy sem byl nekdy koncem ledna a uz v ty dobe sem neco vytahnul, takze rybky sou fakt aktivni…
reagovat - Středa 19. března 2008 v 9:40 ® vagi
-
Drake: zadej si do vyhledávání „jihlav“ a najdeš 15 fór s tématem Jihlava, jak píše schwara. Třeba tam najdeš, co hledáš.
reagovat - Středa 19. března 2008 v 1:25 ® Huky reakce na …
-
Kaprnak – jo a taky jsi zapomněl napsat,že jsi chytl velký h…o
reagovat - Úterý 18. března 2008 v 18:27 ® kaprnak
-
Jo uz neco malo de chytil jsem uz par cejnu a naky ty tlouste i siven se sem tam ukazal.Zacina to docela dobre a doufam ze to bude pokracovat jeste lip.Jo a sem z Brtnice.
reagovat - Úterý 18. března 2008 v 18:23 ® schwara reakce na …
- reagovat
- Úterý 18. března 2008 v 17:41 ® Salmo reakce na …
-
Jo tak to nezoufej já jsem taky bez ryby a nemyslím si že jsem lemra to spíš bude tím že naše milá MO Jihlava do řeky nic nesype
reagovat(( Jinak na žádném rybníku jsem nebyl a chytal jsem převážně na plavačku.
- Pondělí 17. března 2008 ve 22:36 ® Drake
-
ja nevim ale byl jsem na rybách asi 8 krát vzdycky minimálne na 4 hodiny a skoušel jsem to i když bylo hezky , po dešti, za deště a také jsem zkoušel plavanou feeder,klasickou položenou a nezavadil jsem krome asi 2 mini nesekatelnejch ťuků ani o záber tak už nevím jestli je to tím že ty ryby pořát jestě neberou a nebo tím že jsem opravdu pěkná lama
reagovat