Vyhledávání
Vařite boili na paře?
9.3.2008 | chosebaits | 7.636 zobrazení | 53 odpovědí
Jde my o to ,jak dlouho na peře a s jakym uspěchem pote lovite.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. března 2008 ve 22:41 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik,–Proto vedle na servru moc nepišu,ono ani tady toho moc nenapišu,ale přece tady je trošku klid.Pravě ta doba varu je pro mne neznamá,ve vodě koule vyplavou a na paře nic.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:34 ® tomchamik reakce na …
-
chosebaits.šetrnější bude určitě,jen se musí vysledovat dobu varu. tady moc kaprařů není,nebo nepíšou,vedle se zase na něco zeptáš a vyjde takovej guláš,že stejně nejsi dál.A ještě se mezi tím pohádaj
reagovat) Prostě nejlépe vyzkoušet a pak se podělit s námi
)
- Úterý 11. března 2008 ve 22:29 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-Také se domnivám,že ta pára bude šetrnějši než ta voda,ale chtěl jsem nějaké info od skušenějšich kaprařu a asi žadne nedostanu,tak že zase budu testovat sám jako všechno co do tetka.Jo kaprařina je hold dřina.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:21 ® tomchamik
-
osobně se domnívám,že to bude stejné u boilí jako u jídla,v páře se zachová víc aroma i esencí co jsou volně rozpustné ve vodě
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:19 ® tomchamik
-
to mám raději červíka,ale sem per ty koule,ať něco pochytim
reagovat)
- Úterý 11. března 2008 ve 22:15 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-Jo,s knedlikem chodim když potřeboju nastrahu na fousače.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:01 ® tomchamik reakce na …
-
no,jo a taky to šlo,ale běž dnes s knedlem
reagovat)
- Úterý 11. března 2008 ve 22:00 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-Tak to je jiná.Na knedlik jsem chytal jako kluk,sic nevim jak ho mama vařila,ale chutnal jim.)
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 22:00 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-Tak to je jiná.Na knedlik jsem chytal jako kluk,sic nevim jak ho mama vařila,ale chutnal jim.)
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 21:56 ® tomchamik
-
chosebaits,já ale začínám a tak honim info,zatím jsem chytal hotovky ale teď chci koulet a tak honim info. Ale knedliky na páře dovedu
reagovat)
- Úterý 11. března 2008 ve 21:34 ® chosebaits reakce na …
-
Kouba-Ta rychlovarka neni špatnej napad.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 21:32 ® chosebaits reakce na …
-
tomchamik-ŠPIJON!!!.) Viš jak vařit,ale poradit nechceš???Tak že začni tukat do ty klavesnice,at už to tuje.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 21:03 ® tomchamik
-
Kouba:vař to jako knedlíky
reagovat)Pařák na knedle koupíš všude a do hrnce trochu vody,na to sítko ,tak aby nebylo ve vodě,jen těsně nad hladinou a prudce vařit,na sítko dáš koule a přikryješ pokličkou
)
- Úterý 11. března 2008 ve 20:42 ® Kouba
-
jaaaaaaaa ty ses vychcanej jak dirka do sneho no ja mam jeste v ledniici kilco smesi tak to taky skusim …ale nevim kde tu paru vezmu jestli to hodim nad nejaky sitko na hrnec nebo jeste nevim:)…kamoss to varil v rychlovarne konvici je elektrikar tak to nejak posteloval …a varil tak rikam ze bych si koupilnejakou konvicu do 200kc a skusil bych to taky…ale prej si mam dat pozor jestli je spirala zakryte nebo ve vode ze je prej lepsi kdyz je zakryta!! a na pare tam pude taky varit ne kdyz to hodim na vodu
reagovat)))
- Úterý 11. března 2008 ve 20:09 ® chosebaits reakce na …
-
Kouba-Ja pravě myslim že ta voda tomu ubere vic než ta para. Po uvařeni je voda plna esenci,aminokyselin .Takže hold udělam pulku ve vodě a pulku na páře a budu testovat a pak vam nic neřeknu.)
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 18:56 ® Kouba
-
Svata pravda ajinak boilie varim ve vode v pare sem to jeste nezkousel znamej to dela jenom v pare ame se to to zda naprd ..... uz jenom vuli tomu ze v pare nepoznam kdy boilie je nebo kdyz ho chu trosku min ve vode to clovek hrave pozna a myslim ze para tomu níči vic aminokyslinovych retezu a ruznych pachovych stop ta voda asi ne tolik ale taky dost!!
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 8:47 ® chosebaits reakce na …
-
Jícha Václav-Tak to maš asi pravdu.Na konkurenčnim servru je jih dost,ale také je tam dost prudilu a proto tam nerad něco pišu.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 21:00 ® Jícha Václav reakce na …
-
Možná že vařil, ale na tomhle serveru se moc kaprařů nepohybuje
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 19:54 ® chosebaits
-
To nikdo jiný na páře nevaří a nebo ani neskoušel?
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 11:22 ® chosebaits reakce na …
-
Jícha Václav-Recepty nechci,nebot už tet jih mam dost a to i uspěšnejch a s vytuněnim kuli take radu nepotřebuju.Začatečnik nejsem,ale to vařeni v paře je pro mne neznama a proto se ptam na skušenosti.Jinak děkuji za nazor.
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 11:03 ® Jícha Václav reakce na …
-
myslím si že v páře toho zůstane víc to jo. Ale stejně ještě po uvaření a sušení postříkám boilí směsí kyselin, esencí atd… Jen tak pro jistotu. Pro zvýšení přitažlivosti ho můžeš (pokud bys vařil ještě ve vodě) boilí obalit ve zbytku směsi. Vznikne tak práškový dip, který se ve vodě rozpustí v okolí kule. Pak můžeš boilí namočit do tekuté potravy či dipu. To mu taky vrátí to co voda či pára sebrala. Možností jak zvýšit přitažlivost boilí je hodně. Musíš jen zkoušet a zkoušet. Málo kdo ti prozradí své úspěšné recepty ,–)
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 10:54 ® chosebaits reakce na …
-
Jícha Václav-Mě jde o to ,že když vařim ve vodě,tak ty kuličky pěkně v tom hrnci vylouhuju a v ty paře by přece jen ty esence a td. mohlo všechno zustat.
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 10:42 ® Jícha Václav
-
Zdarec. Já boilí v páře vařím stejně dlouho jako ve vodě. Cca. 3–4 minuty. V páře vařím, protože mám odzkoušíno, že se kule lépe provaří. A je potom tvrdší něž z vody. Ale je to jen moje zkušenost. S jakým úspěchem ??? S dosti dobrým aspoň pro mě. Jelikož mi na řece tvrdé boilí vyhovuje.
reagovat