Vyhledávání
Bambusáky - aneb proutky našich dědů
13.3.2008 | Kobr | 2.202 zobrazení | 5 odpovědí
vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. března 2008 v 15:29 ® Kobr reakce na …
-
:)))
o tom discovery mi rikal kluk z prace. Koukal jsi na ten odkaz co jsem daval dolu? ty precizni detaily? To je masicko
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 14:33 ® Robur
-
foto
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 14:29 ® Robur
-
třeba si nějaký šikula najde odkaz, ale tak před 3 měsíci šel na Discavery pořad o výrobě bambus. prutů, prostě od štípaní bambusy, sppojování až po navázání oček. Mají nějakou kutilskou edici, např. popisovali jak se dělá hokejka atp.
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 14:20 ® Kobr reakce na …
-
jo a pokud někdo máte doma nějaký ten kousek, vyfoťte ho a dejte foto sem. rád se pokochám
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 14:08 ® Kobr
-
Zdravím,
napadlo mě založit toto téma, jelikož já sám jsem velký sběratel a i uživatel těchto prutů. Doufal jsem, že zde na chytej.cz najdu dalších pár bláznů jako jsem já a toto téma by se mohlo chytnout. Také tajně doufám v možné rady, obchody a nebo jen typy jak opravovat a renovovat pruty bez zásahu modernější techniky než se ktero byly vyráběny......tak jak se to snažím dělat já
Mám pár exemplářů které si hýčkám a stále sháním nové a nové kousky. Takže haló haló, má tu taky někdo stejnou úchylku, nebo Vás to třeba jen zajímá a chtěli by jste o tom něco vědět?
pro navnadění posílám tento odkaz:
takovy prut bych jednou chtel
reagovat