Vyhledávání
chytate oukleje na splávek a na marmyšku
17.2.2008 | kamos007 | 11.548 zobrazení | 92 odpovědí
chytli jste někdy ouklej? jestli jo tak napište na toto forum jakou největší a naco berou.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. února 2008 v 18:15 ® kamos007 reakce na …
-
modrak- jo kamaráde až bude odřený tak tě někdo může nahlásit za týrání.když vydíš jak se osírá tak ho ratši zabiju ne?
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:14 ® Deleted reakce na …
-
Petre, desetina mista ve 12ti letech jeste neberete?
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:12 ® hajan reakce na …
-
petr.ondrusak: Jestli poznáš všechny ryby, tak musíš poznat i Ripku! Povídej, jak je na tom. Myslím, jestli třeba taky nemá něco červenýho.
reagovat)
- Úterý 19. února 2008 v 18:11 ® modrak reakce na …
-
PO: No, musí se počkat, až si je v tom vezírku rozedře pořádně, až na krev. Pak je nerozezná ani RS a jsi v pohodě.
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:11 ® kamos007 reakce na …
-
tomk- 15cm možná ale 94cm není možné protože já mám strašně knih o rybách a tam stojí že maximálně se dorůstá 25cm. a to jen vyjmečně.chápešto?ty jsi nemohl chytit ouklej 94cm.
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:08 ® Deleted reakce na …
-
Petre – 15,94 byla velikost me oukleje, se kterou te porazim… chapes?
Ve 12ti musis umet cist. Kdyz najedes mysi na „reakce na“ (sedou barvou u prispevku – poznas sedou ve 12ti letech, ze jo?), tak uvidis, na co jsem reagoval
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:07 ® kamos007 reakce na …
-
modrák- hele salmo má ale pravdu s těma ploutvema ale když si je odře tak jelec je střínrný a amur žlutohnědý.
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:05 ® kamos007 reakce na …
-
hugolampa- ne nebyly brašin chytal taky a děda s fotříkem se šli mrknout a máti zůstala doma copak je něco na tom že jse dou podívat něco špatného?
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:02 ® modrak reakce na …
-
salmo:Amur má taky červený ploutve. Akorát ho musíš nechat dvě hodiny mlátit na mělčině v uzlíčkovém vezírku, aby si je kapku odřel. Pak je od tlouště k nerozeznání.
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:01 ® HugoLampa
-
Tatka,děda,brášin..A co mamka?To byli nějaké rodinné závody v lovu ouklejí?
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 18:01 ® kamos007 reakce na …
-
tomk- hele to máš jedno jestli má tloušt´ 15 a amur 94cm. ale tloušt´ má červené ploutve i malý chápeš?
reagovat
a pokud´ nerozeznáš ryby tak to je tvůj problém. vrat´ se do kroužku,i já který mám 12 roků poznám všechny naše ryby a ty ne? - Úterý 19. února 2008 v 17:58 ® kamos007 reakce na …
-
salmo- že jo akorát sprominutím sežrali amura který mohl mít za 2 roky 50cm.některé věci člověk fakt nezachape.
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:54 ® Deleted reakce na …
-
15,94 cm
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:53 ® Salmo
-
no ale i tak vždyť tloušť má červený ploutve a amur ne !!
reagovat
a ty masaře taky nemám rád stejně nevím co měli z 30 cm amura........... - Úterý 19. února 2008 v 17:52 ® kamos007 reakce na …
-
tomk: ok ale jak je velká ta tvoje ouklej? neboj se já skočím do bašky na hráz na hlubokou na bič se splávkem na kostaky taky chytím nebojse a tentokrát si jí vyfotím a pošlu do soutěže!
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:50 ® kamos007 reakce na …
-
salmo: že jo amůr a jelec tloušt´ jsou jen trochu tvarem těla stejní jinač vůbec jen jak jsou mali,to mi připomíná ják mi jeden porybný říkal že kdysi vypustili 30cm. amury a chlapi to brali
reagovat
a vymlouvalise že to jsou tloušti. takové spromynutím nenažrance nesnáším. - Úterý 19. února 2008 v 17:49 ® Deleted reakce na …
-
No Petre, to jsi udelal dobre zes ji pustil. Ja tu svoji vyfotil, tak mam sanci na odznak To je dobre vedet, ze jeden obtizny souper letos odpadl!!!!
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:46 ® Salmo
-
petr> myslím si že hajan nijak nenadával a natož sprostě tak klid
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:45 ® Salmo
-
S tímhle......
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:44 ® Salmo
-
NO nevím jak si někdo může splést tohle
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:41 ® kamos007 reakce na …
-
hajan: hele nemluv tady sprostě a proč bych 1 zakládal toto forum 2 to bych se tim nechlubil kdyby to byl bolen 20 cm. 3 ti to potvrdí můj děda potom můj fotřík potom brášin
reagovat
a ten kdo jí měřil jmenujese měřitel Aleš Pustka - Úterý 19. února 2008 v 17:20 ® hajan reakce na …
-
petr.ondrusak: Jen jestli to stou tvou dvaceticentimetrovou ouklejí nebylo, jako s tlouštěma 70+, který jsou ve skutečnosti amuři.
reagovatTakovej malej boleň bejvá trofejní úkla jak cip. :-o
- Úterý 19. února 2008 v 17:18 ® tomchamik
-
dajli medajli,nedaili medajli.Tak vyhrála ouklej.Ale neboj,těchto trofejních ryb nachytáš ještě moc a nakonec dostaneš medajli
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 17:13 ® HugoLampa
-
Jo Firetigere!Jak je možné,že si to špatně pochopil?
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 16:57 ® kamos007 reakce na …
-
firetiger: ne ty jsi to špatně pochopil já chytil trofejní ouklej na rybářských závodech a chytil jsem trofejní ouklej jenomže jsem v té době nevěděl že ta soutěž v časopisu rybářstvi
reagovat
s názvem nej nej existuje.protože jsem neměl u sebe fot´ák
a nevěděl jsem o té soutěži tak jsem jí pustil.kdybych to věděl tak jí nepustím.takže jsem tu medajli nedoostal, ale kdybych tam polal fotku kterou boužel nemám tak bych tu medajli dostal.musí být i svědek který dosvětší že ta ouklej měla tolik a tolik cm. - Úterý 19. února 2008 v 16:45 ® Prichy
-
nevim, ale jestli jste si toho nikdo nevsimli tak nereaguje na nektere popichnuti vubec,
kdyz tak premyslim, muze tam byt i neco, za co treba clovek nemuze......napadlo vas to nekoho?
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 1:06 ® HaD reakce na …
-
Firetiger: aby se z oukleje nakonec nestal úplně nový a neprobádaný druh
reagovat - Pondělí 18. února 2008 ve 21:45 ® Firetiger reakce na …
-
petr.ondrusak> pokud jsi držitelem bronzového odznaku tohoto renomovaného rybářského periodika, tak to znamená že jsi v lovu ouklejí třetí nejlepší v republice. To je dobře a važ si toho. Jen se bojím, jestli ti dva co jsou před Tebou najdou na internetu toto diskuzní fórum a podělí se s Tebou o své know how. Co kdybys je ohrozil? Lov trofejních ouklejí je hrozně konkurenční prostředí, vyžaduje fest ostré lokte.
reagovat - Pondělí 18. února 2008 ve 21:00 ® kamos007
-
Friger: jo já myslím medajli v cm. a ne v ks. za hodinu.kdybych jsi vyfotil na závodech tu 20cm. ouklej a poslal to do soutěže v časopisu rybářství tak mám bronzovou medajli.ta soutěž se koná 1 za rok a jsou tam i tabulky za jkou délku se dávájí medajle ok.
reagovat - Pondělí 18. února 2008 ve 20:40 ® rgb23
-
550 ouklejí za hodinu bych dal asi taky…Do čeřínku
reagovatale komu by se to chtělo počítat