Chytej.cz

chytáte koljušky tříostné na splávek? necteno

19.2.2008 | cercer | 3.320 zobrazení | 16 odpovědí

Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. února 2009 v 18:38 ® 

Teď jsem zhlédl na ČT 2 Japonský dokument " Dobrodružné rybaření"…To byl mazec. Ryby, siveni a pstruzi, se chytali na bič, na živou nástrahu, napichovali se se na klacek pod žábry a rybáři(sportovní) je sundavali z háčku po zakousnutí do hlavy. To by se ripka asi vopupínkoval. Ale fakt je, že jim to šlo…Inu účel světí prostředky. Kam se hrabem s Koljuškama.:-) :-((

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 17:02 ® standas
standas

cencer1: tak to semi už stalo fakt normálně na jednoho červíka,docela jsem čumněl jak to dovedla.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 14:23 ® Robur
Robur

teď berou slušně na dírkách

reagovat
Středa 20. února 2008 v 9:37 ® HugoLampa
HugoLampa

Jo,v pohodě :-) …To skákání se fakt nedá..Se rozjede proti proudu k nejbližšímu splavu a skočí..Bud ji necháš,at ho přeskočí a je na 95 procent v prd… nebo se jí pokusíš strhnout dolů a máš to 50 na 50..Bud Ti zlomí prut,nebo spadne a rozjede se dolů po proudu k dalšímu splavu…To nechce cit,ale hlavně vytrvalost,60 m backingu,štěstí a rychlé nohy :-)

reagovat
Středa 20. února 2008 v 8:19 ® kostnak reakce na …
kostnak

cercer, divil by si sa, ale par som ich uz na privlac vytiahol. na nymfu od berkley, ale nie za hacik, ale ostane zahryznutado toho „tykadla“. mal som niekde fotku, ked sa mi takto podarilo chytit naraz 2 pichlavky (koljusky), bohuzial ju teraz neviem najst.

reagovat
Středa 20. února 2008 ve 2:01 ® cercer
cercer

HugoLampa:v po­hodě,ne?Jinak podle toho,cos popsal soudím,že jsi neměl seštelovanou brzdu a rval jsi je příliš nedočkavě z vody-je o nich totiž všeobecně známo,že po záseku často skáčou divoce z vody!Příště víc citu a máš je jisté!Ale je fakt,že oukleje jsou oukleje…:-)

skwor: :-)) Petr.ondrusak: Hele,Tys žádnou ještě nechyt?Provoka­ce?Ne,vážný téma…a po neděli si rozvedeme lov mřenky mramorové-chystejte příspěvky-to bude frkot!!

Regulus,CeP: …no jo,no,já vím…už si pomálu šetřím…:-)) Regulus,CeP:

reagovat
Středa 20. února 2008 v 1:51 ® cercer
cercer

cormaxx:žejo?!:-)

reagovat
Středa 20. února 2008 v 1:50 ® cercer
cercer

modrak: a která metoda je úspěšnější??

reagovat
Středa 20. února 2008 v 1:50 ® cercer
cercer

Regulus,CeP: Hele…všechno tak snadno přepočítáte na panáky…si myslíte,že si vemu na vás pujčku,ne??No..ale uvidíme..o půlnoci udělám pár foteček…a ještě budete prosit o cenzůru!!:-))

reagovat
Úterý 19. února 2008 v 16:51 ® kamos007
kamos007

cercer1: hele mám to brát jako provokaci?

reagovat
Úterý 19. února 2008 v 16:36 ® skwor
skwor

cerecer1: To nemá chybu, parádní ftípek :-))

reagovat
Úterý 19. února 2008 v 16:05 ® HugoLampa
HugoLampa

No jo,už včera jsem čekal,že s podobným forem nějakej provokatér přijde :-) ..Každý ale někdy začínal a zesměšnovat jeho fora,když je o čtvrt století mladší,možná není úplně na místě..A komu jeho fora vadí,ten je může ignorovat :-) .. Jinak k tématu:Chytal jsem dravé koljušky tříostné,ale od té doby,co mi jedna,které k metru moc nechybélo,zlomila „sedmičkovej“ mušák,se radši věnuju dravým ouklejím :-)

reagovat
Úterý 19. února 2008 v 15:12 ® cormaxx
cormaxx

cercer1: tak co ,když můžou ostatní tak proč ne ty:-))

reagovat
Úterý 19. února 2008 v 15:03 ® CeP reakce na …
CeP

regule to mas fuk. stejnak bude dvacatej i dyby tam byl vod pjeti vod rana.. :-D

reagovat
Úterý 19. února 2008 ve 14:15 ® modrak
modrak

Ano, na obojí. Ale většinou ulovím koljušku velkoústou, mnohoostnou, pruhovanou a k tomu hrbatou.

reagovat
Úterý 19. února 2008 ve 13:11 ® regulus
regulus

Tak toto fórum tě bude v Brně stát panáka pro každýho, provokatére jeden. -:))))))))))

reagovat