Chytej.cz

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | 2.958 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 23:39 ® rgb23
rgb23

Tvrdost špičky nezáleží na průměru její nejširší části, toliko k PéEsku:-) Pokud ten strašně velikej průměr není někde na špičce nebo prutu napsán, změř ho třeba šuplerou. Bude se Ti nová špička kupovat snáz, když budeš znát její rozměr.

Špička se dá nadstavit elektrikářskou izolepou, kouskem tenkého igelitu atd. Eventuálně ji můžeš vlepit lepidlem do tavné pistole, nebo sanitačním silikonem.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 22:40 ® Cudla
Cudla

Funguje na to epoxid+toaletní papír,pomalu natáčet a lepit.Pak doladit smirkem.Dá se stím nastavit v pohodě jakýkoliv průměr kolem 1,5mm

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:52 ® farnas
farnas

michal:DDDD

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:37 ® Michal/
Michal/

farnas: :-D DDD

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:27 ® farnas
farnas

zajed si do polska tam maji feederovy spicky s velkym prumerem je to u ceskeho Tesina rybarske potreby maji tam velky vyber.Dival jsem se.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:14 ® Michal/
Michal/

pokud je strašně velikej průměr posledního dílu prutu, kam zasazuješ špičku, tak si kup jednoduše špičku a lehce ji omotej izolepou. Funguje to skvěle. Jinak tady je pár špiček: feeder-shop.cz

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 20:56 ® chyt a pust

Tak si zajdi do prodejny kde jsi ho koupil poptese.

reagovat
Středa 27. února 2008 ve 14:16 ® Kobr
Kobr

Čus, měl jsem steejný problém s feederem od Shakespeara, vyřešil jsem to elegantně nákupem na Kladně v mém oblíbeném rybářství, pořádný obchod má na výběr více průměrů…různé firmy dělají různé průměry špiček pokud to nesedí jen o chloupek, mám zkušenosti s obroušením konců tak, aby seděli do posledního dílu…viz příspěvky autora OSPREY zde na chytej, nebo na MRK.cz…

já osobně jsem koupil pár špiček stejného průměru ale i pár větších, které jsem úspěšně obrousil slabým „smirkem“. Vše mi nyní sedí do prutu a jsem spojen

tak … :-)

reagovat
Středa 27. února 2008 v 10:13 ® M.BURNES
M.BURNES

Co znamená průměr je totiž strašně velikej?

reagovat