Vyhledávání
Kam na zahájení?
10.3.2008 | HugoLampa | 2.226 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim :) Zajájení se blíží a tak by mě celkem zajímalo,jestli dáváte přednost spíše malým potůčkům,nebo větším řekám?
Nám loni na řeku vysadili poměrně dost duháků krátkoploutvých (27–33cm) a tak jsem, pod vidinou krásných potočáků (i přes 40 cm),které jsem sám do potůčku pouštěl,když jsme je na brigádě slovili agregátem na jednom z menších přítoků,zvolil raději potok..Jenže to jsem nevěděl,že na MO se rozhodli ještě týden před zahájením vysypat pár granuláků i do potoka a systémem Ruda zná Karla a ten Zase Petra se to rozkřiklo a je vám asi jasné,jak to tam na zahájení vypadalo..Nakonec z toho bylo asi nejzajímavější zahájení které jsem zažil,protože jsem shlédl pěstní souboj o tůn,který skončil zlomeným nosem,sklidil několik nepublikovatelných nadávek,na které jsem slušně odpovídal a to je vždycky lepší ,než je opětovat (jednou to dokonce skončilo zlomením prutu jednoho takyrybáře) a nakonec jsem si vlastně i pěkně zachytal duháky,lipany (i přes 40cm) a nejvíc mě potěšil potočák 43 cm…Už je pomalu čas se začít rozhodovat,kam vyrazím letos :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. března 2008 ve 22:08 ® Skalenejřízek
-
Na jednu říčku jižně od Prahy,která sice neoplývá maxipotočáky,ale o to mi udělá větší radost každý pstroužek.V okolí Prahy je to bohužel s potočáky katastrofa,snad se to zlepší díky zavedení celoročního hájení a zvýšení míry na některých revírech.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 20:22 ® Kubajs
-
Chtěl bch zkusit jeden z Pstruhovejch potoků kolem ae newim jakej něco si o nich zjitim
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 19:57 ® regulus
-
Já zcela určitě dám přednost tomu, kde nikdo nebude. -:))) Je to sice nadlidskej úkol, ale je pár míst kam se nic nesadí, sem tam něco málo splave, něco se tam i samovytře, takže je dost velká pravděpodobnost, že tam nějak extra narváno nebude. Taky fakt, že 16.4. je středa tomu mírně odlehčí.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 17:47 ® Tomik
-
Já dám určitě přednost nějakému menšímu potoku na který se nebude nic sázet. Bude to čistě o PO jako vloni, chytil jsem jich přes dvacet a potkal jednoho dědu s třímetrovým teleskopem a trojkou rotačkou..:)
reagovat