Chytej.cz

Univerzální wobler? necteno

14.11.2004 | Ciffik | 3.061 zobrazení | 5 odpovědí

Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 16. června 2005 v 15:19 ® Tomik
Tomik

něco okolo 5 – 6 cm. spíš štíhlejší tvar a barva plotičky nebo karáska. výbornej je rapala original floater v barvě duháka (5cm)

reagovat
Středa 15. června 2005 ve 22:02 ® Wobler

Ja osobne bych sel do mnoha wobleru ale pokud chces univerzalniho tak kolem 7 cm to ti veme stika,candat,o­koun,sumecek a pstruh. Moje nejlepsi ktery se ovecily jsou RAPALA ORIGINAL FLOATING 11CM,RAPALA HUSKY JERK 7 CM,SALMO PLOTICE,NILS MASTER,RAPALA JOINTED 13CM A 7CM.

reagovat
Středa 15. června 2005 v 15:55 ® BigMike

Pokud něco opravdu universálního (tloušť, candát, štička, okoun), tak okolo 5 cm přes léto. Barva přírodní – bělka, okounek. Na podzim bych to vytáhl na 10 cm.

reagovat
Středa 15. června 2005 ve 12:12 ® navijak

Ja bych sel samozrejme do Rapaly-Jointed 5cm,barva B nebo neco podobneho,Original 3–7cm,RT,TR,RFSH,B. a tak a urcite Husky jerk-6cm, TSD,SD,klidne i CLN-ten je jak zivy!

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 ve 21:28 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jaxon,barva okoun,4cm nebo salmo bullhead,4cm barva bd

reagovat