Chytej.cz

muškaření a pstruzi necteno

5.3.2008 | kamos007 | 5.767 zobrazení | 43 odpovědí

Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 4. června 2008 v 18:37 ® petr13

ja taky začínám tak hodně zdaru

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 19:17 ® bubu
bubu

Petr je u sousedů. Má nový nick- zlatá rybka. Hraji je vážně kabrňák, klobouk dolů.

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 17:01 ® HugoLampa
HugoLampa

Už jste spokojeni?Gra­tuluju,povedla se vám velká věc…

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 16:11 ® fikus reakce na …
fikus

petr.ondrusak, deda.kapr, bůhvíkdoještě> je zábava číst tvoje příspěvky, je vidět, že mladí je dravé a má čím dál ostřejší lokty. Jen pozor na případnou virtuální ortézu.....!! :-)

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 10:21 ® MiK
MiK

rgb23> dovolím si nesouhlasit. To, že je mladej ještě neomlouvá jeho neomalenost a to, jak se chová. Každý jsme tu jednou začínali, když jsem něco nevěděl, posílal jsem HaDovi poníženou supliku a on? Pošle ho někam! Když se mu snažíš vysvětlit, že takhle by se chovat neměl, napadne i tebe. Do očí by to samozřejmě neřekl a natahovat si kšandy před monitorem, na to nejsem zvědavej. Mě osobně by vůbec nechyběl.

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 0:56 ® rgb23 reakce na …
rgb23

S Peťou O. v mnoha věcech nesouhlasím, často mě něčím pobaví/urazí a rozesměje. Ale… je to m(l)a(d)lej kluk zapálenej do rybařiny a ptá se „upřímě“, nahazuje témata, která ho zajímají. Onehdá tady pár skalních příznivců vyskakovalo, že to není o vip a pod. Tohle „forum“ vypadá jinak. Čekal bych spíš osvětu typu „hele Petře, plácáš hlouposti, je to tak a tak, zítra tě vyzvednu u baráku a zajedem na ty pstruhy x perlíny a pod.“

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 ve 22:49 ® MiK
MiK

Tolik jsem se shodil, tak jsem se snažil, snad mi to adminy odpustí a dej bůh aby to mělo nějaký smysl! Ale jsem skeptik> nic ho neodradí :-( (

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 19:58 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Coturnix: já zase ohlodávám notebook…

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 19:51 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Wow, co dodat. Opravdu v tomto fóru budu trávit každou volnou minutu, protože tohle – no to se prostě jen tak nevidí. Akorát si musím koupit nějakej dobrej hadřík, zase jsem si poprskal monitor.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 11:29 ® Robur
Robur

no humor tu je, dvě fotky taky, takže je to obohacující:-)) Zbytek by bylo opravdu kopírování jiných diskusí či encyklopadii, což máš Petře na horní liště. Zde pak najdeš to vázání mušek atd.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 11:06 ® stanley 4
stanley 4

Horší je že i vedle už mají člena pod nickem děda kapr,plný zuby,tak nevím kde skončí chudák:-))

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 11:05 ® Zauwi
Zauwi

výborně!:)

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:39 ® kamos007 reakce na …
kamos007

končím!

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:38 ® Deleted reakce na …

Petre, mel bys dodrzet svuj slib. Napsal jsi, pokud budou trvat urazky, tak tady koncis. Ty trvaly, tak prosim konci. Moc prosim. Opravdu, myslim to uprimne. Hele jdi opravdu na jine rybarske stranky. Tam jsou lide chapavi, hodni a ne jako tady na chytej. Opravdu, bude Te tam mit radi a budou do tvych for prispivat. Tady jsou jen zly lide a neprejicni. Ja jsem jeden z nich, prosim, zacni psat na konkurencnich strankach a tady prosim uz neprispivej… Moc Ti dekuji

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:32 ® kamos007
kamos007

tak co s váma muškaři?

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:16 ® AldaK

Petre dik,dik,dik uz dlouho jsem se tak dobre nepobavil:o)))

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 8:03 ® kamos007 reakce na …
kamos007

LaMa- Jo!Muškařit chodim nejvíc ani na kapry nebo na vlačku nechodím tak často.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:52 ® LaMa reakce na …
LaMa

petr.ondrusak: a ty muškaříš???

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:52 ® bubu reakce na …
bubu

na MrKu je to totéž,blbe!!!! To už snad jinak nejde. Končím. HaDe,dej mi výstrahu,ale já se už neudržel.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:50 ® MiK
MiK

P.O.> vole, vole vole…

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:48 ® kamos007
kamos007

hoši dávám poslední možnost jestli budou trvat urážky tak tady končím!!!

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:47 ® vagi
vagi

to budou kluci z muškařiny rádi:-)) )))))))))))

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:46 ® kamos007 reakce na …
kamos007

bubu- fórum a chat je rozdíl!

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:46 ® MiK
MiK

bubu> Ty jsi tomu dal! To ti chlapi poděkují :-)) )

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:46 ® skwor
skwor

petr.ondrusak: Chodil jsem tam dva roky a právě kvůli urážkám tam už ani nepáchnu. Nedávno jsem se tu o tom bavil s thomskim.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:42 ® bubu
bubu

petříku,klikni a možná objevíš Ameriku www.chytej.cz

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:42 ® kamos007 reakce na …
kamos007

skwor- hele tak když zajdeš na mrk tak ti tam nikdo nenadá tam jsou slušní lidé narozdíl od některých zvírazňuji některých
z chytej!

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:40 ® kamos007 reakce na …
kamos007

MiK- přečti si pravidla chytej.cz a tohoto fóra

a zajdi do fóra selský rozum to je něco pro tebe!

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:39 ® skwor
skwor

petr.ondrusak: Zkusím ti to napsat srozumitelně. MRK odtud znají skoro všichni, ale dost lidí (včetně mě) na ty stránky nechodí a nepíše. A tak nejspíš nechceme, aby to tu bylo jako „vedle“. Kapišto?

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:37 ® MiK
MiK

Že jseš vůl.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1