Vyhledávání
Rybářské časopisy
21.2.2008 | Czudko | 9.165 zobrazení | 62 odpovědí
Poprve se mi dostal do rukou casopis „Sportovni rybar“, zajimave (netradicne) zpracovana grafika, ale obsahove nic moc az na par (2–3) zajimavych clanku = vcelku nezajimavy casopis. Nejsem zastancem ani odpurcem Jakuba Vagnera (redaktor casopisu), ale jeho rozhovor o rybareni s panem Postraneckym mi prisel, ze ani neni psany cesky. Prapodivny slovosled tvoril nesrozumitelne vety – doporucuji precist je to opravdovy slohovy zazitek. Podobny pocit jsem mel i z nekterych clanky v aktualnim vydani „RYBOLOVu“… Co vy a rybarske casopisy? Osobne chvalim „Ceskeho rybare“. Ostatne i prispevky od clenu techto stranek (napr. HaD, David Bonavetura) jsou pekne zpracovane a prinosne.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. prosince 2009 ve 21:19 ® kubas reakce na …
-
Robur> http://www.chytej.cz/…ke-casopisy/
reagovat - Sobota 19. prosince 2009 v 18:15 ® Robur
-
nemohla by se zrobit ankata, který časák je aktuálně na špici nejlepších celerů
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 1:00 ® PetrC reakce na …
-
Mr.Stick: hmmm, tak mladý. Raději spánek než větší jelen než obvykle? Možná, že děláš dobře. Možná, že neděláš dobře.
reagovat
A dost možná, že je v tom něco hlubšího. Tak ji pozdravuj a chovej se mravně. Dobrou a veselou. - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:57 ® Mr.Stick reakce na …
-
To vzdávám. :o))
Půjdeme radši spát, jsem z toho ještě větší jelen, než normálně.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:54 ® PetrC reakce na …
-
Mr.Stick: samozřejmě, že jsem to já. Kdo jiný bych měl být? Tak přemýšlej, ale kdyby v tom měl být nějaký problém, tak to hoď za hlavu. Možná ale ne, byla by to škoda. Možná ale ano, škoda dobrého Mr.Sticka. Možná ale…
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:50 ® Mr.Stick reakce na …
-
@PetrC: Určitě jsi to ty, jestli ne, tak jeho dvojče. Kurňa, teď mi to nedá a budu nad tím msuet přemýšlet.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:46 ® PetrC reakce na …
-
Mr.Stick: ano, o nic nejde. Ani o nick nejde a nenech se mást.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:42 ® Mr.Stick reakce na …
-
@PetrC: Však o nic nejde, za hlavu se hází hádky a rozpory. Kdybys měl jiný nick, skoro bych tě podle psaní asi identifikoval, ale to jméno mě mate.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:33 ® PetrC reakce na …
-
Mr.Stick: nějak bych to hodil za hlavu, protože nač řešit něco, co už dávno řešení má. Chyby byly, jsou a budou, takže bych toto rovněž hodil za hlavu.
reagovat
A vůbec, jak víš, že vůbec něco vím, když to tu ví kde kdo?! To je mi ale zapeklitá věc. Možná bych to také hodil za hlavu. Možná ale ne, možná bude dlouhá noc. - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:17 ® Mr.Stick reakce na …
-
@PetrC: Tak teď jsem to nějak nezachytil, ta myšlenka letěla moc rychle. :o) Na co mám dávat větší pozor? Myslíš na faktické chyby v tom článku? Jsou tam, vím, jedna je ale čistě z typografického důvodu, druhá je jen moje minela.
A vůbec, jak víš, že existuju na nějaké fakultě.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 0:06 ® PetrC reakce na …
-
Mr.Stick: jednoduchá otázka = jednoduchá odpověď. Tak to má být! Rád bych četl cokoli se týká technik lovu, sem tam to proložit testíkem náčiní, zprávou ze světa lovu ryb a třeba něco o pohlavním životě našich žab. Mimochodem, co tě na fakultě učí? Měl bys dávat větší pozor, protože MOŽNÁ…
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 23:20 ® Mr.Stick
-
@PetrC: Když jsi narazil na to, že by to možná i šlo a jednou se třeba dočkáš. Co bys tedy vlastně v časopisech chtěl číst ty?
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:45 ® PetrC reakce na …
-
Halibut: jestli jsem na tebe působil ufňukaným dojmem, že potřebuji FURT přinášet něco nového, tak se hluboce stydlínkuju. Každá vycházka k vodě je pro mne jiná a nemusím lovit nově, aby bylo pokaždé něco nového… Kolik u nás vychází měsíčně časopisů se zaměřením pro rybáře? Tolik, kolik se jich uživí, to je přece logické a kdo je živí, to víme. Kupují se však kvůli obsahu. Bohužel se plní i nesmyslnými nesmysli, a to všechny časopisy bez výjimky. Možná se budeš divit, ale nijak to neberu – nebere mne ani jeden. Možná by to i šlo, ale… Možná se někdy v budoucnu dočkám a pak změním svůj názor na rybářské časopisy.
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 16:19 ® Deleted
-
Předplatil jsem si Rybáře a musím uznat, že se dovím aspoň něco trochu nového. Hlavně díky přebíraným článkům z Blinkeru. Kupuji (zatím a si brzy přestanu) Kajman a musím se přiznat, že rady čtenářů, rozhovory s rybářkama a x dalších věcí moc nemusím. Rozumím tomu, že zaplnit každý měsíc papír něčím, co se až tak nevyvíjí, je problém. Taky chápu, že málokdo se chce pochlubit něčím objevným a novým, když pak na druhý den na svém oblíbeném revíru potká deset rybářů… ale je fakt, že pocitových článků ve stylu „přišel jsem, nahodil jsem a chytil jsem (nebo nechytil jsem)“ už mám fakt dost..
Spíš by mne zajímalo, v jakých článcích spatřujete přidanou hodnotu? Pro mne jsou to praktické články na ve stylu „testovali jsme, jak reagují štiky na velké nástrahy“ od člověka, který je chytá (tzn. aspoň trochu pravidelně). Ne samozřejmě od „rybáře“, co si najme průvodce, natočí o tom DVD a pak se v článku pasuje na největšího experta na lov třeba halibutů či čeho..
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:24 ® Kubajs
-
jojo s reklamou je to zaplněný všude kolem silnic a dálnic,televize,radio,internet a samo noviny
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 12:14 ® Halibut
-
Nový časopis Rybář se mi líbí, reklamy mi v žádném časopise nevadí, protože jsou to informace o nových věcech (jinde je nedostanu). PetrC: Respektuji názor, ale co bys chtěl furt přinášet novýho? Ty každou vycházku k vodě chytáš nově? Vem si, kolik každý měsíc u nás vychází časopisů, a ty se musejí něčím naplnit. Tak to musíš brát a ne jen chtít od každého časáku každý měsíc články o převratných objevech a novinkách. To přece nejde. Pět časopisů je na Česko asi moc, ale zase buďme rádi, že si můžeme vybírat.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:29 ® PetrC reakce na …
-
cercer1: ano a souhlasím, co člověk to názor. Rozhodně nemám chuť, čas a ani potřebu rozebírat tvé pohnutky. Kdo a nebo co jsem není podstatné, stejně jako věk, či jak dlouho rybařím a s jakými zkušenostmi. Ano, můžeme debatovat. Jaké periodikum uznávám? Ale ono přeci nejde o uznávání, či nikoli, ani o zaujatost. Jde o názor. Víš, kdysi jsem rád četl Rybářství. Žádný jiný časopis s tímto zaměřením nevycházel a přec bylo co číst. Je faktem, že jsem byl mladý nejen tělem a zkušeností bylo minimum. Ještě dodám, že byli jiní autoři!
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:23 ® PetrC reakce na …
-
skwor: vůbec neděkuj a piš dál. Oba máme cosi společného, ale to je na jiné povídání.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 8:31 ® spajda77
-
osobně mám Rybářství hodně pěkného čtení za dobrou cenu (pokud si předplatitel)
reagovatpředplatitelé se zde mají kromě časopisu těšit i o nějáké dárky navíc
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:09 ® Juraj
-
Líbí se mi Kajman, Český rybář, ujde i Rybolov. Na rybářství mi vadí nic neříkající seriály (a že se to tam jimi jenom hemží) a nepřiměřená cena. Na všech časopisech dohromady mi vadí přiliš mnoho prostoru věnovaného chytání na zahraničních a soukromých revírech. Sem tam pro zajímavost – prosím, ale takto je to pro normálního rybáře akorát k nasrání.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:50 ® inspo
-
Tak dnes mi konečně dorazilo do schránky druhé číslo Rybáře, tak první co si asi přečtu bude níže zmiňovaný článek, když ho hodnotíte tak kladně…
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:36 ® skwor
-
cercer1: Děkuji. Ještě mám hodně co zlepšovat.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:31 ® cercer
-
skwor:zbytečná skromnost..hezké počtení
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:30 ® cercer
-
PetrC:no..zajímal mě názor ostatních..tedy i tvuj..jen chci říct,že co je pro tebe blábol,pro druhého být nemusí..a nikdo tě nenutí rozebírat mé pohnutky..nevím kdo,nebo co jsi,nevím kolik ti je let ani jak dlouho rybaříš a o tvých zkušenostech v rybařině už vůbec nic nevím..s takovými své osobní pohnutky nerozebírám
reagovatale to neznamená,že nemůžeme debatovat…napiš jaký periodikum uznáváš ty..
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:16 ® skwor
-
PetrC: Upřímně řečeno, děkuji. Když jsi začal vypisovat články, které se Ti nelíbí, hned jsem hledal ten můj
reagovatOpravdu děkuji, tohle se mi čte hezky a je to pro mě velká motivace dál.
- Úterý 4. listopadu 2008 ve 20:04 ® PetrC reakce na …
-
cercer1: nemám důvod si vymýšlet a už vůbec se mi nechce rozebírat tvé pohnutky, jež tě vedou kam tě vedou. Zajímal tě názor jiných? Co? Ano? Ne? Ale ano!
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 20:04 ® kubas
-
Nejlepší je Kajman a po něm Rybář, Rybářství už sem si tak rok nekoupil tak nevím, Mě v časopisech ani zase tak nevadí reklamy, jako M.Tychler , nic proti němu, ale ať otevřu jakýkoli časopis tak tam je a to už mě trochu vadí
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 19:57 ® cercer
-
…já nevim…asi jsem méně náročnej..
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 19:55 ® cercer
-
vymyslel bys lepší??
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 19:49 ® PetrC
-
cercer1: mám být konkrétní? Dobře. „Jarní "kraken"" "Dobyvatelé labských bolenů II“ „Salmo nebo Rapala“ „A zase neberou“ „Nádherná rybařina v chlumeckém kráteru“ Naopak mne mile překvapil skwor jako autor příjemného čtení, ale jedná se o vyjímku. Snad jsem byl dostatečně konkrétní. Snad jsi pochopil co mne vede k mému názoru níže napsanému.
reagovat