Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. března 2008 v 19:09 ® vagi
-
skwor: a jezdíš i na zpč. část nebo jen na stč.? Vyrazil bych někdy na nějakou výpravičku.
reagovatTřeba na víkend. Já trubka jsem si ale letos pořídil jen krajskou povolenku, proto se ptám, na jakou část.
- Úterý 4. března 2008 v 19:01 ® skwor
-
vagi: Jezdím, často a rád.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 18:39 ® vagi
-
z Berounky podzim 2006
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 18:35 ® vagi
-
Hoši, hoši, Od Berouna k soutoku? Nezapomínejte, že Berounka je nejkrásnější právě na druhou stranu. Od Berouna proti proudu až po Kobylku. Jo jo kraj Oty Pavla je kraj Oty Pavla… skwor: ty jezdíš na Berounku?
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 18:21 ® hajan reakce na …
-
Kobr: Kde to je „na skály“? Pod Srbskem anebo nad?
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 18:03 ® Kobr reakce na …
-
no vypadá to jako na Berounce
))
já bych rekl ze je to prichod do srbska z druhy strany vod trate, ale nejsem si jistej, ta mlha tomu moc nedava
reagovatdo srbska jezdim lozit na skaly a jednou jsem tam i chytal maly kapriky na kukurici
- Úterý 4. března 2008 v 16:43 ® hajan reakce na …
-
božan: Tady to znáš???
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 15:53 ® Kobr reakce na …
-
ještě mě tak napadlo, máte někdo zmapovaný koryto? nebo existuje někde nějaká mapa dna? Vim že se to rok od roku mění ale nebylo by marný se na to mrknout . . .
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 15:33 ® Kobr reakce na …
-
s tema rybama souhlasim, ja osobne na Berounce zacinal a zrejme i skoncim
reagovat) Feedr je na Berounce uplne nejbozejsi zalezitost…doslova jsem tomu propadl. moje nejoblibenejsi byla minulej rok Sucha Drzka u Sykorice…letos to bude asi komplet celej tok, rekl jsem si ze si to s privlacakem nebo brckem projdu komplet vod Berouna az po vltavu …
- Úterý 4. března 2008 v 15:26 ® skwor
-
božan: Souhlasím, dravců ubylo, ale za poslední dva roky se mi zdá, že naštěstí přibývá okounů.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 15:25 ® skwor
-
A další hned o 7cm víc
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 15:24 ® skwor
-
Berounka je krásná řeka, letošní první rybka měla hned 43cm
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 14:39 ® božan
-
Zdravím.Já jsem doslova odkojený Berounkou.Mám tuto řeku rád a je to moje srdeční záležitost.Nejraději mám úsek v okolí Srbska.Mám to tam nejblíže,a v okolí je krásná příroda.Rád též zajedu i na úsek nad Berounem,ale čím dál více mě tam vadí ukrutný nepořádek kolem vody.Poslední roky jsem našel zalíbení ve „fídru“ a mám pocit že Berounka je pro tuto techniku jako stvořená.Málo kdy se stane že vyjdu na prázdno.Nejraději však lovím dravce.A tady je to už horší.Mám pocit že dravců na Berounce rok od roku ubývá.Zlom beru povodně v roce 2002.Před povodněmy jsem neměl problém za jednu vycházku chytit několik štik a občas se zadařil i candát.Zato poslední roky jsou na dravce slabší,alespoň na místech kam chodím.Netvrdím že tam dravci nejsou vůbec,ale je to prostě o hodně slabší.Potvrzují mi to i místní kolegové rybáři.A tak bych chtěl položit otázku „do pranice“, jestli není čas vysazovat do Berounky více dravců a ne jen kapry??? Rád si přečtu názory Vás ,ostatních rybářů,kteří na Berounce rádi loví.
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 14:14 ® Kobr
-
nějak to tu zlobí, nejdou dát fotky, objeví se system error, pak není vidět ani příspěvek. Takže člověk to napíše znova a ejhle jsou vidět oba…no nic
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 14:12 ® Kobr
-
Zdravim, založil jsem tohle forum pro všechny co chytají na Berounce. Takže pokec o všem co se kolem ní motá. Postřehy, rekordy, oblíbená místa, oblíbená technika..... a tak dále.
Kdo už chytil něco pěknýho letos? Já zatim jen Nižborskýho kapřika a tlouště.
reagovat