Vyhledávání
Feeder špička
27.2.2008 | Zcuter | 2.958 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 24. listopadu 2008 ve 23:39 ® rgb23
-
Tvrdost špičky nezáleží na průměru její nejširší části, toliko k PéEsku
Pokud ten strašně velikej průměr není někde na špičce nebo prutu napsán, změř ho třeba šuplerou. Bude se Ti nová špička kupovat snáz, když budeš znát její rozměr.
Špička se dá nadstavit elektrikářskou izolepou, kouskem tenkého igelitu atd. Eventuálně ji můžeš vlepit lepidlem do tavné pistole, nebo sanitačním silikonem.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 ve 22:40 ® Cudla
-
Funguje na to epoxid+toaletní papír,pomalu natáčet a lepit.Pak doladit smirkem.Dá se stím nastavit v pohodě jakýkoliv průměr kolem 1,5mm
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:52 ® farnas
-
michal:DDDD
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:37 ® Michal/
-
farnas:
reagovatDDD
- Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:27 ® farnas
-
zajed si do polska tam maji feederovy spicky s velkym prumerem je to u ceskeho Tesina rybarske potreby maji tam velky vyber.Dival jsem se.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 ve 21:14 ® Michal/
-
pokud je strašně velikej průměr posledního dílu prutu, kam zasazuješ špičku, tak si kup jednoduše špičku a lehce ji omotej izolepou. Funguje to skvěle. Jinak tady je pár špiček: feeder-shop.cz
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 ve 20:56 ® chyt a pust
-
Tak si zajdi do prodejny kde jsi ho koupil poptese.
reagovat - Středa 27. února 2008 ve 14:16 ® Kobr
-
Čus, měl jsem steejný problém s feederem od Shakespeara, vyřešil jsem to elegantně nákupem na Kladně v mém oblíbeném rybářství, pořádný obchod má na výběr více průměrů…různé firmy dělají různé průměry špiček pokud to nesedí jen o chloupek, mám zkušenosti s obroušením konců tak, aby seděli do posledního dílu…viz příspěvky autora OSPREY zde na chytej, nebo na MRK.cz…
já osobně jsem koupil pár špiček stejného průměru ale i pár větších, které jsem úspěšně obrousil slabým „smirkem“. Vše mi nyní sedí do prutu a jsem spojen
tak …
reagovat - Středa 27. února 2008 v 10:13 ® M.BURNES
-
Co znamená průměr je totiž strašně velikej?
reagovat