Vyhledávání
špičky na feedru
23.2.2008 | Orka | 3.158 zobrazení | 12 odpovědí
hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 26. února 2008 v 15:07 ® Orka
-
Tak jsem tam dnes byl a samozrejmě mi tam dali špičky light prutu proto tam neseděli vymeněli a je to tak děkuji všem za odpovědi a přeji bohaté úlovky hned na ně vlítnu
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 0:27 ® Orka
-
Tak ten prut je značka Kingfisher no každopádně tam zejtra zajedu a uvidíme jak dopadnu
reagovat - Neděle 24. února 2008 ve 21:41 ® MilanG
-
Kdysi jsem utopil špičku na novém winkelpickeru. Pak jsem si myslel, že tu druhou už neztratím, že si dám majzla, ale omyl, nějak se zase se při náhozech uvolnila a hybaj do vody. Naštěsí zůstala na silonu, tak jsem ji přitáhnul a nasucho zkoušel, proč vypadává. Zjistil jsem, že když prutem zašvihám trochu rychleji, špička má vždy tendenci se uvolňovat. Od té doby prut leží na skříni, a jestli nechceš včas reklamovat, počítej s podobným osudem. Nebo vem lepidlo…
reagovat - Neděle 24. února 2008 ve 12:34 ® Piranha
-
Vrat to co si s tim budes lamat hlavu.Bud ti reknou ze ses vul ze tam nemas jeden dil nebo ti to vymenej ale jdi tam a co nejdriv
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 10:36 ® Orka reakce na …
-
čus ne díly jsou všechny ale ten poslední kam se zasune ta špička v tom je to volný kupoval jsem ho v Tomi Korda to víš byl to ten nejlevnější no 1000Kč taky není málo čoveče značku teď nevím musím se pak kouknout mám ho ve sklepě pak ještě do píšu prostě se mi to nezdá aby ty špičky byly volný
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 1:51 ® regulus
-
Orka – prosím tě neber si to ve zlým, nějak se mi to nezdá, že by to v tom bloncalo, to by byl šmejd jak sviňa, neschází tam jeden díl, já vím, zdánlivě pitomá otázka, hoď sem co je to za typ prutu. Kdesi sem viděl feeder, co měl ten díl do kterýho se strkaly ty špičky docela krátkej, odhadem z fotky tak 30 cm, to úplně vypadá na ten tvůj případ, není ten díl ještě v tom saku od prutu, třeba někde vypadl nebo ho tam prostě nedali.
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 1:10 ® dvorak
-
Jen tak pro zajímavost,co je to za proutek? Každopádně ho hned v pondělí dones zpátky do prodejny. Vždyť s tím nemůžeš ani nahodit…
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 0:15 ® Prutos reakce na …
-
orka: při koupi feedru sis to měl vyzkoušet na krámě. Samozřejmě ho reklamuj …
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 22:53 ® Orka
-
já si to taky myslím ale nechci bejt za blbce
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 22:47 ® Rybar211
-
mslím, že by to tak být němělo, šel bych to reklamovat!
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 22:33 ® Orka
-
No to jako že se točej do kola a podobně že to do toho dílu posledního nejde narazit na fest jestli mě rozumíš
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 22:16 ® Vlaštovka
-
Jak volný, to se tam kvrdlaj nebo jinak?? upřesni
reagovat