Chytej.cz

Konec sezóny necteno

15.11.2004 | Dědek | 3.163 zobrazení | 25 odpovědí

Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:10 ® osprey reakce na …
osprey

mycek> Já taky ne. Jsem obvykle šťastnej, když sebou můžu plácnout a zavřít oči:-)

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 10:05 ® mycek
mycek

Někteří už mají zazimováno,ostatní to čeká.Tip jak se nenudit přes zimu.Kamarád,slovo nuda nezná.

reagovat
foto/forum/2009/th-img11231.jpgfoto/forum/2009/th-img11232.jpgfoto/forum/2009/th-img11233.jpg
Středa 9. prosince 2009 v 19:43 ® sus1 reakce na …

Robur> Takhle.:-)) http://www.chytej.cz/…v-roce-2009/

reagovat
Středa 9. prosince 2009 ve 14:38 ® Robur
Robur

tak jak letos?

reagovat
Čtvrtek 18. listopadu 2004 ve 22:51 ® BigMike

Holajz: byl jsem teď 2× v Praze u jedný – čínská presůra. Spíš s kloubama, na záda poradila zateplovat ručníkem pod mikinu na spaní a hlavně cvičit. Pokud bys chtěl podrobnosti, písni na mejla. Je to vše o cvičení! A hrbení se u počítače a pod.

reagovat
Čtvrtek 18. listopadu 2004 ve 22:25 ® HaD
HaD

Milky: teda ty jsi kráááásně zaperlil, takle jsem se už dlouho nezařechtal DDDDDDDDDD

reagovat
Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 10:43 ® Holajz2

BigMike: Mě je teprve lehce přes dvacet a ty záda mě fakt taky dost zlobí. Asi by jsme měli zkusit si zajít k nějaký doktorce nebo na masáže. Přes zimu?!

reagovat
Středa 17. listopadu 2004 ve 23:11 ® Milky
Milky

BigMike: Já také na tanec moc nejsem a tak nosím s sebou barometr. To abych věděl, jak je na baru narváno

reagovat
Středa 17. listopadu 2004 ve 22:30 ® BigMike

Lipno II je taky vláčka celý rok, ale ještě jsem tam nebyl. Asi by to chtělo prubnout. Ale proč tam jezdit, když to neznám, nemám loď a stejně jsou ty potvory hájeny!. . Jinak budu asi sem tam dělat woblírky, experimentovat a asi lehce protáhnu tělo ve fitu abych byl na sezónu v lepší kondici než letos. Berou mě záda tedy fest. Od lopatky k hlavě. Ufuf. . . No a když panbu dá, proženu nějakou sukni jako Milky:-) Ale radši v posteli, na tenec moc nejsem:-)

reagovat
Středa 17. listopadu 2004 v 16:04 ® Milky
Milky

Jakej konec sezóny tu řešíte? Jedna končí, jiná začíná . Odložím pruty a vyrazím do společnosti … začne plesová sezóna Tam se dá taky nahodit udička! Někdy jen tak lehká plavaná, někdy třeba na těžko, nebo se nechat vláčet … . Akorát, že je tam jiný RŘ – jen na jeden proutek a ostovačka je taky za jiný peníze!

reagovat
Úterý 16. listopadu 2004 v 19:40 ® Padis
Padis

Bude plavaná tloušti plotice okouni a další

reagovat
Úterý 16. listopadu 2004 ve 14:50 ® pupak

kostnak nezymrne . . . je to pod prahradou a nezamrza to . . . chichi

reagovat
Úterý 16. listopadu 2004 ve 14:46 ® Prizrak

Asi skusím trochu plavanou, ale jinak si počkám na začátek pstruhuvky a jedu zase nanovo vláčku…

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 22:17 ® Tomash
Tomash

Nastoupí plavaná, položená – feeder. Zas budou parmy, jelci, cejni, plotice a prostě bílá ryba. Docela se těším. Mám rád každou změnu…

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 22:12 ® kostnak
kostnak

pupak: tak to nam ostatnym neostava, nez dufat, ze vam to poriadne a nadlho zamrzne.

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:25 ® HaD
HaD

taky mě s tím ti práglíci se. ou. my zas ostatní sra. i s dírkama, ale s tím je konec

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:23 ® Dědek
Dědek

pupak : fakt celej rok?

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:19 ® Čajda

Pokud to pude,budu vláčet tady v Praze a nebo budu studovat novinky. Na chalupu se asi moc nedostanu. Ani nevím kdy budu mít povolenku,u nás to bejvá až koncem února

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:57 ® pupak

dedku dokonce na dvouch . . . jedna reka jedna prehrada . . .

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:52 ® Dědek
Dědek

HaD : no máš to pěkně naplánovaný. Nechceš zavolat mojí ženě, že to Španělsko je úplně za pusu a měla by mi to sponzorovat ))

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:49 ® Dědek
Dědek

Pupak : neser, u vás se smí na revíru vláčet celý rok. No nekecej, to si udělám celorepublikovou

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 v 18:59 ® HaD
HaD

nastoupí plavačka a feeder (leden až červen), moucha (březen až červen), úhoři (květen červen), mezitím možná Španělsko nebo Itálie-sumci. zase budu furt v pr. li a manželka mi bude nadávat

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 v 17:32 ® pupak

Vlackarska sezona nekonci my smejdi z Praglu mame reviry s celorocni vlackou – HEC !:-)) )

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:55 ® Padis
Padis

Nopřece budem se těšit na další nebo ne

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:35 ® kostnak
kostnak

konecne sa mi zacinaju darit woblery, ktore sice este nevyzeraju profesionalne, ale zacinaju vo vode robit to, co chcem. tak budem asi „kutit“. a spekulujem, ako spojit drevenny zaklad woblera s gumennym chvostom. asi to bude na dlhsi vyvoj. ale je celkom mozne, ze sa mi to nebude chciet vyrabat, ked budem vediet, ze to nemozem ist na druhy den vyskusat. tak mozno vzdychat na tazky zivot nas vlackarov.

reagovat