Vyhledávání
Konec sezóny
15.11.2004 | Dědek | 3.163 zobrazení | 25 odpovědí
Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:10 ® osprey reakce na …
-
mycek> Já taky ne. Jsem obvykle šťastnej, když sebou můžu plácnout a zavřít oči
reagovat - Čtvrtek 10. prosince 2009 v 10:05 ® mycek
-
Někteří už mají zazimováno,ostatní to čeká.Tip jak se nenudit přes zimu.Kamarád,slovo nuda nezná.
reagovat - Středa 9. prosince 2009 v 19:43 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Takhle.
reagovathttp://www.chytej.cz/…v-roce-2009/
- Středa 9. prosince 2009 ve 14:38 ® Robur
-
tak jak letos?
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 ve 22:51 ® BigMike
-
Holajz: byl jsem teď 2× v Praze u jedný – čínská presůra. Spíš s kloubama, na záda poradila zateplovat ručníkem pod mikinu na spaní a hlavně cvičit. Pokud bys chtěl podrobnosti, písni na mejla. Je to vše o cvičení! A hrbení se u počítače a pod.
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 ve 22:25 ® HaD
-
Milky: teda ty jsi kráááásně zaperlil, takle jsem se už dlouho nezařechtal DDDDDDDDDD
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 10:43 ® Holajz2
-
BigMike: Mě je teprve lehce přes dvacet a ty záda mě fakt taky dost zlobí. Asi by jsme měli zkusit si zajít k nějaký doktorce nebo na masáže. Přes zimu?!
reagovat - Středa 17. listopadu 2004 ve 23:11 ® Milky
-
BigMike: Já také na tanec moc nejsem a tak nosím s sebou barometr. To abych věděl, jak je na baru narváno
reagovat - Středa 17. listopadu 2004 ve 22:30 ® BigMike
-
Lipno II je taky vláčka celý rok, ale ještě jsem tam nebyl. Asi by to chtělo prubnout. Ale proč tam jezdit, když to neznám, nemám loď a stejně jsou ty potvory hájeny!. . Jinak budu asi sem tam dělat woblírky, experimentovat a asi lehce protáhnu tělo ve fitu abych byl na sezónu v lepší kondici než letos. Berou mě záda tedy fest. Od lopatky k hlavě. Ufuf. . . No a když panbu dá, proženu nějakou sukni jako Milky
reagovatAle radši v posteli, na tenec moc nejsem
- Středa 17. listopadu 2004 v 16:04 ® Milky
-
Jakej konec sezóny tu řešíte? Jedna končí, jiná začíná . Odložím pruty a vyrazím do společnosti … začne plesová sezóna Tam se dá taky nahodit udička! Někdy jen tak lehká plavaná, někdy třeba na těžko, nebo se nechat vláčet … . Akorát, že je tam jiný RŘ – jen na jeden proutek a ostovačka je taky za jiný peníze!
reagovat - Úterý 16. listopadu 2004 v 19:40 ® Padis
-
Bude plavaná tloušti plotice okouni a další
reagovat - Úterý 16. listopadu 2004 ve 14:50 ® pupak
-
kostnak nezymrne . . . je to pod prahradou a nezamrza to . . . chichi
reagovat - Úterý 16. listopadu 2004 ve 14:46 ® Prizrak
-
Asi skusím trochu plavanou, ale jinak si počkám na začátek pstruhuvky a jedu zase nanovo vláčku…
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 22:17 ® Tomash
-
Nastoupí plavaná, položená – feeder. Zas budou parmy, jelci, cejni, plotice a prostě bílá ryba. Docela se těším. Mám rád každou změnu…
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 22:12 ® kostnak
-
pupak: tak to nam ostatnym neostava, nez dufat, ze vam to poriadne a nadlho zamrzne.
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:25 ® HaD
-
taky mě s tím ti práglíci se. ou. my zas ostatní sra. i s dírkama, ale s tím je konec
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:23 ® Dědek
-
pupak : fakt celej rok?
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:19 ® Čajda
-
Pokud to pude,budu vláčet tady v Praze a nebo budu studovat novinky. Na chalupu se asi moc nedostanu. Ani nevím kdy budu mít povolenku,u nás to bejvá až koncem února
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:57 ® pupak
-
dedku dokonce na dvouch . . . jedna reka jedna prehrada . . .
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:52 ® Dědek
-
HaD : no máš to pěkně naplánovaný. Nechceš zavolat mojí ženě, že to Španělsko je úplně za pusu a měla by mi to sponzorovat ))
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:49 ® Dědek
-
Pupak : neser, u vás se smí na revíru vláčet celý rok. No nekecej, to si udělám celorepublikovou
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 v 18:59 ® HaD
-
nastoupí plavačka a feeder (leden až červen), moucha (březen až červen), úhoři (květen červen), mezitím možná Španělsko nebo Itálie-sumci. zase budu furt v pr. li a manželka mi bude nadávat
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 v 17:32 ® pupak
-
Vlackarska sezona nekonci my smejdi z Praglu mame reviry s celorocni vlackou – HEC !
reagovat)
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:55 ® Padis
-
Nopřece budem se těšit na další nebo ne
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:35 ® kostnak
-
konecne sa mi zacinaju darit woblery, ktore sice este nevyzeraju profesionalne, ale zacinaju vo vode robit to, co chcem. tak budem asi „kutit“. a spekulujem, ako spojit drevenny zaklad woblera s gumennym chvostom. asi to bude na dlhsi vyvoj. ale je celkom mozne, ze sa mi to nebude chciet vyrabat, ked budem vediet, ze to nemozem ist na druhy den vyskusat. tak mozno vzdychat na tazky zivot nas vlackarov.
reagovat