Vyhledávání
Duchaplnost aktuálně zakládaných fór.
20.2.2008 | vagi | 2.783 zobrazení | 28 odpovědí
Vážení přátelé ryb a tohoto portálu, určitě jste také zaregistrovali „kvalitu“ témat zakládaných v poslední době. Nechci tu mentorovat, chápu, že někteří „nováčci“ neví přesně, co a jak (sám jsem si tím na začátku prošel), ale např. „chytej perlíny, oukleje, vranky, slunky… na splávek, brčko… na Bělé, nad jezem, pod jezem…“ atd nebo témata založená kolegou romank1 (v klubu bez jakýchkoli informací)www.chytej.cz , to fakt nevím. Samozřejmě nechci jen kritizovat. Když si vzpomenu na sebe ve 12 letech, také jsem chtěl mít co nejvíce informací a možná bych to řešil podobně. Proto otevírám toto fórum a pojďme navrhovat, jak to řešit. Já osobně navrhuji např. přidat do DISKUSE další kolonku „otázky a odpovědi“, kam by bylo možné přidávat jednotlivé dotazy, které by byly řazeny přehledně pod sebou a při rozkliknutí by bylo možno přidávat odpovědi nebo je jen číst. Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. února 2008 ve 2:03 ® rgb23 reakce na …
-
myslím, že zakládat novou sekci fóra – otázky a odpovědi, by byl začarovaný kruh. Alespoň podle obsahu nyní zakládaných témat, vždyť to jsou z valné většiny právě otázky a sám píšeš, že od toho to tady je, aby se lidi ptali. To už by se rovnou mohla zrušit diskuze a celé to přejmenovat :Fórum – otázky a odpovědi a Fórum – diskuze. … vše by bylo při stejném, akorát s trochou nových zmatků. Nechme to tak jak to je.
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 v 1:45 ® PeťanX reakce na …
-
Súhlas, od toho to tady je, aby se lidi ptali, ikdyž někdy na blbý otázky. Jak už tady někdo řekl, nezajímavý téma zmizí v propadlišti dějin… Ale ta myšlenka zavedení fóra – otázky a odpovědi(či něco podobnýho) myslim neni marná!
reagovat - Středa 27. února 2008 v 9:58 @ ??? reakce na …
-
Proč se bránit zakládání nových for, alespoň to tady trochu ožije. Jedno téma denně je trochu málo, pak sem nikdo nechodí
reagovat - Neděle 24. února 2008 ve 12:20 ® Cudla
-
To chce klídek,téma nezajímavé neupoutá a samo zmizí v propadlišti dějin.Nic ve zlym,ale kdyby jste mněli na starosti 15 takových Petrů na kroužku tak se asi vopupínkujete,držet se hesla jak tam někdo prohlásil.EXISTUJE POUZE HLOUPÁ ODPOVĚDˇNE OTÁZKA.
reagovat - Neděle 24. února 2008 ve 4:13 ® Tomash
-
pipa : Fršklepnej makletac touživou mám, klechumpa. Rebytnej sme fšichni tadi… Prostě pod pípu…
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 1:01 ® pipa reakce na …
-
tomas: neboj jitrnice tam neni?! to nema cenu !!! jeden remca,druhej se škrti o věci dalši beha kolem labe aby neco chyt ??!! v tomhle pak nevidim radost z ryb ..??!!… mrzmě to ........
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 20:02 ® Tomash reakce na …
-
pipa : A to jsem si myslel, že dítě od 6ti let rozezná ironii od skutečnosti! Svatá prostoto!!!
reagovat - Sobota 23. února 2008 v 15:54 ® HugoLampa
-
Tohle forum nic nevyřeší…Tahle pseudodiskuze je zbytečnější než diskuze p.o ,protože ten se aspon baví o rybách..Navíc má ten správný zájem a až začne přemýšlet,bude mít i správné názory.. Tady nejde o nejlepší variantu ale o to,jak se k tomu postaví Ti,co tenhle web vedou..
reagovat - Sobota 23. února 2008 v 15:23 ® pipa reakce na …
-
no je to fakt… Tome jak malej!!!!!!!! to je fakt uz normalne v prdeli ............ vorybach si tady nepokecaš !!!!!!!!!!!!!!! driv sme meli aspon pred starsima rybarema respekt !!!!! a byl to VZOR ..... konec … tohle nejde ...... nerozumim …
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 14:39 ® Klon reakce na …
-
Tomash – já věděl že se po mě budeš vozit
reagovatHOWG domluvil jsem…
)
- Sobota 23. února 2008 ve 13:32 ® Tomash reakce na …
-
Klon : Moje „PCHE“ patřilo tomu, že mě vagi označil za někoho, kdo se cítí být „ve VIP“, ačkoli já byl ten, který označil vagiho téma za VIP. K tomu se fakt hodí už jen to PCHE! A nereaguj na mě, jsi registrovaný o 2 měsíce pozdějc! Takže mě označuj jako náčelníka, ty jsi jen takový obyčejný indián! PCHE!
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 12:54 ® Klon reakce na …
-
Tomashi klídek.Každý má jiný v kus a že jsi k vagimu přistoupil doopravdy s trocha opovrhnutí musíš uznat sám…Už jen to tvoje PCHE…Nejde o to kdo je tu jak dlouho,v tom případě by jsi mohl jít i po mě,protože jsem tu zaregistrován až 2 měsíce po tobě…Přitom jsem sem už chodil nějaky ten čas jako anonym..Určitě jsi dobrý rybář to bezpochyby,ale musíme dát taky šanci to samozřejmě…Jenom úprava by tomu neškodila…
Chci tím vším říct,že vagiho téma má něco do sebe a mohlo by se to do budoucna z nápadů vylepšit.
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 12:16 ® vagi
-
Tomash: Já tě o žádné vysvětlování ani neprosil, jasně jsem napsal, o co se mi jedná. Dle tvé reakce soudím, že si to bereš osobně, přestože jsem upozorňoval, že nechci, aby to tak někdo chápal. Znova opakuji: není to osobní útok vůbec na nikoho, proto tvou reakci nebudu dále rozebírat. Nepatří to sem. Jen tu chci „hromadit“ nápady, které by mohli něčemu pomoci. Třeba se nějaký ujme…
reagovat - Sobota 23. února 2008 v 0:34 ® Tomash reakce na …
-
vagi : Skwor mě pochopil, ty ne, je mi to celkem fuck a nehodlám ti nic víc vysvětlovat. Založil jsi téma o „kvalitě“ zakládaných témat. Pro mě všechna témata kromě feederu, vláčky a plavané jsou „nekvalitní“, ale neřeším to. Ty to řešíš, můj názor znáš a tím to hasne. BTW : Bacha na tvůj „Fakt č.1“ – tenhle „argument“ by se snad ujal při volbě prezidenta, ale v mém kontextu k tobě? PCHE!
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 18:21 ® vagi
-
Tomash: Myslím, že jsi mě vůbec nepochopil. Právě proto, že z toho nechci dělat VIP, navrhuji výše uvedené. Nikdo přece nechce omezovat nováčky (doporučuji znova přečíst můj komentář), naprosto to chápu (sám jsem v podstatě ještě nováček), že hned neví, jak se co hledá atd. Ale nebudeme se chytat za slovíčko, řešme fakta. Fakta č.1: Že je tady něco VIP cítím spíše v tvé reakci na skwora „Sám si pamatuju, když jsem začal chodit skwor – v pohodě jsi zapadl, ale taky z počátku nikdo nevěděl, co jsi zač. Přesto jsi měl "plnou moc“ stejnou jako kdokoliv, kdo už tu byl mnohem dýl", takže toto já chápu, jako že vy VIP jste ho nechali zapadnout. Fakta č.2: Do nikoho se nenavážím, jen se snažím přijít s nápadem a totéž čekám od ostatních (víc hlav víc ví a nikde není řečeno, že můj nápad je dobrý pro většinu) Fakta č.3: Nápady se tu množí, to je dobře, o to přece šlo. Fakta č.4: Jsou okamžiky, kdy je zakládáno fórum kvůli tomu, jestli půjdu v Horní Dolní na ryby pod jez nebo nad jez atd. A to je ten problém. K tomu by mohli sloužit „otázky a odpovědi“, protože stávající stav vede ke dvěma věcem: mizí fóra, která opravdu něco řeší (a mohla by být zajímavá pro nově příchozí – oni na poprvé neví, že mohou hledat ve starších) a s tím souvisí věc druhá, kdy si nově příchozí řekne: tady se řeší samé blbosti, sem chodit nebudu.
reagovat
A hlavně jde přeci o to, aby měl tento server velkou návštěvnost (nejen VIP) a nově příchozí se vraceli. Prostě jsem se snažil „nabídnout“ pohled uživatele zvenčí, nic víc, nic míň a byl bych nerad, kdyby to někdo chápal jako osobní útok. How, toť vše. Tak a teď do mě!)
- Pátek 22. února 2008 v 15:54 ® Klon
-
To není špatný nápad.Docela bych taky úvítal když založím téma,abych ho po sleze mohl smazat.Záleželo by jen na mě… Jinak mazání témat automaticky po nějakém čase je blbost…Několikrát jsem si dohledal věci které tu jsou už hodně dlouho a kdyby se po měsíci smazali,tak by to bylo na hovno a krok na začátek…
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 15:19 ® skwor
-
Tomash: Máš pravdu, asi jsem to trošku přehnal…
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 14:35 ® Czudko
-
All → ale jinak vesmes souhlasim s TOMASHem..... neni to V.I.P. server, ale je urcen kazdemu…
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 14:33 ® Czudko
-
ALL → Ja osobne bych uvital, abych mel jako zakladatel fora a clen klubu chytej.cz, moznost ho take ukoncit, popripade DELETEnout paklize se jiz dozvim uspokojivou odpoved na svou pripadnou otazku.
reagovat
Pravdou je, ze pokud mi nektere forum pripada zbytecny, nezajimavy, tak ho proste nenavstevuji a uz vubec do nej nepisu.
Navic by toto slo vyresit znamkovanim fora. V pripade, ze forum ziska velky pocet spatnych znamek (tzn. je nezajimave) a dejme tomu ho mesic nikdo nenavstivi, tak ho system automaticky ukonci, ale to je o administraci tohoto webu a sam nedokazu posoudit jak moc by to bylo prinosne, ale nastavit se to tak da. - Pátek 22. února 2008 ve 13:41 ® Tomash
-
Pánové, zpomalte trochu. Teď myslím hlavně skwora a vagiho. Když Vám přijde nějaký téma otřepaný, už zodpovězený, nudný, tak do něj prostě nepřispívejte. Je to jednoduchý. Omezovat nováčky a upírat jim práva na normální využívání služeb chytej.cz by byl podle mě krok zpět. Sám si pamatuju, když jsem začal chodit skwor – v pohodě jsi zapadl, ale tak z počátku nikdo nevěděl, co jsi zač. Přesto jsi měl „plnou moc“ stejnou jako kdokoliv, kdo už tu byl mnohem dýl. Nedělejme z chytej.cz soukromou párty a VIP sekce. Byla by to škoda!
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 12:45 ® revoke
-
Nezmizeli odsud nějaké příspěvky?
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 ve 13:52 @ ???
-
Myslím, že jednou někdo řekl, že neexistují hloupé otázky, ale pouze hloupé odpovědi a asi měl i celkem pravdu.
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:30 ® revoke
-
Děkuji za dobrý nápad a já osobně s tím souhlasím.
Ještě bych rád přidal takovou poznámku: vždycky, když pokládám nějakou otázku já, tak si její zadání rozmyslím, několikrát se ji snažím vhodně zformulovat a nikdy bych nedopustil, abych nechal chybu v jejím názvu (nenarážím na gramatiku, jako překlepy)… a sami vidíte, že takových fór je tady spousta…
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 9:45 ® monaster reakce na …
-
rgb23: plnej souhlas s tvým názorem na Petra a jím zakládané otázky o rybách. pořád lepší než hádky některých hochů v mnoha tématech a forech. taky sem chodím kvůli rybám a ne kvůli nesmyslům. a rybařina je nádhernej koníček, kterej už dávno není jen o jednom druhu prutů a jedné technice.
takže neprudíme, radíme, probíráme zkušenosti, upozorńujeme na akce atd . Petru zdar
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 1:20 ® rgb23 reakce na …
-
Osobně bych to nechal tak jak to je. Průměrně „inteligentní“ člověk nepotřebuje dohledávat reakce pouze v „oranžových tématech“ nebo zakládat další témata o ničem. Stejně tak bych nechal Petrovi jeho témata otevřená, a za jeho stranu se musím přimluvit, je to mladej kluk, ve 12ti toho ví o rybách hodně, rybařina ho baví. Občas nahodí „stupidní ?“ (pro někoho) téma, ale proč ne. Alespoň se ptá na něco ohledně ryb, věřím že s tímhle přístupem to jednou bude pán někdo, kdo snad změní ten archaický přístup vedení svazů.
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:52 ® vagi
-
skwor: 1. to tam je, ale asi málo výrazně www.chytej.cz 2. souhlas s rgb23, k tomu ještě jedna věc. Tento server je určitě živ z inzerentů a těm by se asi nelíbilo, kdyby se tady „omezovali“ čerstvě „nagůglovaní“. Vždyť právě oni si tu mohou přečíst nabídky inzerentů. Mně, kdybych byl čerstvě příchozí na tento portál, by se tento přístup nelíbil a možná bych sem proto nechodil. Což určitě nikdo nechce.
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 21:33 ® rgb23 reakce na …
-
k bodu 2) 10 přihlášení je otázka 5 minut… to asi není to pravé řešení, krom toho nováček, který sem zabrousí při googlování problému a zeptá se, proč ne. Pokud nebude nikdo na ona nově založená fóra reagovat, v průběhu 20ti minut stejně z oněch aktuálních top 15 zapadnou do pozadí.
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 21:26 ® skwor
-
Napadli mě dvě možnosti. 1) Až se někdo rozhodne založit nové fórum, tak by se mu nejprve mělo otevřít okno s textem tipu „Než založíte nové fórum dopuručujeme použít vyhledávač a najít, jestli už podobné fórum nebylo založeno. Pokud ho naleznete, zeptejte se nejdříve v něm.“ 2) Povolit nováčkům zakládání nových fór až např. po deseti přihlášeních na chytej.cz
reagovat