Chytej.cz

VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ necteno

11.3.2008 | HaD | 5.426 zobrazení | 36 odpovědí

Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 11. března 2008 v 19:20 ® pupak

Zeptal bych se jestli prdej hadi .

reagovat
Úterý 11. března 2008 v 16:01 ® Robur
Robur

no a ještě mě napadá, zda se třeba nezavede vysazování jen do těch vod, kde je nějaké jistota, že je neohrozí turbína. Např. stojáky či řeky, které zakončuje jen splav, přes který jako ryba dna nebude migrovat vrchem a nebude mu hrozit rozsekání. Rybník je pak asi ta nejlepší varianta. Takže docela logicky odpadají pro vysazení přehrady či úseky s vodními elektrárnami.

reagovat
Úterý 11. března 2008 v 15:51 ® pif
pif

Davide…čoveče,za­jímalo by mě,jestli fakt ti chudáci mažou až do profláklýho sargasovýho moře a nebo přece jen mají hnízda lásky někde jinde…ptám se proto,že jestli uměle vytřenej úhoř maže zpět ,pokud má možnost,do sargasu,nebo jen v té velké vodě tápe…např.losos se vždy trefí tam,kde se narodil,má v sobě výbornou chemickou laboratoř na rozbor vody…ale pokud ho uměle vysadí,je v pasti…jak se v takové situaci chová úhoř?

reagovat
Úterý 11. března 2008 v 15:40 ® HaD reakce na …
HaD

Ok, díky. Určitě takový dotaz položím. Šup sem s dalšími, natáčíme už v pátek, tak ať se to stihne!

reagovat
Úterý 11. března 2008 v 15:40 ® Robur
Robur

např. kolik se ho dávalo dřív a nyní. Neptám, se na cenu, tak to jistě limituje. Prostě mě zajímá, kolik?

reagovat
Úterý 11. března 2008 v 15:28 ® pif
pif

zeptal bych se,jak se monté kulinářsky upravuje!!!nedělám si srandu,když jsme se dodavatelů informovali,proč cena monté šla na trhu cca stonásobně nahoru,tak nám bylo odpovězeno,že japonci a francouzi přišli na chuť této delikatese a tím pádem cenu vyhnali nahoru…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1