Vyhledávání
ČLUN Intex Seahawk 2
16.2.2008 | Chyť.pusť | 8.680 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kaprařina).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovladatelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.hawaj.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 22:48 ® reakce na …
-
hudy1969> jestli za 2500,– tak to je hodně dobrá cena
reagovat - Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 21:49 ® hudy1969
-
zdravim,mám taky Seahawk II (já koupil v globusu v akci za 2500kč),letos ještě nevybalen ale loni 14 dní v provozu na soukromáku a bez problémů,myslím že za ty prachy dobrý člun
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 9:32 ® reakce na …
-
Alivio> Souhlas s trhánim podlahy sem viděl hodně problémů,tenhle systém to ale vyřeší.Je díky tomu rovnoměrnej tlak na všechny „komory“,takže nenamáháš jednotlivý časti naráz.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 8:53 ® Shrek
-
Nechci být rýpálista, ale Chyť.pusť se ptal na člun Seahawk 2, tudíž tento http://www.hawaj.cz/…wk-2-98.html a ne na Seahawk II, tento http://www.hawaj.cz/…ntex-17.html .
Jinak to co se tu píše o SH II a jeho podlaze, letos jsem na Jesenici viděl to samé – místo několika komor tam měl chlapík jednu velkou komoru, prostě se mu to potrhalo. Prodejce mu řekl, že to nechal na sluníčku a hotovo.
reagovatTakže problémy s podlahou u SH II asi nebudou jen náhoda ojedinělého kusu.
- Neděle 14. srpna 2011 ve 23:17 ® reakce na …
-
Mary> Rozhodně na stejnou než,jaká je deklarovaná na nosnost člunu,protože se síla rozkladá po celý části podlahy.Voděodolná překližka ta výjde asi se všim všudy na tisícovku..
reagovat - Neděle 14. srpna 2011 ve 23:11 ® Mary reakce na …
-
mannice> na jakou je to zátěž a za kolik, žes ho pořídil?
reagovat - Neděle 14. srpna 2011 v 9:13 ® filip111
-
já ho mám už druhou sezonu a jsem spokojenej. Podlážka mi zatím drží. Měl jsem 1 díru, ale ta šla v pohodě zalepit, najel jsem ve vodě na střep. Je stabilní, chytali jsme z něj 2 a vcelku v pohodě. Ovladatelnost mi připadá taky dobrá. Na Nechranicích jsem zažil velký vlny a jelo se dobře.
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 v 19:38 ®
-
Já sem viděl i pěkně vyrobenou pevnou podlážku pro seahawk II..Voděodolná překližka na tři díly + spojika (H profil),pohlídat si hrany a ochránit aby neprodřeli stěny.
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 v 18:31 @ milan sedláček reakce na …
-
ano mam tu samou zkusenost a mel jsem dokonce kontrolni manometr a stejne nevydrzela podlazka ve spoji budu reklamovat tak uvidim tel.:777 95 95 05
reagovat - Neděle 17. února 2008 v 15:55 ® b.gun
-
Chyť.pusť: Tady jsem ti ještě našel na netu foto té závady.
reagovat - Neděle 17. února 2008 v 15:53 ® b.gun
-
Chyť.pusť: Osobní zkušenost nemám, ale co jsem tak četl různé recenze a zkušenosti majitelů, tak reakce na něj jsou takové, že: jde o kvalitní člun za skvělou cenu, spousta lidí si ho chválí, použit výborný materiál, při normálním užívání prakticky nezničitelný, dostatečně vysoké nafukovací sedačky atd. … ale, už u více reakcí jsem se setkal s tím, že po počáteční spokojenosti se začala objevovat závada spočívající ve spojování komor v podlaze. Firma Intex na tuto závadu neposkytovala záruku a reklamace neuznávala, vznik závady sváděla na údajné přefukování člunu (zda se postoj k řešení těchto problémů mezitím nějak změnil, nevím).
reagovat