Vyhledávání
ÚN lipno a dravci . . . . . . . .?
21.2.2008 | okun | 8.932 zobrazení | 69 odpovědí
Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. listopadu 2008 ve 22:36 ® kamet reakce na …
-
bagrujou v Ceskym Vrbnym a ve Ctyrech dvorech jebou porat s vodou tak me votravily ze jsem to zabalil
reagovat - Pondělí 17. listopadu 2008 ve 22:33 ® kamet reakce na …
-
ja uz to letos zabalil
reagovat - Pondělí 17. listopadu 2008 ve 22:23 ® BigMike reakce na …
-
Tak nakonec bylo okolí Frymburku. Jak to bylo, písnu zítra + fotky. Co na Hněvkách bagrují?
reagovat - Pondělí 17. listopadu 2008 v 15:32 ® kamet reakce na …
-
jeste muzes skusit Frymburk nebo Lipno u hraze meli by jit duhaci
reagovat - Pondělí 17. listopadu 2008 v 15:29 ® kamet reakce na …
-
nic moc par amuru sumik pouze 1 narozdil od kolegu jednoho nezastavila ani snura na 60 kg co zacali bagrovat tak to stoji za prd
reagovat - Neděle 16. listopadu 2008 ve 21:17 ® BigMike reakce na …
-
Kamet: zdáááár, tak co Hněvkovice, byla dobrá sezóna? Do Vltavice snad také kouknu, plánuji asi Kobylnici, uvidím dle počasí, sněhových závějí, větru a pod:)))
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 23:50 ® kamet reakce na …
-
zkus Dolni Vltavici u bunkru
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:29 ® BigMike reakce na …
-
V pondělí s kamarádem a loďkou vyrážíme, Lojzovky vypouštím a přemýšlím kam jinam. Možná vypustit pařezovky, okouny a candoše a mrknout po štikách? Máte nějaký typ?
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:43 ® Salmo reakce na …
-
BigMike> To bude něco kolem 2500
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:18 ® BigMike reakce na …
-
Má to kapacitu 150m 25tky, tak co to je zač nevím:)
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:55 ® Kubajs
-
BigMike:a jakou máš velikost?
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:34 ® BigMike reakce na …
-
.
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 13:20 ® BigMike reakce na …
-
Libru mám od 2003 a zatím šlape! Každý rok promažu a jde to! Občas problém s překlápěním, ale stejně po odhozu překlápím zpět ručně, tak to není problém! Poohlížím se po něčem novějším, ale když čtu ty recenze a názory, mám v tom zatím zmatek:) Myslím, že 2009 se ještě s Libřičkou k vodě podívám:)
Pokud by byl zájem, dám sem nějaké starší fotky z Lipna.Pokud je někde vynajdu, v té záplavě digi údajů.)
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:24 ® Kubajs
-
BigMike:koukám že stále vláčíš s Librou stále drží?
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:31 @ ???
-
To jsou fota jak z fototapety, moc hezký.
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:15 ® bombardák
-
BigMike – kamáráde moc děkuju, jak říkal Vinetou : v mém srdci je velká radost. pro mne je lipno, pořád srdeční záležitost, poslední dobou jezdím na jih čech za vzpomínkama na dětství, otce rybáře a spoustu krásných lidí, těch kurevsky tvrdých jihočeských palic se srdcem na dlani. občasný záběr okounka je po desítkach hodin vláčení příjemné spestření, ale jídlo a pivečko v hospůdce u rybníka v Holubově, prostě neskutečná radost. moc dík.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 22:12 ® BigMike reakce na …
-
A jedna pidirybka nakonec:)
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 22:09 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Středa 5. listopadu 2008 ve 22:07 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Středa 5. listopadu 2008 ve 22:03 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Středa 5. listopadu 2008 ve 22:02 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Středa 5. listopadu 2008 ve 21:47 ® BigMike reakce na …
-
Tak ještě něco přidám, když už né ryby:)
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 13:17 ® bombardák
-
BigMike – krásné fotky z Lipna. dík,letos jsem z důvodu operace lipno vynechal, takže pařezovky a kamenité břehy, naproti „lojzovek“ nepropátrám. čumím z okna, je tady krásně, takže lipno se sluníčkem, prostě není nic krásnějšího…a když neberou kupuju budvar a zavináče !! ještě jednou dík za fotky. Petrův zdar !
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:50 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:48 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:47 ® BigMike reakce na …
- reagovat
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:44 ® BigMike reakce na …
-
Na Lipně je krásně!!! Ty ryby jsou také důležité, být prázdné, tak tam jedu s rodinou na koupačku a ne na podzim na rybky:) Včera se kor povedl den, ale i když je tam pod psa, vlny házejí loďkou, ryby neberou, jen ten pohled okolo za to stojí! Kdyby to bylo jen na mně, jsem tam ob 14 dní!!!:)Mít tam ještě základnu, večer oheň, vínečko, vlnky tiše šplouchají u břehu… No jo,zpět do raality, budu rád, když se tam letos kouknu ještě jednou:) Jo, kamarád tam má chatu, léta candátoval, ale i nyní si našel „zábavu“ v bílé rybě, kapraří a je mu dobře!!!
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 17:02 ® Vojda13
-
Ahoj rybáři lipenských vod. Mně osobně to moc na lipně nejde dravcu jsem tam moc nechytil na posledy před rokem a to candata 45 jinak jen okouny. Moje teta je ale velmi na lipně uspesny rybar minuly rok tam chytla za tyden 3stiky v rozmezi 65–75 coz je pekny a pak 2candaty a 2boleny velmi rad na tuto dobu vzpominam vse bylo chyceno na lipne v nove peci. Letos jsem na lipne stravil 14dni a prvni tejden na dravcich se moc nevydaril jeden okoun 30cm a jinak par zaberu ktere jsem da se rict zkazil.A tak jsem prestrojil pruty na kapry a aspon jsem si udelal radost z 2kapru jeden 45cm 2 51cm a 4cejnu(kapry jsem vzal cejny ne
reagovat) Letos se ime tete opet darilo chytla 2 duhaky (45 a 56cm a 2boleny 60cm).. PETRUV ZDAR!!!!!!!
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 13:33 ® petr.esox reakce na …
-
Je to velká dřina, ale něco tam jde vybrečet. V říjnu jsem tam strávil asi 5 dní a pár okounků a candátka jsem taky vyndal. Přes léto pár malých štiček, občas okoun. Alespoň je tam krásně. A klid. Rybáři, kteří Lipno „milovali“ teď najednou nejezdí, protože už nechytají…Hlavně nevzpomínat na doby minulé – jinak mám po náladě. Snad se to tam vrátí alespoň do průměru! Lipno je moje srdeční záležitost…
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 9:02 ® BigMike
-
Jsou tam:) Minulý víkend tam byli klucí a každý si svého candoše chytil:) Na pařezovkách do 2 m hloubky-najeli do mělčin. Včera ne:)))
reagovat