Chytej.cz

Muj konicek,moja praca necteno

3.3.2008 | koloseum | 2.083 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim vsetkych co uz nad tym rozmyslali!Napadla ma otazka, co ak spojit prijemne s uzitocnym.CO takto spravit si zo svojho konicka svoju pracu(mam na mysli iba rybarcenie a vsetko co s tym suvisi).Ibaze co si pod tym clovek predstavuje?Tak by som chcel poznat nazory kazdeho,kto si toto precita.Dakujem :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 9. března 2008 ve 14:07 ® koloseum reakce na …

hajan: zatial ano…

reagovat
Středa 5. března 2008 v 19:19 ® hajan reakce na …

Děláš ve VW Blava?

reagovat
Středa 5. března 2008 v 18:39 ® koloseum reakce na …

no okey, takze jestli budu tie miesta tri tak soom tu :-D hned by som dal off vo VW… Krušnohorec/: zenu mozes vzaiat so sebou ne? :-D

reagovat
Pondělí 3. března 2008 ve 23:19 ® Mary reakce na …
Mary

Měsíc nevidět ženu? To jsi na tom hodně špatně.

reagovat
Pondělí 3. března 2008 v 18:07 ® Krušnohorec

No kdybž budou ty místa dvě tak dej vědět,měsíc nevidět ženu a pak ještě tři týdny na rybách to by se my také líbilo.

reagovat
Pondělí 3. března 2008 v 16:54 ® honza13 reakce na …

na to se dá říct jediné…nemá ten tvůj kamarád ještě místo?:-)

reagovat
Pondělí 3. března 2008 v 15:38 ® Klon
Klon

No tak budu první :-) Mám kamaráda který jezdí na lodi…Mám dojem že jezdí ČR – Německo – Nizozemí a pak nějak i přestup a jezdí i jiný trasy jižněji…Prostě mám tam už zamluvené místo a změním okamžitě zaměstnání…Za prvý je to o hodně lépe placeno.Měsíc na vodě a 3 týdny doma…Hlavní na co se těším je to chytání rybiček v moři…Ukazoval mi fotky a to je nerybař ( loví jen tak aby se nenudil když nakládají apod. )Ryby super a za ty prachy co tam vydělám se budu moc podívat na vody na které bych musel za normálních okolností šetřit delší dobu..Co na to říkáte? Super né?

reagovat