Chytej.cz

ČLUN Intex Seahawk 2 necteno

16.2.2008 | Chyť.pusť | 8.680 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kapraři­na).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovla­datelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.ha­waj.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 22:48 ®  reakce na …

hudy1969> jestli za 2500,– tak to je hodně dobrá cena :-)

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 21:49 ® hudy1969
hudy1969

zdravim,mám taky Seahawk II (já koupil v globusu v akci za 2500kč),letos ještě nevybalen ale loni 14 dní v provozu na soukromáku a bez problémů,myslím že za ty prachy dobrý člun

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 9:32 ®  reakce na …

Alivio> Souhlas s trhánim podlahy sem viděl hodně problémů,tenhle systém to ale vyřeší.Je díky tomu rovnoměrnej tlak na všechny „komory“,takže nenamáháš jednotlivý časti naráz.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 8:53 ® Shrek
Shrek

Nechci být rýpálista, ale Chyť.pusť se ptal na člun Seahawk 2, tudíž tento http://www.hawaj.cz/…wk-2-98.html a ne na Seahawk II, tento http://www.hawaj.cz/…ntex-17.html .

Jinak to co se tu píše o SH II a jeho podlaze, letos jsem na Jesenici viděl to samé – místo několika komor tam měl chlapík jednu velkou komoru, prostě se mu to potrhalo. Prodejce mu řekl, že to nechal na sluníčku a hotovo. :-(( Takže problémy s podlahou u SH II asi nebudou jen náhoda ojedinělého kusu.

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 ve 23:17 ®  reakce na …

Mary> Rozhodně na stejnou než,jaká je deklarovaná na nosnost člunu,protože se síla rozkladá po celý části podlahy.Voděodolná překližka ta výjde asi se všim všudy na tisícovku..

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 ve 23:11 ® Mary reakce na …
Mary

mannice> na jakou je to zátěž a za kolik, žes ho pořídil?

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 v 9:13 ® filip111
filip111

já ho mám už druhou sezonu a jsem spokojenej. Podlážka mi zatím drží. Měl jsem 1 díru, ale ta šla v pohodě zalepit, najel jsem ve vodě na střep. Je stabilní, chytali jsme z něj 2 a vcelku v pohodě. Ovladatelnost mi připadá taky dobrá. Na Nechranicích jsem zažil velký vlny a jelo se dobře.

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 v 19:38 ® 

Já sem viděl i pěkně vyrobenou pevnou podlážku pro seahawk II..Voděodolná překližka na tři díly + spojika (H profil),pohlídat si hrany a ochránit aby neprodřeli stěny.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18069.jpg
Sobota 13. srpna 2011 v 18:31 @ milan sedláček reakce na …

ano mam tu samou zkusenost a mel jsem dokonce kontrolni manometr a stejne nevydrzela podlazka ve spoji budu reklamovat tak uvidim tel.:777 95 95 05

reagovat
Neděle 17. února 2008 v 15:55 ® b.gun

Chyť.pusť: Tady jsem ti ještě našel na netu foto té závady.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3137.jpg
Neděle 17. února 2008 v 15:53 ® b.gun

Chyť.pusť: Osobní zkušenost nemám, ale co jsem tak četl různé recenze a zkušenosti majitelů, tak reakce na něj jsou takové, že: jde o kvalitní člun za skvělou cenu, spousta lidí si ho chválí, použit výborný materiál, při normálním užívání prakticky nezničitelný, dostatečně vysoké nafukovací sedačky atd. … ale, už u více reakcí jsem se setkal s tím, že po počáteční spokojenosti se začala objevovat závada spočívající ve spojování komor v podlaze. Firma Intex na tuto závadu neposkytovala záruku a reklamace neuznávala, vznik závady sváděla na údajné přefukování člunu (zda se postoj k řešení těchto problémů mezitím nějak změnil, nevím).

reagovat