Vyhledávání
Vařite boili na paře?
9.3.2008 | chosebaits | 7.637 zobrazení | 53 odpovědí
Jde my o to ,jak dlouho na peře a s jakym uspěchem pote lovite.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. ledna 2010 v 18:38 ® Mega-Fish
-
Tak jak jsi dopadl? do měkýho
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 10:12 ® Mega-Fish
-
samozdřejmě hrnec musíš přikrýt pokličkou
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 23:05 @ ???
-
ok díky skusím to a dám věděr jak jsem dopadl
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 22:58 ® Mega-Fish
-
Usta:
umíš pařit,housku,rohlíky?
PS:Vezme hrnec naliješ vodu vezmeš síto musíš tam mýt nějakou mezeru mezi sítem a vodou na síto dáš koule a tak ty 3–4min necháš.
Sorry za chyby
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 22:52 ® Mega-Fish
-
Takový 3min bych řekl ale radši bych dal přednost fritáku
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 16:07 @ ???
-
zdravím jak tak čtu tak se mi zdá že je to v páře lepší chci v sobotu taky uválet nějaké boilí a chtěl bych to skusit taky na páře ale nevím jak to udělat neposlal by mi někdo fotku s popisem jak to udělat ???díkkky
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 18:15 ® Kouba
-
tak uz sem se vratil muzu porecitovat
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 18:02 ® chosebaits reakce na …
-
Tak jsem dnes udělal malou várku na páře a supr.Jen jsem přičichl k hotovému boili a změnu jsem poznal okamžitě.Tot otázka,jak to poznaj ti kapři a jak budou reagovat.
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 11:34 ® chosebaits reakce na …
-
Huml-Děkuji za přispěvek a radu.
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 11:32 ® chosebaits reakce na …
-
Kouba-Tak mnoho štěsti a at to furt jezdi.)
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 9:58 ® Huml
-
Procet jsem si Vase prispevky na tema vareni kouli v pare. S kamosem to provadime cca 8 let. Do 5 litroveho kastrolu dame kosicek s koulana max 2 vrstvy na sobe. Jak das vice vsechny se neuvari. Cas chce vyskouset, zalezi na smesi a na velikosti. Podle velikosti 1 – 4 minuty, nechat vychladnout a pak 2 dny dosusit. V mrazaku vydrzej i na pristi sezonu. At se dari.
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 8:47 ® Kouba
-
uz mam usouleno pulku voda a pulku ve pare: tak se tesim ve stredu jedu
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 20:00 ® Kosmik reakce na …
-
Tak si to řeknem mezi sebou a bude to.
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 18:34 ® Kouba
-
budu tedka soulet na ryby jedu 20.3.tak uvarim pulku v pare uvidime
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 18:29 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-Kosmik-Fajn,tak budem testovat,ale pak si to řeknem jen mezi sobou,nebot něco skoušet a pak každymu radit je trošku uhozeny na hlavu.Do tet si to přečetlo asi 250 lidi a nikdo nic neřekne,tak neni duvud někomu potom něco řikat.
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 15:54 ® tomchamik
-
rád se účastním,chystám se válet tak 20kg do itálie
reagovat)
- Sobota 15. března 2008 ve 13:54 ® Kosmik reakce na …
-
Tak už jsme dva, ještě by to chtělo aspoň 3 další kapraře. Aby jsme měli co nejvíc údajů.
reagovat - Pátek 14. března 2008 v 15:35 ® chosebaits reakce na …
-
Kosmik-S navrhem souhlesím,protože tak i tak to budu skoušet a potom dáme hlavy dohromady a budem vědět na čem jsme.
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:22 ® Kosmik reakce na …
-
Možná jsou trochu vybarvenější, pachovou stopu těžko hodnotit, na to znají odpověď jenom kapři. Výsledky první můj 10 kg kapr a pak další menší kousky. Dělal jsem boilí v páře kdy jsem teprve začínal s boilím, tak jsem neměl žádné zkušenosti a možná jsem udělal několik chyb.
Návrh Tak by jsme mohli udělat takový testovací rok, aby jsme se konečně dozvěděli jak to pravděpodobně je. Chtělo by to zapojit co nejvíc kaprařů a spočívalo by to v tom, že si udělají nějakou jejich směs a půlku boilí uvaří ve vodě a tu druhou v páře. Potom by šli někam na kapry a dělali by si zápisky, např. kolik chytli kaprů, jak dlouho čekali na záběr, jaká velikost atd. Pak na konci roku by jsme obnovili toto forum a každý by napsal svoje výsledky. Jedině tak se to dá zjistit.
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 21:54 ® Kouba
-
HAAAneni nic horsi nez vrtat koule … ale jednou sem mel takovy stary ale uplne tvrdy ze ani parni valec by je nerozbil a bralo to jenom na ne ale mel sem jenom tri takze sem setril jak prase…a jeste je sila vrtat pelety to vzdy tricvrte popraska tak tim nakrmil ted uz kupuju jenom s dirkou:)))))
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 21:30 ® Huky reakce na …
-
chosebaits – pro jistotu si vem k vodě akuvrtačku
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 20:29 ® chosebaits reakce na …
-
Huky,Kosmik-diky za aspon nějake rady a budu teda skoušet ruzné doby varu.Vim že koule nepřevařim,ale nerad bych je u vody navrtával,nebot navrtat koule na vlas a ještě pva už jsem parkrat zažil a nic moc zábava -byli to teda hotovky.Zatim čus a pak dam vědět,jak jsem dopadl.
reagovat - Středa 12. března 2008 v 19:24 ® Huky reakce na …
-
chosebaits – Přesně jak píše Kosmik chce to zkoušet a zkoušet po jaké době jsou vařené. A mimochodem boilie nepřevaříš,čím déle ho vaříš,tím bude tvrší.
reagovat - Středa 12. března 2008 v 17:21 ® chosebaits reakce na …
-
Kosmik-A byl na boili poznat nějeky rozdil o proti boili z vody?At to vezmu barvy až po pachovou stopu a nasledně co na to ryby.
reagovat - Středa 12. března 2008 v 16:53 ® Kosmik
-
Zdarec, tak v páře jsem vařil předminulý rok a hodně záleží na složení směsi. Směs na bázi rybích mouček atd. přibližně 2–4 minuty. U jiných max do 10 minut a míň. Ber to jako hrubý odhad u každý směsy je to jinak, nejlépe je vždycky jedno boilí vytáhnout a rozříznout.
reagovat - Středa 12. března 2008 v 11:08 ® chosebaits reakce na …
-
Huky-Boili vařim ve vodě a funguje dobře,ale přece jenom furt přemejšlim nad tou parou.Jak dlouho jsi to skoušel nechavat v ty paře a kule byli převařene.
reagovat - Středa 12. března 2008 v 10:51 ® Kouba
-
Se me zda ze je fakt lepsi ta kdnedla
reagovat!!!tak ted vsici se seberem a deme do kuchyne delat kule a kdo to bude mit driv tak vyhrava prvni cenu a ta je ze se stim muze podelit s ostatnima:)
A to se vyplatí volejte a objednavejte))))
- Úterý 11. března 2008 ve 23:24 ® Huky
-
Zdarec,já si vařím vlastní boilie pátej rok a vařím je ve vodě. Na páře jsem to také zkoušel,ale bud bylo vařené moc,nebo většinou málo,proto jsem se vrátil k odzkoušenému postupu.Atˇ je to méně šetrné,nebo ne,funguje to na 100%
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:47 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-Tak zatim čus,musim jit od kompu.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:44 ® tomchamik
-
asi nejlépe pár kuliček rozkrojit a uvidí se,prostě si tu dobu stopnout
reagovat