Vyhledávání
Odolný rybář
24.2.2008 | Piranha | 9.031 zobrazení | 66 odpovědí
Máte někdo nějakou zajímavou historku o své rybářské imunitě, co se týče vedra, deště, mrazu a jiných extrémních podmínek u vody.Zažily jste někdo nějakej extrém u vody. Pište, pište ať je co číst
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. února 2008 v 15:35 ® Robur
-
se to zvrhlo na prší, prší jen se leje
.
Král odolných rybářů je Cep, páč vydrží poslouchat ty naše narážky.
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 15:27 ® kamos007
-
příběh č.2 tak jednou jsem jel s brášinem a 2 kámoši na kapry půl hodiny před tím než jsme jeli pršelo,ale vyjasnilo se. nahodili jsme a najednou se zatáhlo a pršelo jak sviňa. zničil jsem v tom dešti akorát mobil a chytil malého cejna cca. 20–25 cm.
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 15:23 ® kamos007
-
hoši bouřky tak to mám jeden bříběh. šel jsem jednou na pstruhy nepršelo tak jsem začal chytat 2 jsem nahodil a začelo pršet jak svińa ještě ktomu mi z vlačáku někdy při nahození vyletěly 2 přední díly teleskopu ale dalo se chytat na ten prut po 5 min. jsem chytil duháka 28 cm.potom jsem chytal ještě 2 hodiny a střepal jse mi ještě trochu menší duhák.domů jsem přišel sice s 1 pstruhem ale byl jsem mokrý jak št´ur.
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 11:30 ® monaster reakce na …
-
vidíš to. když jsem měl ještě ženu a v bouřce seděl na rybách v pláštěnce a liboval si jak je tam ticho a jsem tam sám ťukala si na čelo a pak mně sepsula. jinak jako 16–20 letej kluk jsme se v bouřce chodil koupat. mělo to svý kouzlo
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 10:35 ® m.b.
-
Jak se tady bavite o bourkach, tak jedine bourka je duvod k preruseni golfove hry. Dokonce je to zaneseno v pravidlech a golfista má povinnost při jakémkoliv náznaku bouřky okamžitě mazat do klubovny. Není to tak dlouho, co právě bouřka zabila hráče poblíž Prahy. To je teda nápad máchat s anténou v bouřce…
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 v 9:41 ® monaster reakce na …
-
Piranha: se hned nečerti a pojď v sobotu na 3 hoďky na Petri
reagovat - Středa 27. února 2008 ve 20:22 ® Piranha reakce na …
-
Monaster>vy mlady svobodny kluci mate cas na rybareni kdkoliv se vam zachce, ja mam doma krka zenu a mam firmu tak bych te chtel videt jak bys byl denne u vody za kazdyho pocasi
reagovat - Středa 27. února 2008 v 7:02 ® monaster reakce na …
-
Piranha: zmrzlej masark zaží nemůžeš když do června sedíš za pecí . ty prde
reagovat - Úterý 26. února 2008 ve 22:58 ® Zauwi
-
to Bubu: to bylo ještě docela dobrý,nejhorší bylo, jak byly ruce mokrý od ryb a od sněhu to pak prokřely a bylo to v hajzlu…ale jinak pěkná chytačka:)
reagovat - Úterý 26. února 2008 ve 22:22 ® Piranha
-
Taky budu muset zkusit nejakej masakr a nafotit si to.Dest uz jsem si parkrat zazil a borky taky ale nejakej mrazák u vody ete ee
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 19:45 ® bubu reakce na …
-
Zauwi: strašný den na rybách. To nemělo s láskou k muškařině nic společnýho, to už byla nezodpovědnost k sobě samému.
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 11:40 ® Zauwi
- reagovat
- Úterý 26. února 2008 v 11:38 ® Zauwi reakce na …
-
reagovat
- Úterý 26. února 2008 v 11:11 ® Robur
-
Bubu je srab, schovávat se pod most, když je tak hezky
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 10:38 ® monaster reakce na …
-
Piranha: extremní zážitky
reagovathodně odolnej jsme byl když jsme byl ještě ženatej. když mi v lednici utekli červi a hnojáci žena řvala jak vampýra
jenže nic se nemůže stát. byl jsme si jistej že mi je nevyhodí
sklápoevně jistej.......že by mohla vyhodit mně mi nedošlo
- Úterý 26. února 2008 v 10:02 ® monaster reakce na …
-
už tu chybí jen fotka Tomashe zakuklenýho tak že mu koukaj jen oči. původně jsme si myslel že je Tomash rybář
reagovatale on je to přírodní úkaz. už se těším až ho vyfotím jak přelejzá protipovoďnovou hráz co tam začnou za 3 neděle stavět. to bude na rybách klid. tatrovky, bagry........ blefuj
- Úterý 26. února 2008 v 9:59 ® Zauwi
-
pod tím mostem je BUBU:)
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 9:56 ® Zauwi
- reagovat
- Úterý 26. února 2008 v 9:55 ® Zauwi
-
jak píše monaster, když jí miluješ není co řešit,teplota byla myslim kolem –3, foukalo a mrtě chumelilo…
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 8:10 ® monaster reakce na …
-
Zauwi: u kterejch paragánů si sloužil???
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 8:09 ® monaster reakce na …
-
Piranha: když ji miluješ není co řešit
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 7:39 ® Piranha reakce na …
-
Zauwi> kua
reagovatto si delas kozy
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:36 ® Zauwi reakce na …
- reagovat
- Pondělí 25. února 2008 ve 21:29 ® Piranha
-
Zatim teda prevazuje bourka a dest a co snih zavej nebo nejaka kalamita, nebo hyc na zdechnuti popaleni od slunicka tak šup
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 19:07 ® Robur
-
a ta bouřka co byla na srazu v Koutech…, ta byla taky trošku tornádo
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 18:26 ® Piranha reakce na …
-
LojzaRybka> jj presne lojza, opravdu nema cenu ryskovat protoze si blesk vybere jen jedinou nenapadnou vec ktera tam neni vubec prirozena a osud byva nemilosrdnej.Radeji to spakovat a jit.Ja mam teda bourky hrozne ja je to muj adrenalin kor kdyz jsem ve stanu ale dnes uz mam zenu a malou Piranhu a nebudu riskovat ani vánek.
reagovat - Pondělí 25. února 2008 ve 12:32 ® LojzaRybka
-
tak já mám na bouřku né tak „dobrou“ vzpomínku jako Piranha.Jednou v létě jsem s bráchou vyrazili muškařit do Rybňan,jedna vesnička na ohři,asi 4km od baráku.Přijeli jsme na dost oblíbenej flek,zaparkovali a jak jsme začali rozbalovat proutky a oblíkat kalhoty,tak koukám že od žatce se žene bouřkovej mrak,takovej ten klasickej ohraničenej takovou tou supr zárí,říkám teda bráchovi že asi chvilku počkáme,tak jsme taky udělali,najednou se zvedla vychřice,tak jsme zalezli do auta a asi tak 15minut čekali,topoli se začali ohýbat blesky začali mlátit kolem nás,brácha pořád říkal to přejde,ale já jsem řekl že stejně po chcanci co se přihnal bude ohře nechytatelná,protože se spláchne Žatec a ze všech kanálů je to do hoďky dole,tak jsme se nato vybodli a jeli jsme domu.Druhej den jsme na ono místo jeli znova,nekecám vám,ale nato co jsem vyděl nikdy nezapomenu,na místě kde jsem parkoval ležel obrovskej topol,takže mě moc do smíchu nebylo,tak když je bouřka,tak nato prdim. Jo,ten strom tam leží ještě dnes.
reagovat - Neděle 24. února 2008 ve 21:41 ® Piranha
-
Ja co se tyce bourky jsem zazil jednu historku. Byly sme s kamaradem co jsem s nim kapraril Jarda Beran v zernosekach na labi u vtoku do piskovny.Cely dny vedro a to i v noci, rikam ze pokud neprijde destik nebo se trosku nezatahne tak sme bezrybky.V patek se okolo 21 zatahuje a v povzdali jsou videt blesky.Vidim jak jarda uz na noc nenahazuje a bali klacky.Rikam Jardo coe voe seres na to?A on rika ze ma vodivy pruty ze se boji rikam ze ja taky ale nestahnu je.Jarda rikal ze pokud se zacne zvedat vitr tak odjede autem pryc. Jak se stalo tak se stalo, okolo noci zacal valit vichr a prutrz.Samozrejme ja uchyl rybarskej sem sedel v bivaku a pozoroval jak blesky osvetlujou pruty.Sedel sem tam cigaretka kaficko a v tom se rozjel hlasic, v tom nejvecim chcanci tak sem nevahal a vybehl ven. Volam na Jardu aby vylezl s podberakem, volam, volam a von ujel prac vocas nekam na louku a chrapal v aute a ja tam stal prodojenej sam a tahal kapra.Nastesti nebyl velkej tak sem ho rychle vyhackoval a pustil.Sel sem do bivaku prevlikl zapalil si a ohral kafe.Ani sem nedokouril a jizda znovu a dest snad jeste vetsi.A vysledek posledni hadry durch a kapr jeste mensi nez ten prvni. Ale od ty doby zacaly zrat Amuri a tahali se jen oni a posledni rybka Kaprik okolo 7 kil a 70 cm.
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 19:38 ® lucioperce69 reakce na …
-
já to podobný asi před 5 rokama na nechrankách. byli sme v kempu ve vikleticích kde sou mezi stanama stromy myslim že topoli když to přišlo drželi sme přístřešek ale když kolem nás začali padat stromy který bych neobejmul tak sem radši zdrhli do blízkýho kiosku asi za 5 minut z něho ulítla střecha fakt nářez nevim prč ale strašně se mi líbí bouřky ale hezky doma za oknem tam to bylo něco jinýho
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 19:25 ® skwor
-
Robur: Loni v létě jsem zažil to samé.
reagovat