Vyhledávání
Kontrola rybářské stráže.
29.2.2008 | Mila | 30.395 zobrazení | 69 odpovědí
Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. března 2012 v 19:11 ® bighippo
-
Musím zdůraznit, že za posledních 5 let jsem se potkal s porybným jen jednou a to si myslím že náhodou. Dřív to bylo jiné, ale to jsem byl malé děcko, co mělo nahnáno i když vše bylo OK. Dnes se nebojí nikdo, kdo se bojí, to je rybářská stráž. Podle toho to taky vypadá, pytláctví jako za krále klacka. Sami si pořádek neuděláme, na to nemáme, nebo to raději necháme být, i když vidíme nekalosti.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:04 ® MIG-35
-
Loni sem měl kontrol docela kopec.Často mi kontroloval profesionál a občas i z gumou…
reagovatI pytle z bordelem co sme posbírali odvezli!
No a na podzim kontrol ubejvalo až úplně přestaly.Zase bylo vidět víc individuí chytající na 4 a víc prutů…
A vůbec by mi nevadila kontrola při každý návštěvě u vody.
- Pondělí 5. března 2012 v 18:19 ® nnnap reakce na …
-
FInnnp> a když profesionálka, tak bez gumy!
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 18:18 ® FInnnp
-
Když RS tak profesionální.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 18:08 ® nnnap
-
reagovat
- Pondělí 5. března 2012 v 17:56 ® lades reakce na …
-
ty jsi pěkný hovado...........
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 18:50 ® bubu reakce na …
-
Mila-nepochopil,myslel jsem to tak,že za 15 let už nemusí žádný črs existovat. A může být jiný subjekt,kerý si svoje pohlídá. Kdo ví.
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 18:07 ® yerrx
-
ja rs potkal jednou…a to na rybniku kde hodne lidi pytlaci takze tam porybni chodi celkem casto…a je to dobre treba tam ti smradi prestanou chodit uplne…
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 0:18 ® rgb23
-
Dneska jsem rs potkal
reagovatteda prošel jsem kolem nich u vody a zaparkoval se asi 10m opodál. Tahali kapra za druhým, vtipkovali, že si konečně plněj povinnost. 3 kolemjdoucí dědové rybáři s nima zavtipkovali a požádali je, aby si je zapsali jako zkontrolované.??-jestli se dělají nějaké zápisy, nevím. Když odešli, zbyl po nich igelitový sáček, prázdná krabička od cigaret a zapomenutá vidlička
- Čtvrtek 6. března 2008 v 0:07 ® xyz
-
Zapomel jsem dodat ze mi to vubec nevadilo.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 23:53 ® xyz
-
Ahoj.Loni v C.Lipe 5 nebo 6 kontrol behem jednoho dne. Cislo reviru 441049 PR 09. Chytal jsem od 4hod do 16hod.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 23:28 ® Mila reakce na …
-
Viz: Příspěvek z jednoho fóra na chytej.cz
Tak v pondělí jdu pro ty papíry,nebo povolenka se to jmenuje.Ani nevím,protože tam u nás na useku ohře nepotřebujete.Nezavadíte o kontrolu dobrejch 15 let.Za to ryb je tam požehnaně a to je pro nás masaře ráj…a nějaké održování rybářského řádu.výsměch…máme svůj.dřív chytíš dřív žereš…prostě ráj na zemi…
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 22:42 ® Mila reakce na …
-
A stalo se mi to asi před 2 lety.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 22:39 ® Mila reakce na …
-
bubu: Myslim to tak,že za 15let vedle tebe na rybách po obou stranach budou sedět dobytkové,chytat ryby a nic se jim nestane,protože budou sice lovit ryby,ale bez RYB.LÍSTKU,POVOLENKY a budou dělat PRASÁRNY,kdežto ty jako člen MO je upozorníš na to že porušujou RŘ a oni ti řeknou že tam RS za celých 5 let ani neviděli projít natož aby někdo někomu vůbec něco kontroloval tak co by se báli. Bez kontroly je každé nařízení,řád,zákon nebo zákaz k ničemu.
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 22:21 ® bubu reakce na …
-
Mila-co bude za 10–15 let namísto ČRS?
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 22:17 ® Mila reakce na …
-
Tak jak to vidim tak je to asi všude podobné. Ale když je to takhle dnes tak jaké to bude za 10–15let. Už ted je mnoho chlapů od RS v důchodovém věku co potom bude dál??????
reagovat - Středa 5. března 2008 v 11:12 ® monaster reakce na …
-
já osobně bych byl pro víc kontrol. mně nekotroloval nikdo za 2,5 roku co chodím na ryby znova. mně osobně je to jedno. ale byl jsem svědkem pár bejkáren.
a ti chlapi co RS dělaj si zasloužej akorát pochválit. já bych to asi dělat nechtěl. táta byl rybář z povolání a RS taky a i jako skoro dvoumetrovej chlap se párkrát bál a říkal já na to kašlu já mám ženu a 4 děti.
reagovat - Středa 5. března 2008 v 10:04 ® reakce na …
-
Čágo páni,když to tady čtu,tak už se nedivím tomu,že když někdo přijede k nám tak tvrdí,že na takovou,,buzeraci" jinde není zvyklý,jdyž po něm vyžaduji doklady.Tak se v tom potom vyznej.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 15:25 ® Robur
-
hehe, objekt
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 14:28 ® Robur
-
pife, se nermuť, já uctívám blíže nespecifikovaný oběkt v moiře
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 14:17 ® Kopfjägr
-
Rozhodně jsem nějakou tu kontrolu zažil, ale dost často se mi stalo, že se provede kontrola a pak se povídá a nakonec se zapomene zapsat kontrola. Nebo mám všichni své oblíbené revíry, kam jezdíme a jak jsme tam dlouho docela doře se tam lidi znají, takže i RS, je tvůj kamarád. Tím nechci říct, že by si neplnil své povinnosti. Ale podívejme se na tuto věc z druhé strany.Mnoho rádoby rybářů pouze utrácí peníze za vybavení a množství nástrah (kam dat peíze když jich je moc) a jejich chování je jasné jsou to hovada, co si vše zaplatí nebo se tak tváří. Dále je značná agresivita přestupců, což dnes je normálním jevem. Dále legislativa a její vymáhání. Začnu o pytláctví Chytne se zavolá policie, výslech RS a potom další procedury, ze strany policie. Pak to jde na státní zastupitelství a ejhle společenská nebezpečnost nízka zpátky na úřad a dáme mu v přestupkovém jednání pokutu. Má smysl potom zde trávit svůj čas. Další příklad. Přijde rybářská stráž a ten si popovídá dá informace a zeptáse zdali zde není nějaký problém, silný rybář jo tamhleten naproti krmil z vody a viděl to i Pepík vedle. RS výborně dosvědčíš to je promiň nechci mít problémy, tak dík a jde se dál. Možná je to i o takovém zamyšlení a zametení před vlastním prahem. Dříve rybář uměl pozdravit ostatní a krátce i hodit řeč a vlestně i když jsem na cizí vodě vím, že mi ten vedle pomůže. Dnes to tak není. Takže řekneme co ta RS stráž dělá, vždyť já toho tolik vidím. Jinak když obejdu kdejaké vody musím říct, že rybáři (mluvím o těch rádoby) jsou prasara. Přinesou plnou PET lahev, ale prázdnou už neodnesou, zde patří i obaly od jídla. Toto taky nechápu, vždyť to váží ještě míň než to přinesl. Takže se vraťme a zamysleme se nad svým chováním. Vím, že těch rybářů dobrých je více, ale pár špatných a to přece nemůže změnit jen RS.
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 12:48 ® monaster reakce na …
-
Lojzo to já v tom mám jasno. já ho poznal hned. je to jistý Jára C....... – ležící – spící.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 10:14 ® pif
-
dvouhlavá saň:udím.))))
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 10:07 ® pif
-
robur:máš recht..ty a chuck noris jste svá body dotáhli k dokonalosti…holt,kdo umí,…
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 9:46 ® Robur
-
Lojzo, dle struktury by to mohla být i rozteklá bobkařina. Nic proti vytrénovaným tělům.
reagovat - Úterý 4. března 2008 ve 4:34 ® LojzaRybka
-
Luban>ta fotka představuje lov na položenou
reagovat)
- Úterý 4. března 2008 ve 4:33 ® LojzaRybka
-
rybarmasar>myslíš že kontrola rybářskou stráží je buzerace??myslim že by ses měl zamyslet nadtim než něco napíšeš a to že by něco pro RS mělo při kontrole tvé osby špatně dopadnout,tak nadtim se zamysli ještě víc,píšeš tady jako bys byl člověk kterej schválně porušuje RS
reagovat - Pondělí 3. března 2008 ve 22:44 ® Mila reakce na …
-
reagovat
- Pondělí 3. března 2008 ve 22:36 ® Robur
-
Luban, ten tě kontrolovat nemůže, je v pytli – je to pytlák
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 18:38 ®
-
pife,keby ma pri vode kontroloval niekto takýto,tak by som tú kopřivku fakt dostal-:)
reagovat