Chytej.cz

Kontrola rybářské stráže. necteno

29.2.2008 | Mila | 30.396 zobrazení | 69 odpovědí

Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 1. března 2008 v 17:47 ® Mila reakce na …

Jo v Ústí je to vubec nejaky divný. Musim se zaptat na RS v DC kolik porybných tu u nas vlastně je a kde chodí.Mě by to docela zajímalo.

reagovat
Sobota 1. března 2008 ve 13:28 ® 

já měl za minulý rok kontrolu jednou na svazovce(mělice)a jednu u nás na malé vodě…ale je to fakt slabý

reagovat
Sobota 1. března 2008 ve 12:57 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lojza: No vidíš taky si mi mohl nějakou tu kontrolu napsat, ať tam taky něco mám:)))

reagovat
Sobota 1. března 2008 ve 12:48 ® vagi
vagi

Už jsem to asi někde psal. Letos na svazovce (Plzeň a okolí) nula. Loni a předloni asi 1× až 2× za rok (pamět špatná). Ale na našem RMV loni a předloni kontroly poměrně často a přesto, že jsem poměrně tolerantní, tak mi někdy chování tamní RS přišlo docela jako buzerace. Letos z toho udělali normální svazovku, Pražáci tam jezdí Jeepama pomalu až do vody, samozřejmě do zákazu a RS už tam radši asi nechodí. :-((

reagovat
foto/forum/2008/th-img3211.jpg
Sobota 1. března 2008 v 11:12 ® Salmo
Salmo

Tak já jsem nepotkal porybného(na svazovce) asi 3 roky a to jsem na rybách více než dost.Jo jak už se tu psalo mělo by se přitvrdit…

reagovat
Sobota 1. března 2008 v 10:37 ® Klon
Klon

Jezdím na Labe do Štětí,Litoměřic,Hřen­sko…Kontrola za 4 roky nic…Jinak jsem s České Lípy a kontrolu tu ani nepamatuji…Vím,že je,ale jestli chodí nebo mám štěstí…těžko říct…Souhlasím,ale s názorem pořádně přitvrdit…Jsou mezi námi tací pro které rybářský řád " bible " NENÍ.. :-((

reagovat
Sobota 1. března 2008 v 0:35 ® LojzaRybka
LojzaRybka

ahoj kucí,kdo chce kontrolu,tak ať si zajede sem na Ohři 7,jsou tady dva členové RS kterým nikdo neunikne :-)) ),jinak co se týče proplácení,tak nám proplácí nějaký pohoný hmoty,a dokonce nás i oblékli,jinak jak výte,tak máme povolenku zdarma,teda jen krajskou,svazovku si musíme doplatit,plno rybářů nám zato nadává,ale neni to tak jednoduchý jak to vypadá,musíme vykazovat kontroli,to znamená věnovat tomu plno času.Co se týká vykazování,tak by mě zajímalo na základě čeho funguje RS v Ústí n/L,protože tam jsem se setkal s RS a ta mě při kontrole tvrdila že nic vykazovat nemusí,a taky to tam podle toho asi tak vypadá?!?!?!

reagovat
Sobota 1. března 2008 v 0:05 ® Mila reakce na …

Ja se bavil s některými rybáři a říká se,že už členům ryb.stráže nikdo neproplácí jízdné,což do nedávné doby bylo. Že třeba na odlehlejší lokality a úseky řek jezdily vlakem nebo autobusem a jízdenky jim byly potom proplaceny. Tak opravdu nevím jestli je to pravda. Na jednu stranu to docela chápu,protože nikdo si nebude platit kontrolní výjezdy ze svého platu nebo většinou důchodu.

reagovat
Pátek 29. února 2008 ve 23:53 ® cormoran
cormoran

Letos zatím žádná, u nás je na RS ještě moc zima:))) Loni to byly asi 4 kontroly, takže slabota…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1