Vyhledávání
Boilie
24.2.2008 | | 4.715 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. června 2011 v 18:51 ®
-
najlepšie gule sú „LESNÍ JAHODA“,od Lukáše Krásu,boiles chytá okamžite a kapre na Křetínce sa mohli po ňom zblázniť…Že pife?
reagovat - Neděle 19. června 2011 v 18:39 ® prochi
-
zdravim chci se zeptat jsem zacinajici rybar muzu boilies navazat na hack jako je rohlikovy to znamena ze ho propichnu protahnu nit udelam uzel a takto ho dam na hacek.dik za odpovedi
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 19:23 ® tom_f reakce na …
-
Jícha Václav> používam to samé vetšinou na rybníku ......................funguje perfektně
reagovat - Sobota 1. března 2008 ve 21:15 ® Jícha Václav
-
Já nejraději používám boilí od Pana Václavíka. V každé roční době průměr 20mm. V létě někdy i 30mm. Na toto boilí slavím celkem dost uspěchů a to hlavně na Labi ,–)
reagovat - Sobota 1. března 2008 ve 13:43 ® Kouba
-
Presne jak rika klon.. neni to nic tezky staci mit pod cepici
reagovat - Sobota 1. března 2008 v 10:44 ® Klon
-
Kdo chce chytat na boilies,tak o tom musí něco vědět…Nezáleží jen na kuličce,ale i na celkové sestavě apod.Souhlasím s Koubou,že to chce hodně číst nějakou literaturu nebo články na netu…Pak si je za nějaký čas budete vyrábět sami jako my…
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 15:46 ® reakce na …
-
ještě sem nebyl.jedu až 5dubna a do ryb.potřeb jedu 20března…zatím jen čtu literaturu o boilie
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 ve 23:08 ® Kouba
-
pepos.92: S punčochou lepši aspon u me:) .. cos zvolil za kulky?? Rostislav vyskup: jak to myslis jakou trvanlivost?? ve vode na suchu nebo co?? mylsys domaci nebo kupovany?? Kupovany se me jeste neskazilo! a vyrabeny me obcas pri spatnych skladovacich podminkach splesnivi ale domaci ve ode delam jak chcu do ruznych rocnich období – rozpadavaní/uvolnovani ruznych picovin/a tak dale je to strasne moc doporucuju nejakou knizku nebo video cokoliv aji na internetu je plno článků.....
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 ve 22:30 @ ??? reakce na …
-
dobry, chtel sem se zeptat jak dlouho ma trvanlivost boilies? diky
reagovat - Středa 27. února 2008 ve 20:32 ®
-
no těď pojedem na pískovnu tak se rozmýšlím co tam dát…samozřejmě jen na víkend takže jen pár koulí bude stačit…a jak se vám to lépe nehezuje?s punčochou nebo PVA pytlíkem?
reagovat - Středa 27. února 2008 ve 13:54 ® chosebaits
-
pepos.93:Kup kilo sledkyho a kilo smradu nebo kořeni a jdi k vodě.Na krmne misto vysypej tři kila vařene kuku s řepkou a třicet kuliček od druhu.Druhy den udělej to same a tředi den už mužeš chytat.Když ti to nebude jezdit,tak nestracej hlavu a jen věř,že to jednou prostě přide.Lov na boili neni jen o tom,že boili nastražiš a uspěch je zaručen.Doporučuju pořit jsi nějakou literaturu,kde maš vše vysvětleno.
reagovat - Středa 27. února 2008 ve 13:39 ® chosebaits reakce na …
-
Kouba,Jelikoš je dle meho nazoru pepos začinajci,nehnal bych ho do nějakych drahych kouli a ani nějakych zavratnyh zasob .Take jsem začinal a moc tomu nevěřil a proto si dokažu představit,co vše se mu honi hlavou.Dle meho nazoro pořidi boili kteremu se da věřit už okolo 200 kc za kilo.
reagovat - Středa 27. února 2008 v 9:02 ® Kouba
-
pepos 93: jestli chce zarucenej tip na boilie atak si udelej boilie na svou vodu a zjisti si jake prirozene potravy je tam hodne a jake malo…a myslym ze mas vyhrano..a o velikostech:) z jara pouzivam 16 A teple 20 a dál…ale kdybys chtel kupovat …tak si vyberes bez do obchodu oni ti poradej..ale neber zadny pod 300kc radsi si priplat a ber mrazeny a nebo si nech objednat cerstvy … az se ti sejde doma 25kilo boilie jen tak tak muzes skouset:))))))
reagovat - Úterý 26. února 2008 ve 23:01 ® Michal_K
-
Tak ja osobně si rači bobky kupuju protože kdybych si měl dělat svoje tk je to moc velká věda a měl byhc strach ze tam dam něčeho moc nebo míň a investovaný peníze budou v PR..... Jako dávám přednost Mraženým boilie od Mikbaitu a od Těšínskýho Kvalita zaručena
reagovata co se týče velikosti tk od těch 2omm až 24mm a spiše dávám 2 koule a nebo s kombinací s Plovoucím tzv NA PANACKA , a jinak jako souhlas s chosebaits zaleži na rybý naladě
- Úterý 26. února 2008 ve 22:14 ® chosebaits
-
pepos.93: ani nevim jak na to odpovědět.Velikost , přichut a značka boili je na každe vode trochu odlišna,tak že hold musiš skoužet.Ani ostřilenej kaprař ti na toto nedokaže odpovědět. Někdo řika,že todle jsem měl a ani tuk.Mužeš mit boili jaky chceš,ale když ryba nežere,tak neudělaš vubec nic.Chce to jen trpělivost a štesti.Moje rada je-skoušej,skoušej a zase skoušej.Mnoho štesti.
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 16:58 ® Klon
-
Tak já většinou na jaro používám ovocné příchutě,léto podzim na masové bázi…Poslední 2 roky se mi velice uplatnila velikost 16 a 18 mm a dával jsem 2 koule pod sebe na vlas…Jinak boilies si zásadně dělám sám…Pokud chceš přečti si tu můj článek na chytej… Odkaz je chytej.cz
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 9:10 ® mikul reakce na …
-
Esence,šrot,vajíčka,olej,strouhanku,něco na zažívání.Pak to vaříš a jak kuličky vyplavou,tak je vemu a dám vysušit
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 16:31 ® reakce na …
-
a z čeho všeho ho děláš a jak?nebo je to tajemství?
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 9:19 ® mikul
-
Boilie si dělám sám.Musí jen člověk vydržet.Nejlíp se mi daří v teplém podzimu,navíc je u vody i nejlíp.
reagovat - Neděle 24. února 2008 ve 21:52 ® Kubajs
-
Já si jednou objednal jahodový „Richworts“ na tlouště a byl jsem maxi spokojen přišel i kapr
reagovat