Vyhledávání
Pravidla Chytej.cz
2.3.2008 | Klon | 4.935 zobrazení | 33 odpovědí
Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,registruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 5. března 2008 v 11:03 ® Skalenejřízek
-
Tomash:nevím proč bych si měl dávat brko a už vůbec nevím proč bych ti měl odepisovat???Já se na rozdíl od tebe nenechám rozhodit nadávajícím pubertálním troubou jak píšeš…PS:Toho jointa bys potřeboval spíš ty,je to dobré na nervy:))
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 19:21 ® Tomash
-
Lidé bděte a prohlédněte mou nadsázku v příspěvku o diakritice! Panenko Marjá v oleji naložená, do čehos to duše dala! :-d
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 13:43 ® Mates(původní)
-
No já sem moc nepíšu, ale denně si tu čtu a nezdá se mi, že by bylo nutné zavádět nějaké prográmky na vulgaritu, to by jsme ještě mohly posílat vzorek moči, vlasů, otisk palce a já nevim co ještě. Jen žádnou řízenou kontrolu.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 10:41 ® pupak reakce na …
-
HaD – mas pravdu PC compatibil ma vlastne puvod v US taky . . .
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 10:36 ® kiclak reakce na …
-
Urážet,psát sprostě to je vážně asi zbytečný,ale jen pro češtinááááře???To už se loučim předem.Nato asi nemam.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 1:46 ® HaD reakce na …
-
pupak: amerikanskyje mašíny němusi byť tie najlepšie mašíny
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 1:44 ® rgb23 reakce na …
-
pupak: řeknu ti to otevřeně, kdybys napsal „seru na diakritiku“, bral bych to méně osobně než když si napsal „seru Ti na diakritiku“. Tvoje US mě absolutně nebere a nehodlám to nikde čmuchat.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 1:24 ® pupak reakce na …
-
rgb23 – reknu ti to otevrene, SERU TI NA DIAKRITIKU KDZY PISU NA US POCITACI
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 1:12 ® stanley 4
-
no mají to tam fakt utažený.mne by jen zajímalo jak pozná nějaký stroj lidskou auru.to mi hlava nebere
reagovat)))
- Úterý 4. března 2008 v 1:11 ® rgb23 reakce na …
-
Nevím v čem spočívá ten kompliment, ale jestli jsem počítal správně, tak pupak tam má 36 chyb. To by asi bylo na dlouhou rybičku, že
reagovatAle ve vyjmenovaných slovech chyba žádná, takže bifl diakritiky
- Úterý 4. března 2008 v 1:05 ® pupak reakce na …
-
HaD –
reagovat)) to se mi ulevilo . . .
- Úterý 4. března 2008 v 0:57 ® HaD reakce na …
-
pupak: neboj, blbnout se tu nezačne
reagovat. Hele a víš, že si hodně lidem svým příspěvkem složil kompliment?
)
- Úterý 4. března 2008 v 0:43 ® pupak reakce na …
-
Proboha, jeste i tady zacnete blbnout, staci ze jinde si davaj KARMY – vysledek kdejakej pitomec te hodnoti co napises a pitomci sazej karmy pitomcum, u sousedu dneska zacali blbnout s MODRYM STINEM – staci abys nablabolil prislusnej pocet hovadin a jsi jednicka, pred casem tam zavedli znamkovani jako v prvni tride a pak se divej, ze adolescent vyfakuje staryho kozaka. . . a ted blbnete i tady. Pochopte uz konecne, ze rybarske weby v cechach okupovali adolescenti a podle toho to vypada jak s obsahem tak s urovni.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 0:15 ® rgb23 reakce na …
-
Tomash: mno, dávat banny za hrubky, to už je dost přitažené za vlasy
reagovatBylo by to jen na i/y, nebo i nářečí či nespisovná slova, respektive slangové a nespisovné odchylky? Jako tohle fakt ne. Naštěstí tohle zatím asi žádnej program nezvládá a nevěřím, že by tady někdo zaměstnal několik lingvistů , kteří budou hledat překlepy a chyby co kdo kde napsal.
- Pondělí 3. března 2008 v 17:32 ® regulus reakce na …
-
Tomash – no s těna 5-ti hrubkama denně by to dopadlo asi tak, že některý jedince by jsme tu pernamentně neviděli, páč by měli rybku, jeden příspěvek, rybku, jeden pří…
Jinak v tomto směru s tebou naprosto souhlasím, někdy je to děs.
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 15:16 ® Tomash
-
Jsem pro i proti. Taky mě dokáže rozhodit pubertální nadávající trouba, ale zase mě to kolikrát i dost pobaví a navíc ten, kdo je nad věcí, nemůže v „orálním souboji“ s nadávajícím oslíkem prohrát. Spíš mi vadí pravopisné hrubky. Někdy jsou tak do očí bijící, že je mi z toho zle. Tedy jsem pro, aby se do budoucích možných „pravidel“ napsalo, ten, kdo napíše v jednom dní 5 a více pravopisných ryb, dostane rybku. Ve volných chvílích, kdy nebude moct jít na chytej.cz může biflovat vyjmenovaná slova…
reagovatSkalenejovar : Že se vyjadřuješ zrovna ty! Tvoje výblitky a la rybářská fóra a slovní útoky jsou nezapomenutelné!!! BTW : Než mi odepíšeš, napočítej si do 10ti, smotni brko a vyhul ho a pak se na to radši rovnou vy*er
- Pondělí 3. března 2008 ve 14:32 ® HaD reakce na …
-
zkusím nějaká pravidla sepsat, ale obávám se, že kdo je hrubián a neslušnej, na toho platit nebudou. Na takové je tu rybička…
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 21:38 ® rgb23 reakce na …
-
Klon: vnitřně se přikláním spíše k názoru chozebaits, i když částečně souhlasím i s tebou. Nicméně, urážky a sprosťárny kryté hvězdičkou, pro mě mají stejný význam jako ty klasické. Už teď funguje, že když někdo ryje až moc a uráží, HaD ho utne. Víc bych to nehrotil a nechal to tak jak to je.
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 19:16 ® cercer reakce na …
-
Robur:Nepodceňuj se,kámo!!
reagovat)
- Neděle 2. března 2008 v 18:22 ® Robur
-
klon, debilita je jedne ze stupňů intel. úrovně jedince
reagovat, ale chápu, že se to netýká mého příspěvku.
- Neděle 2. března 2008 v 18:16 ® Klon reakce na …
-
chosebaits: Já bych toto téma nepodceňoval.samozřejmě každý má svůj názor,ale když se takovýto capart neumí chovat a napadne slovně a urážlivě pro mě váženého člena,tak mě to pořádně dokáže naštvat…Nejde jen o to,ale kdo z nás pamatuje ještě starý chytej.cz,tak tam se ani vulgárně nepsalo.Když přece jen bylo potřeba se vyjádřit vulgárně,tak se to dopsalo hvězdičkami..Poslední dobou se tu píše čím dál sprostěji jako např. " dnes to bylo na pu,na hoo,ty jsi d***l apod.Toto podle mě snižuje úroveň serveru.Samozřejmě chápu,že se to nedá úplně vymýtit,ale částečně by to šlo.Je to jen můj názor a záleží jak kdo a kolik skousne…
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 15:29 ® kubas reakce na …
-
Robur:jj souhlas, ale to se opakuje furt ,a stále se to opakovat bude.
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 15:27 ® Robur
-
a na překlepy seju
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 15:27 ® Robur
-
je pravda, že adminové by mohli aspoň slučovat duplic. témata, např. teĎ úspěšně frčí Jdou už vám ryby a diskuse Z lovu je pak na nic. Na sloučení pak bylo např. zralé téma o Ryb. časopisech. Když chce pak člověk něco vyhledat, tak projde 10 debilovin nebo čte desetkrát totéž. Npař. u těch časkáků měn zaujala hláška zadaveatele, že hledal a nic nenašel. Předpokládal bych, že zadat slovo časopis ho nenapadlo…
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 13:10 ® rgb23
-
Dlouhá pravidla nikdo číst nebude a i když je přečte, neznamená to, že se jimi bude řídit. Selektovat nově vznikající členy při registraci? Podle jakých kritérií? Prográmek na vulgaritu mají třeba v diskuzi na novinkách a že by se tam sprostě nemluvilo? Ani omylem. Jestli by nebylo jednodušší prostě některé nevhodné příspěvky ignorovat. Ono je to pak přestane bavit.
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 13:07 ® Skalenejřízek
-
Docela mi příjdou stupidní některá témata a otázky,ale když se mi něco nelíbí tak tam jednoduše nelezu a nepodporuju aktualizaci diskuze.Myslím si,že mnohem horší než vulgarismus je odsuzování lidí zato,že si dá jednou za měsíc s kamarádem jointa,neposlouchá zrovna hudbu která se většině líbí a nesouhlasí s rasisticky motivovanými příspěvky v otázce Ripka a spol.Myslím si,že nějaké zákazy a omezování nic neřeší.Třeba na jiných serverech to vyřešili ročním poplatkem.Jinak si myslím,že je tento server jeden s nejlepších na netu tak bychom si toho měli vážit a né se pořád prudit za blbosti..
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 12:56 ® Robur
-
jsem pro, vyloučil bych Hada, stejně furt někde lítá
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 12:45 ® skwor
-
tomchamik: Maximální souhlas.
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 12:44 ® chosebaits
-
Klon-Tak todle je jedno ze zbytečnych temat.To že se má chovat slušně a ne vulgarně je snap normalni a nemusi to byt v pravidleh.Člověka ,ktery se tak chova normalně pravidla prostě nepředělaj.Ja to četl v kaprařině,tak vim o co tady šlo.Kdyby jste na toho dotyčnyho vubec nereagovaly,tak by neměl komu psat a odešel by sam. Tot vše.AT TU VLADNE POHODA A RYBY.
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 12:39 ® tomchamik
-
Já bych to nehrotil,nějaká přísnější pravidla by mohla dost lidí odradit,já osobně než bych vyplňoval nějaký dotazník,tak raději zůstanu nepřihlášen. Vždy se najde nějakej prudič,tak si řeknu je blbej a prdim na něj.Když se tady někdo zachová jako ten mladej v kaprařině,HaD si to ohlídá Naštval mě taky,ale HaD to vyřešil a když se kouknu jinam,tak zjistím,že tady je ta kultura ještě v pohodě,jinde je těchto prudičů daleko víc.
reagovat