Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. dubna 2008 v 18:13 ® slimi reakce na …
-
zdravim přátele Berounkáře…od mého známého hospodáře vím,že před třema tejdnama vysadily na Berounce kilo a kilo a půl štičky…na celou jedničku.tak ty je snad vymydlej.Jinak jsem byl o víkendu v radotíně a v černošicích…a první lokalitabylao dost úspěšnější,ze sousedem jsme chytli deset druhů ryb i když v menších velikostech,ale i to potěší.V Černošicích ať nad nebo pod jezem jen ouklejky.jinak bych se chtěl zeptat…letos strašně toužím lapit parmu,jen se mi to moc nedaří…nemáte nějaké úlovky na BErounce 1 nebo nějakou radu????
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 15:48 ® božan reakce na …
-
Tak to absolutně souhlasím.Okounů a candátů ubývá a nikdo se s tím nezabývá.A pokud se něco vysadí tak je to maximálně kapr v sotva mírové velikosti.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 10:04 ® hajan reakce na …
-
Obrovské množství ouklejí, který na B jsou, si vysvětluji s žalostným množstvím dravců (zejména candátů a okounů). Při vysazování se na ně asi drobet zapomíná, hlavně, že je tam plno karpíků pro důchodce.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 9:57 ® božan
-
Souhlasím.Padouství je na Berounce stále ještě dost,ale letošní předjaří mám ve znamení ouklejí.Než se mi podaří přilákat nějakou tu padoustvičku tak mě atakují nesčetná hejna ouklejí různých velikostí.Zatím jsem nevymyslel jak je trochu eliminovat,a dát tak šanci i jiným rybám ochutnat mou nástrahu.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 7:29 ® hajan reakce na …
-
Souhlas, padouství na Berounce máme jak na**áno. Když se do nich trefím, není problém za odpoledne chytit 50+ kusů, ve velikostech 5–50cm.
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:16 ® roby reakce na …
-
standas: Myslím že s podoustvema je to celkem slušný . Většinou na každý vycházce se podaří nějakou chytit alespon co se týká úseku Beroun – Křivoklát.
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 15:49 ® skwor
- reagovat
- Pondělí 14. dubna 2008 v 15:47 ® skwor
-
standas: Mám letos pár kusů do 40cm. Místo vyzrazovat nebudu
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 15:31 ® standas
-
Zdar všem Berounkářům. Chci se vás zeptat na vaše úspěchy s lovem Podoustve,je to moje nejoblíbenější ryba a tak by mně zajímalo jaké sou vaše nejnovější poznatky o je jím výskytu. Dík a někdy u krásné Berounky na vyděnou.
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 14:08 ® hajan reakce na …
-
Hop…
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 v 18:53 ® standas
-
Zdarec Kobr. Berounka je mojí řekou už dobrých 25 let.Mám několik lokalit ale nejčastěji jsem v okolí Radotína,Černošic,Lahovic,Srbska. Naposledy jsem si začapal v Lahovicích na pravé straně naproti přístavu. Chytal jsem na pickera kterého jsem si nedávno koupil a můžu jen říct že to bylo pěkný zachytáníčko, drapnul jsem 5. kaprů od 40 po 48cm, 3× cejna,1×perlína a 2plotice což za zhruba 3. hodiny je celkem slušný a to nemluvím o spoustě sekanců do prázdna.Ryby jsem VŠECHNY pustil ačkoliv ryby jím tak jsem v tomto směru dost ukázněnej, kapra sivemu až od 50cm a bílou rybu pouštím bez vyjímky hlavně terazky co přešla povodenˇ.Zdar a hodně ryb. zážitků od Berounky.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 23:05 ® Petas reakce na …
-
volffis – Taky hezcí kousci.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 20:28 ® volffish
-
Je tam krásně,ale taky dost hlupáků s CHKO.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 20:25 ® volffish
- reagovat
- Pondělí 31. března 2008 ve 20:24 ® volffish
- reagovat
- Pondělí 31. března 2008 ve 20:23 ® volffish reakce na …
-
Něco z loňska
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 20:19 ® volffish
- reagovat
- Pondělí 31. března 2008 v 11:02 ® Petas
-
Jeden kousek z října. 80cm, 12,05kg. Úsek Oty Pavla.
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 22:36 ® Kobr reakce na …
-
no a jinak, máte nekdo na Berounce poslední dobou pěkné úlovky? dejte sem foto ať se pokocháme
reagovat - Pondělí 24. března 2008 v 19:02 ® Kobr reakce na …
-
sumi35??
reagovat - Pondělí 24. března 2008 ve 12:57 ® sumi35
-
TADY SI NEKDO PLETE BEROUNKU A VLTAVU-ORLÍK ,ČI OTAVU-ORLIK. JA SE NA DOLNÍ BEROUNCE NARODIL A PŘÍVLAČÍ SE TAM ZABÝVAM JIŽ 28 LET A PARÁDA. NO A NA TEN ORLÍK JEZDÍM 16 LET POD ZVÍKOVSKÝ MOST A TAM JE TO SILNĚ NÁRAZOVÝ. 1NOC 3–5 SUMÍKU A PAK TŘEBA 3 DNI ANI H…O.
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 17:10 ® Kobr reakce na …
-
dnes rano voda cca 25cm nad normal
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 6:12 ® božan reakce na …
-
Včera v poledne teklo celkem dost vody mírně přikalené.
reagovat - Sobota 22. března 2008 v 11:09 ® Petas
-
Jak vypádá stav hladiny na Berounce, kdo to ví???? Nudím se a doma se mi sedět nechce.
reagovat - Pátek 21. března 2008 ve 22:14 ® skwor
-
Kobr: Jaký proutek jsi koupil?
reagovat - Pátek 21. března 2008 ve 21:11 ® Kobr reakce na …
-
takze jsem si koupil novy ultralehky match prut od shimana…doma jsem cenu zatajil…nakoupil cerviky, vymenil spicku na feederu a zitra razim cca 500m nad jez v Nizbore pod chatky. Kamarad tam uz osidluje se svo drahou polovicko chatu od stredy, takze se jim tam s moji polovickou nasockujem do nedele. Mame maso do udirny a litrovku „4 roses“ ja já se přátelé těším to si nedokážete představit
reagovat - Pátek 21. března 2008 ve 20:22 ® jkelem reakce na …
-
chtěl jsem jen nějaký krmení nechtěl jsem žádný cajk kupovat stejně už to nemám kam dát,ale nějaký přívlačák na pstruhy????
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 7:42 ® Kobr reakce na …
-
udělal jsi dobře.....hrůza, já osobně si tam koupil jen destník. Vlastně tam prodávali jen různě poškozené zboží, které nejde prodat v krámě.
reagovat - Středa 19. března 2008 ve 20:22 ® jkelem reakce na …
-
dnes jsem to zkoušel na soutoku s litavkou celkem to šlo,až na počasí a co ten výprodej mě se nějak nechtělo
reagovat - Pondělí 17. března 2008 ve 13:36 ® Kobr
-
pěknej vokoun to je vsechno, jinak tahaly vsichni kolem nas, jen my ne
reagovatmapovali jsme i dno echolotem a nasli zajimavou diku a potopenej kmen, takze se tam letos chystam asi s kacenou a nejakou ploticí
)) jinak tady se to dočteš: www.cudlateam.estranky.cz