Chytej.cz

Pravidla Chytej.cz necteno

2.3.2008 | Klon | 4.937 zobrazení | 33 odpovědí

Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,re­gistruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 2. března 2008 ve 12:19 ® ART reakce na …
ART

nemusí to bejt špatný ale pri registraci nikdo 50ti a více řádkové texty nikdo nečte ale s tim nápadem souhlasim

reagovat
Neděle 2. března 2008 ve 12:04 ® Prichy reakce na …
Prichy

nevadi to, ze jsem volil komunisty :-O

reagovat
Neděle 2. března 2008 v 11:59 ® drozďák

Skvěle to mají vyřešeno na www.muskarina.net

Tam projdeš rovnou při registraci jakýmsi sítem a „senát“ rozhodne, zda-li jsi akceptovatelná, konformní, mainstreamová či jinak z řady nevybočující persona a budeš vůbec připuštěn… Vsadím se, že si i pečlivě hlídají genderové a rasové vyvážení členské základny

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1