Vyhledávání
Odolný rybář
24.2.2008 | Piranha | 9.030 zobrazení | 66 odpovědí
Máte někdo nějakou zajímavou historku o své rybářské imunitě, co se týče vedra, deště, mrazu a jiných extrémních podmínek u vody.Zažily jste někdo nějakej extrém u vody. Pište, pište ať je co číst
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 2. července 2010 v 6:15 ® džigit reakce na …
-
Robur> i ty jeden archeologu
reagovat - Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:33 ® Robur
-
ale tady se dlouho nepsalo
reagovat - Čtvrtek 8. října 2009 ve 23:03 ® výča
-
je to už asi dva roky ale na zaájení dravců jsme vyrazily na přehradu na candáty a jetam jeden super flek jen pro dva lidi tak jsme s tátou jeli o den dříve a proto že je tam furt obsazeno tak jsme spali přes no ale prudký sráz na šutrech a tak aby nás to netlačilo sundal jsem spacák a hodil ho pod nás a spali jsme v jednom a probudily jsme se když jsme se koupali ve vodě.
reagovat - Středa 7. října 2009 ve 21:58 ® jersey reakce na …
-
Vydržím dost,ale párkrát mě od vody vyhnali komáři…nepomáhá nic.Bodaj kurwy i přes hadry a já mám asi mimořádně chutnou krev.
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:19 ® Prutos reakce na …
-
Robur> se evidentně nudíš co? by ti za to bezduché oživování fór dávno zapadlých dal normálně banána
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 20:02 ® Robur
-
?
reagovat - Čtvrtek 19. února 2009 v 7:24 ® Piranha
-
Jo Stando bejt financne za vodou tak, ze bych nemusel mit starost s platbama a na konto dochazely pravidelne tucny korunky od zamestnancu, sedmim uz v listopadu na Maledivach a z jara priletam ze Seišel zpatky na ryby do ČR
reagovat:D zima je svine, ale zase ma taky neco do sebe.Ale ta letosni uz mne sere dost.
- Středa 18. února 2009 v 16:36 ® standas
-
osobně odolávám vedru u vody,roztáhnu deštník a v tričku vlezu do vody,takto vydržím i 35°c ve stínu,dokonce mám na Berounce flek kde ryby berou i přes poledne a v takovém to vedru. Zimu nesnáším a nejraději bych se stěhoval někam na jih.
reagovat - Středa 18. února 2009 v 15:00 ® yerrx
-
ja is jednou v zimě nabral plné gumáky a než jsem došel domů tak mi u vrchu přimřzly ke gatím
reagovat - Úterý 17. února 2009 ve 22:45 ® Robur
-
já mám takovou historku, ale asi bych byl sprostý
reagovat - Sobota 1. března 2008 ve 13:07 ® vagi reakce na …
-
cormoran: to jo
reagovat) Pokud nepoužíváš foťák pod vodu.
- Sobota 1. března 2008 ve 13:02 ® cormoran reakce na …
-
vagi: U nás to bylo taky a já vůl byl u vody…
reagovat
S pořádným dojákem jsem počítal, ale bouřku jsem nečekal… Kdybych v tomhle vyndal foťák, byla by to asi jeho poslední fotečka:)) - Sobota 1. března 2008 v 11:03 ® Pikes
-
no a k té zimě, samozřejmě sněžilo, ale hlavně ten mráz byl brutální a měl sem promočený boty – (tenisky
reagovat).. A ještě k tomu létu, ten druhej den sem naštěstí už chytl kapra 48cm přímo v pravý poledne..
A ještě jednoho, kterýho sem ale ani neviděl, pač se mě rozjel a nemohl sem ho zastavit až mě přetrhl vlasec.. No asi to byla nějaká obluda co mě nebyla souzena.. :-/ A pak že za „tepla“ neberou..
- Sobota 1. března 2008 v 10:57 ® Pikes
-
Piranha> no tak jako zážitků s extrémníma podmínkama mám dost, ale většinou na nich není moc nic zajímavýho k vyprávění.. Ale tak zkusím.. Jako já chytám aji za nejbrutálnějších podmínek – (a na oblečení víceméně kašlu
reagovat), prostě když se mě chce, tak du na ryby a na počasí vůbec nekoukám.. Ale jednou v zimě to byl fakt extrém, sem málem umrzl, sem byl rád že sem se vůbec dostal od řeky k silnici abych mohl odjet na kole, sem pomalu nemohl ani chodit..
A nebo v létě v těch největších pařácích – nevím kolik mohlo být stupňů, ale v novinách a zprávách furt hlásali že by teďka lidi ani neměli vycházet ven – no tak tehdy sem si zamanul že si chytnu kapra..
tak sem v 9 ráno vyjel – to bylo ještě fajn, ale na přímým slunci sem byl přes poledne až do tří – a to s tím že sem si nevzal žádný pití – vůbec žádný.. A kapra sem nechytl, tak sem druhej den vyjel znova za stejných podmínek – a samozřejmě pití sem si zas zapoměl.. Nechápu jak se mě to povedlo, asi sem měl přehřátej mozek a vracet se mě už nechtělo – byla to štreka a jel sem na kole.. No myslel sem že leknu, stín tam taky nebyl široko daleko.. Opalovací krém sem naštěstí měl, ale stejnak sem se trochu přismahl..
- Sobota 1. března 2008 v 10:52 ® vagi
-
Kdo chce trhnout rekord v odolnosti, ať vyrazí na ryby teď a udělá si fotečku. K nám (Plzeň) už to dorazilo… Vichřice, chčije, sněží a všechno dohromady. Masakrrr!!!
reagovat - Sobota 1. března 2008 v 9:13 ® Zauwi
-
to Piranha: ještě chvilku a budeš mít kurevský počasí i tady:D
reagovat - Sobota 1. března 2008 v 7:59 ® Piranha
-
HOo, hoši kua klid.Hadat se bezte na vseobecnou, ja chci vedet jaky mate kdo zazitky s kurevskym pocasim u vody jak doma, tak v cizine.Cokoliv o pocasi ale hadat se dete jinam.
reagovat - Sobota 1. března 2008 v 1:06 ® Pikes reakce na …
-
petr.ondrusak> ježiš ty seš ale paranoidní vztahovačnej vůl.. Teď čumím na ty příspěvky a nevěřím svým očím.. Fakt smutný.. A aby ses náhodou nerozbrečel že si zmokl a když už, tak aspoň piš tak aby se to dalo číst..
reagovatP.S. toto až byla narážka na tebe petře..
- Sobota 1. března 2008 v 0:56 ® regulus reakce na …
-
bubu – ty sis asi ještě nedal pořádně na držku, co???
reagovat - Sobota 1. března 2008 v 0:37 ® LojzaRybka
-
Zauwi>ale že se to klíště drží
reagovat)
- Pátek 29. února 2008 ve 23:29 ® Zauwi
-
to Bubu: copak, už Tě nebaví žít?
reagovat - Pátek 29. února 2008 ve 22:54 ® bubu
-
petr.o-někeří rybáři jsou ne jen odolní,ale i tak trochu kaskadéři
reagovat - Pátek 29. února 2008 ve 20:38 ® kamos007 reakce na …
-
robur- ok a sory!
reagovat - Pátek 29. února 2008 ve 20:35 ® Vydrain
-
Martin Brozek – takže by se kromě bouřky dalo použít stejné rčení jako u golfu – upraveno: Neexistuje špatné počasí, pouze špatně oblečený rybář
reagovat)
- Pátek 29. února 2008 v 18:06 ® Robur
-
no milý Péťo, však ti tady pánové naznačují, že se tě to vůbec netýkalo, takže ještě jednou Netýkalo. Narážky na Cepa jsou toiž napříč celým Chytej. Cepíno promine, ví že ho máme rádi.
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 17:26 ® kamos007 reakce na …
-
pepos.93– jo ale robur říká že cep je král odolných rybářů když musí číst ty narážky když jsem před tím než to napsal nepsal žádné narážky však jsi to přečti od moji první zprávy!
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 17:08 ®
-
petře nechci se s tebou hádat…ale kolik že ti je?já myslím že Cep toho zažil víc než ty…musíš vzít v úvahu že on byl taky kdysi mladej a jezdil na ryby bez pláštěnky
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 16:09 ® kamos007 reakce na …
-
zauwi- hele tak nemá otravovat s cepem
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 16:04 ® Zauwi
-
ale ale panáček se nějak rozjel:)
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 15:54 ® kamos007
-
robur- cep at´ jsi zajde na pstruhy nebo na kapry v lijáku bez pláštěnky nebo dešníku jenom v mikyně a vestě.na obou ze příběhů jsem neměl ppláštěnku.řekni cepovi at´ oblečený tak ja já a uvidíme kdo bude král odolných rybářů!než by měl cep je bez pláštěnky nebo deštníku na ryby tak by ratši tvrdnul doma u bedny nebo u compu!na to vem jed!!!
reagovat