Vyhledávání
Tandem Baits ano nebo ne?
24.2.2008 | kam!kaze | 3.057 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. února 2008 ve 23:22 ® Sting
-
Od Tandem Baits používám v Impactu hlavně ovocné příchutě – jahodu a to 18 kuličky. Na menších revírech jsem loni i předloni s úspěchem nějaké kapříky nachytal na stejné kuličky, ale ve velikosti 12. Na řece je brali velmi dobře i tloušti ( Labe, Sázava ). Používám i levnější Euro a to tutti frutti, ale spíš na vnadění. Letos na jaře chci vyzkoušet příchuť broskev/ananas v nejlepším provedení Top Edition ( stříbrný obal ). Slušné ceny jsou na e-shopu www.parys.cz Máte někdo zkušenosti s peletkami od Tandem Baits?
reagovat - Středa 27. února 2008 v 16:51 ® paia
-
zkousel jsem jednu prichut impact na Jestrabici a pokud tam ta ryba (at uz kapr nebo jeseter) najela, tak si to vzala. co mam zkusenost, tak ryby moc nenatahnou, takze zakrmovat radsi necim jinym.
reagovat - Středa 27. února 2008 v 9:34 ® Zcuter
-
já na ně chytám respektivě jenom na ně protože mi peněženka nedovolí jinak.Ale nemůžu říct že jsem na to nic nechytl nebo že s nima nejsem spokojenej. Ba naopak.jsem s nima spokojenej.na jedné výpravě jsme proskoušely 3 druhy (třída IMPACT: Monster krab a třída EURO: Scopex a krab…na nejlevnější řadu boilies Euro příchutí scopex jsme chytali pak už snad všichni na našem malém srazu ze S.Moravy a chytli jsme na to cca 8 kapříků(45–50) + jedno cosik velkého co jsme nevytáhly…jsem s nima velice spokojenej(jinak výprava byla bez předního krmení daného boiliesu.jenom jsme přišli a nahodily.krmili jsme kuku.(délka vývpraby pátek ráno-nedělo dopoledne.)
reagovat - Úterý 26. února 2008 ve 22:49 ® Michal_K
-
Jako diwej Jako sou to ASI nejlevnější ,,hotovky´´ na trhu ale jako ja sem je skoušel a nějak se mě neosvěčili estli ti mohu doporučit tk si kupuj mražený bobky od Mikbaitu nebo od tššínskýho ty mam odskoušný a fungujou
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 17:04 ® Klon
-
Asi kdybych ti napsal přímo NE,tak by tě stejnak zajímalo proč…Dělám si své vlastní,ale minulý rok jsem si právě několik balení od nich vzal.Měl jsem 3 druhy a bohužel nic a to jsem zkoušel na víc místech a různých vodách…Nevím možná se někomu podařilo na to nachytat…6e na to nikdy nic nechytneš je asi blbost.Já říkám že ryba si dříve nebo později tu kouli sežere…Ale o to jde…Můžeš čekat 3 dny než se to projeví…Můžu poradit od firmy Prologic..Je sice držší,ale byl úspěšnější…Jinak pro mě je komerence prostě komerence…
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 18:09 ® Chyť.pusť
-
Toto boilies jsem zkoušel na jedné soukromé vodě celé 2 dny.Za celý 1.den jsem na něj neměl ani záběr(příchuť korýš),2.den jeden kapřík 50cm.Přitom na pelety a plovoucí boilies, od jiné firmy, jsem nachytal několim pěkných kaprů od 55 do 75cm.O kvalitě tohoto boilies mě nepřesvědčil ani bratrancův největší kapr výpravy 78cm.Podle mě jsou to tvrdé,rybě téměř nic neřikající koule.Jak jsem je do vody hodil tak jsem je po 8 hodinách vytáhl!Neodpadávají z něj žádné částečky prostě nic!Mne prostě nepřesvědčili ale letos zkusím od Tandemu tu nejlepší řadu a uvidíme…třeba ta bude fungovat.
reagovat