Vyhledávání
Turínský Rybník
11.3.2008 | sifu007 | 18.592 zobrazení | 121 odpovědí
chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 20:27 ® skwor
-
Nejdete o víkendu?
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 19:58 ® roby reakce na …
-
Byl jsem v úterý odpoledne pěkná rybačka a dnes odpoledne taky slušný
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 14:38 ® skwor
-
MIRAS79: Byl jsem tam naposled v neděli.
reagovat - Středa 2. dubna 2008 ve 22:26 ® Deaf
-
Zdarec(skwor,kobr,robi a ost.).. Chlapi,nebyli jste nahodou ted od nedele na Zaplavech?Do konce prac. tydne se na ryby zrejme nedostanu,ale uz dumam kam vyrezit o vikendu..
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 21:10 ® skwor
-
Kobr: Po obědě to bralo líp, článek je na stránkách fisteamu.
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 20:32 ® Kobr reakce na …
-
skwor:
přeci neprásknu že jsme chytli hovno namazaný rybými prsty
reagovatteda kromě těch tvejch cejnů : )
- Úterý 1. dubna 2008 v 15:45 ® skwor
-
Kobr: Ještě že jsi nenapsal, co jsme chytili
reagovat)
- Úterý 1. dubna 2008 ve 12:23 ® Kobr reakce na …
-
byl jsem v nedeli dopoledne u vypusti se skworem.....konkretne na leve strane jak zacinaji brizky, nechytal nekdo z vas u boudy na feeder a na pipak???
reagovat - Pondělí 31. března 2008 v 15:42 ® skwor
-
Berounka se nekonala, celý víkend jsem byl na Záplavách. V pátek jsem chytil dva líny přes 30cm, potom už jenom cejni a vyřízl jsem jednoho kapra. Na feeder šly ryby chvílemi na hod.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 14:18 ® roby reakce na …
-
Byl jsem v sobotu v Nižboře a vůbec o nic jsi nepřišel jenom oukleje a plotičky a VÍTR !!
reagovat - Neděle 30. března 2008 ve 22:36 ® Deaf
-
Tak co Pani kolegove(skwor,robi)jakpak jste dopadli na Bereounce?Me to bohuzel pracovne nevyslo,takze jsem se dostal k vode az dneska-a to na Bustehrad…a nic,jako vsichni okolo..
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:11 ® roby reakce na …
-
O víkendu určitě Berounka ale ještě nevím přesně kam se zašít, má bejt celkem slušně tak uvidím
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:56 ® skwor
-
MIRAS79: Minule jsem na řece slušnou rybu neviděl. V sobotu bych se rád vydal na Berounku, ale zítra to vidím jenom na Záplavy (budu někde u výpusti).
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:53 ® Deaf reakce na …
-
Cauves,no na ryby bych jel docela rad a premyslel jsem nad tim ze bych zitra po praci vyrazil s klukem,ale sam nevim jestli to ma smysl jet na Zaplavy,nebo nekam jinam… Berounka je zvedla,Vltava taky,takze babo radˇ… Zas na druhou stranu ,ryby se na rekach budou drzet na tunich a pri brehu TAKZE..
reagovat)
- Čtvrtek 27. března 2008 v 19:04 ® skwor
-
MIRAS79, roby: Nejdete zítra nebo o víkendu na Záplavy? Rybaření na stojácích mě samotného nebaví
reagovat - Středa 26. března 2008 v 11:57 ® Kobr reakce na …
-
přítelkyně zdravotnice říká, že mé tělo se abnormálně rychle a kvalitně hojí. Prý je to tím, že ho často zdecimuju
reagovat) a tak si zvyká
- Úterý 25. března 2008 ve 21:43 ® skwor
-
Kobr: Tak se z toho brzo dostaň
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 21:39 ® Kobr reakce na …
-
ááále znáš to, hořící dům, bezmocné děti v druhém patře, hasiči daleko, tak jsem se vrhl mezi plameny
)
normálně jsem seděl na židly na chatě, židle nevydržela náporu mých 85kg, shroutila se a já letěl přímo na komín od kamen „petra“. je to vcelku pěkné tatoo v oblasti lokte, teda naproti loktu, tam kde se pichaji injekce. Takze nemuzu bolesti ohybat ruku. Musim rict ze uprava pozadí po velké potřebě nebo čistění zubů je pro mě jako pro praváka docela za trest
reagovat)
- Úterý 25. března 2008 ve 21:01 ® skwor
-
Kobr: Co jsi dělal?
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 20:59 ® Kobr reakce na …
-
jo zapomnel jsem rict, ze asi chvili chytat nebudu, páč jsem utržil pěknou spáleninu na pravý ruce…což mi teda trochu při lovu vadí
reagovat((
- Úterý 25. března 2008 v 8:48 ® Kobr reakce na …
-
Zdravim, takze az na pidi čudly a jednoho pěkně vypasenýho ševce jsme nic nechytli. Je teda fakt, že počasí nám nepřálo a tudíž jsme u vody moc času neztrávili. Spíš jsme se věnovali holkám, udírně a hře „Dostihy a sázky“
reagovat)
- Neděle 23. března 2008 ve 22:19 ® Deaf reakce na …
-
Myslel jsem si to,i podle toho co jsem tady cetl na foru o Berounce… Ja nikde nebyl,chystal jsem se dneska,ale kdyz jsem rano videl to pocasi tak jsem radsi zas zalezl do pelechu..
reagovat - Neděle 23. března 2008 ve 21:54 ® skwor
-
MIRAS79: O víkendu jsem vyměnil Záplavy za Berounku. Něco málo se povedlo, ale bylo moc vody a špatně se chytalo.
reagovat - Neděle 23. března 2008 ve 21:51 ® Deaf
-
Nebyl jste nahodou nekdo ted o vikendu na Zaplavech?Pry to tam nedelalo vubec nic,ani ty cejni nebraly a to uz je co rict…
reagovat - Pátek 21. března 2008 ve 22:21 ® Deaf reakce na …
-
Zdar,no-nejsem zavistivej clovek,ale tohle ti docela zavidim.. Leta jsem jezdil do Nizbora do kempu,nez ho voda smetla a kdyz si vzpomenu… Navic kdyz slysim udirna-maso,litrovka a rybareni:))) Ty chaty kam jedete jsou,jestli spravne tusim,primo nad kempem vid?Tak si to poradne uzijte i s polovickama..a zdar.
reagovat - Pátek 21. března 2008 ve 21:16 ® Kobr reakce na …
-
takze jsem si koupil novy ultralehky match prut od shimana…doma jsem cenu zatajil…nakoupil cerviky, vymenil spicku na feederu a zitra razim cca 500m nad jez v Nizbore pod chatky. Kamarad tam uz osidluje se svo drahou polovicko chatu od stredy, takze se jim tam s moji polovickou nasockujem do nedele. Mame maso do udirny a litrovku „4 roses“ ja já se přátelé těším to si nedokážete představit
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 7:44 ® Kobr reakce na …
-
roby: ok, budu nad jezem pod chatickama no a pak se pujdem asi projít k jezu
reagovat - Středa 19. března 2008 v 19:13 ® roby reakce na …
-
Kobr : chystám se tom v sobotu tak se tam možná potkáme
reagovat - Středa 19. března 2008 v 17:30 ® Kobr reakce na …
-
no takhle se vyhravaji hlavni ceny v „vase foto“ v rybarstvi
reagovat) proto já radši čudly
- Středa 19. března 2008 v 17:26 ® Kobr
-
no dopra prace s fotoshopem…
reagovat