Vyhledávání
muškaření a pstruzi
5.3.2008 | kamos007 | 5.766 zobrazení | 43 odpovědí
Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. června 2008 v 18:37 ® petr13
-
ja taky začínám tak hodně zdaru
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 19:17 ® bubu
-
Petr je u sousedů. Má nový nick- zlatá rybka. Hraji je vážně kabrňák, klobouk dolů.
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 17:01 ® HugoLampa
-
Už jste spokojeni?Gratuluju,povedla se vám velká věc…
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 16:11 ® fikus reakce na …
-
petr.ondrusak, deda.kapr, bůhvíkdoještě> je zábava číst tvoje příspěvky, je vidět, že mladí je dravé a má čím dál ostřejší lokty. Jen pozor na případnou virtuální ortézu.....!!
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 10:21 ® MiK
-
rgb23> dovolím si nesouhlasit. To, že je mladej ještě neomlouvá jeho neomalenost a to, jak se chová. Každý jsme tu jednou začínali, když jsem něco nevěděl, posílal jsem HaDovi poníženou supliku a on? Pošle ho někam! Když se mu snažíš vysvětlit, že takhle by se chovat neměl, napadne i tebe. Do očí by to samozřejmě neřekl a natahovat si kšandy před monitorem, na to nejsem zvědavej. Mě osobně by vůbec nechyběl.
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 0:56 ® rgb23 reakce na …
-
S Peťou O. v mnoha věcech nesouhlasím, často mě něčím pobaví/urazí a rozesměje. Ale… je to m(l)a(d)lej kluk zapálenej do rybařiny a ptá se „upřímě“, nahazuje témata, která ho zajímají. Onehdá tady pár skalních příznivců vyskakovalo, že to není o vip a pod. Tohle „forum“ vypadá jinak. Čekal bych spíš osvětu typu „hele Petře, plácáš hlouposti, je to tak a tak, zítra tě vyzvednu u baráku a zajedem na ty pstruhy x perlíny a pod.“
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 22:49 ® MiK
-
Tolik jsem se shodil, tak jsem se snažil, snad mi to adminy odpustí a dej bůh aby to mělo nějaký smysl! Ale jsem skeptik> nic ho neodradí
reagovat(
- Čtvrtek 6. března 2008 v 19:58 ® Zauwi reakce na …
-
to Coturnix: já zase ohlodávám notebook…
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 19:51 ® Coturnix reakce na …
-
Wow, co dodat. Opravdu v tomto fóru budu trávit každou volnou minutu, protože tohle – no to se prostě jen tak nevidí. Akorát si musím koupit nějakej dobrej hadřík, zase jsem si poprskal monitor.
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 11:29 ® Robur
-
no humor tu je, dvě fotky taky, takže je to obohacující
reagovatZbytek by bylo opravdu kopírování jiných diskusí či encyklopadii, což máš Petře na horní liště. Zde pak najdeš to vázání mušek atd.
- Čtvrtek 6. března 2008 v 11:06 ® stanley 4
-
Horší je že i vedle už mají člena pod nickem děda kapr,plný zuby,tak nevím kde skončí chudák
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 11:05 ® Zauwi
-
výborně!:)
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 10:39 ® kamos007 reakce na …
-
končím!
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 10:38 ® Deleted reakce na …
-
Petre, mel bys dodrzet svuj slib. Napsal jsi, pokud budou trvat urazky, tak tady koncis. Ty trvaly, tak prosim konci. Moc prosim. Opravdu, myslim to uprimne. Hele jdi opravdu na jine rybarske stranky. Tam jsou lide chapavi, hodni a ne jako tady na chytej. Opravdu, bude Te tam mit radi a budou do tvych for prispivat. Tady jsou jen zly lide a neprejicni. Ja jsem jeden z nich, prosim, zacni psat na konkurencnich strankach a tady prosim uz neprispivej… Moc Ti dekuji
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 10:32 ® kamos007
-
tak co s váma muškaři?
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 10:16 ® AldaK
-
Petre dik,dik,dik uz dlouho jsem se tak dobre nepobavil:o)))
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 8:03 ® kamos007 reakce na …
-
LaMa- Jo!Muškařit chodim nejvíc ani na kapry nebo na vlačku nechodím tak často.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:52 ® LaMa reakce na …
-
petr.ondrusak: a ty muškaříš???
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:52 ® bubu reakce na …
-
na MrKu je to totéž,blbe!!!! To už snad jinak nejde. Končím. HaDe,dej mi výstrahu,ale já se už neudržel.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:50 ® MiK
-
P.O.> vole, vole vole…
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:48 ® kamos007
-
hoši dávám poslední možnost jestli budou trvat urážky tak tady končím!!!
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:47 ® vagi
-
to budou kluci z muškařiny rádi
reagovat)))))))))))
- Středa 5. března 2008 ve 21:46 ® kamos007 reakce na …
-
bubu- fórum a chat je rozdíl!
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:46 ® MiK
-
bubu> Ty jsi tomu dal! To ti chlapi poděkují
reagovat)
- Středa 5. března 2008 ve 21:46 ® skwor
-
petr.ondrusak: Chodil jsem tam dva roky a právě kvůli urážkám tam už ani nepáchnu. Nedávno jsem se tu o tom bavil s thomskim.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:42 ® bubu
-
petříku,klikni a možná objevíš Ameriku www.chytej.cz
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:42 ® kamos007 reakce na …
-
skwor- hele tak když zajdeš na mrk tak ti tam nikdo nenadá tam jsou slušní lidé narozdíl od některých zvírazňuji některých
reagovat
z chytej! - Středa 5. března 2008 ve 21:40 ® kamos007 reakce na …
-
MiK- přečti si pravidla chytej.cz a tohoto fóra
a zajdi do fóra selský rozum to je něco pro tebe!
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:39 ® skwor
-
petr.ondrusak: Zkusím ti to napsat srozumitelně. MRK odtud znají skoro všichni, ale dost lidí (včetně mě) na ty stránky nechodí a nepíše. A tak nejspíš nechceme, aby to tu bylo jako „vedle“. Kapišto?
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 21:37 ® MiK
-
Že jseš vůl.
reagovat