Vyhledávání
Boskovice cihelňa
13.2.2008 | Robur | 2.691 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo místní, jak je to s touto vodou. Kdysi jsem se tam byl projít. Pěkná voda, nějakou chciplinu u rákosí jsem taky viděl, ale označení revíru žádné ani žádný zákaz lovu. Nikde nikdo, našel jsem pár děr po vidličkách.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. února 2008 ve 21:09 ® dudu
-
pif- a sakra, to mě nenapadlo
reagovatTo máte u vás pěkný traviče.
- Středa 13. února 2008 ve 21:02 ® pif
-
náhon měl být jako chovná část,ale v loni to bylo třikrát otrávený.....tak že chov neměl smysl.....
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 20:33 ® dudu
-
pif- tak dík za info, někdy se tam letos vypravím
reagovat
A když je řeč o RŘ, co bylo důvodem zákazu lovu u vás na náhonu a proč se to zas rychle zrušilo? - Středa 13. února 2008 ve 20:29 ® pif
-
dudu:pastviska jsou už tutově od loňského léta prodaný..je to škoda.asi soupis revírů není aktualizovaný,ale je tam cedule…myslím,u toho rybníku…jj..loni jsme párkrát s keltem na cuklu byli,je to tam hezký a a nějaká ryba tam taky je.
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 20:20 ® dudu
-
pif- tak dobře,ale stejně sem z toho jelen. Taky si myslím, že ten blíž jsou Pastviska. Podle tebe jsou prodaný, ale v soupisu revírů jsou oba dva
reagovatJinak se mě tam líbilo, je to takový zašitý a rostly tam hříbky. Tys tam loni chytal? Za 30litrů to prodali, a neznámý sponzor zaplatil radě dovolenou na Kanárech, ne
)
- Středa 13. února 2008 ve 20:04 ® pif
-
dudu:ten cukl je pořád revír…to je krásnej rybník:)))tam jsou černí kapříci.)))prodali ten první,jmenoval se pastviska,nebo tak nějak,ten blíž k dědině.a chceš znát cenu toho rybník?chlapíkovi patřila hráz a tak mu obec celej rybník prodala za 30 litrů…asppon tak jsem to slyšel:)))tomu se říká dobrej kauf
reagovat - Středa 13. února 2008 v 19:33 ® dudu
-
pif- o těch obludných rybkách tam sem taky slyšel, proto sem i uvažoval, že bych ten litr oželel. Ale pokud je to takhle, tak to je pasé. Lov s adrenalínem mě moc neláká vzhledem k hrozícím sankcím
A když už, tak už. Ještě jeden dotaz. Olešnický potok 1A- rybník Cukl.Předloni sem tam párkrát byl(pokud je to teda ten v lese)a říkali tam chlapi, že už to nebude revír, že to má přijít někomu jinýmu. Loni sem tam nebyl a letos koukám, v revírech je to pořád. Je to revír, nebo je chyba v soupisce revírů ?
reagovat - Středa 13. února 2008 v 18:14 ® pif
-
jj…což o to,velký fišle tam pořád jsou…pokud máte nervy na chytání s adrenalinem,tak do toho:)))kamarád tam chodí a má odtud velký obludy…hlavně dravce…:)))
reagovat - Středa 13. února 2008 v 18:10 ® Robur
-
heheh, o prsa
reagovat - Středa 13. února 2008 v 18:09 ® Robur
-
dudu, o tom jsem taky slyšel, kabaret jak sviňa, prý ti určí kdy a kde smíš chytat a máš tam dozor, ale je to JPP
reagovat - Středa 13. února 2008 v 18:09 ® pif
-
dudu: v loni Povodí Moravy zavedlo zkušební odlov(1000kč osoba) pro kohokoliv(nemusel jsi mít ani tzv.roční lístek)musela to být min.pětičlenná skupina…dali jim průvodce a pikantní na tom bylo,že bylo na něm,kam se pojede chytat:)))po totálním propadáku od toho upustili.....jinak s možností rybaření to je pořád na mrtvém bodě…jakožto záložní zdroj pitné vody je tam rybolov pořád zakázán…
reagovat - Středa 13. února 2008 v 17:23 ® dudu
-
pif- když už tady referuješ o okolní vodě, jak je to s Vratíkovem? Slyšel sem že se tam údajně dá chytat i oficiálně s průvodcem, za litr na den. A eventuelně, kde bych o tom něco našel?
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 14:14 ® Robur
-
ty voe, já si to myslel, ale četl jsem to snad 3* než jsem to napsal a to slove jsem vytrvale přehlížel, až teď znovu to vidím, to musí dělat to neustálé čučení na feedr
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 14:00 ® regulus reakce na …
-
10:29 – si Pif opravil chyby, Robure, sedíš si na vedení.
Koukám, že moje agitace za příspěvky bez hrubek, přináší první ovoce. -:)))))))))))
reagovat - Středa 13. února 2008 v 11:42 ® Robur
-
a poslední otázka. Jak rychle běháš 100M?
)
tomu z 10:29 nerozumím
reagovat - Středa 13. února 2008 v 11:29 ® pif
-
ne tudíš,ale tudíž…a nebo budiš,či budiž…
reagovat - Středa 13. února 2008 v 11:26 ® pif
-
ten první,na kterej se ptáš,je vedenej jako povrchová voda,tudíš majitel,potažmo "ošetřovatelů je stát…tam se běžně na rybky chodí…obsádka karas,červenka,cejnci atd..sem tam kapřík… a k tomu druhýmu…tys tam někdy viděl někoho chytat?je možný,že okolo jezdí hodně lidí na svitavu,je to kousek,ale na ten rybník si snad nikdo nejde zalovit..je to náš chovnej a vlajkovej revír:))))tam je obsádka slušná,ale musíš tam vyrazit před výlovem.)))
reagovat - Středa 13. února 2008 v 11:17 ® Robur
-
Pife, vím komu volat
, ale takhle se to dozví víc lidí.
A jak se to ty kurvy gurmánské dověděly?…
a jak je to s tím zarostlým rybníčkem, co je u silnice vpravo, když jedu ze Svitav a minu odbočku na Boskovice? Kdysi jsem tam rybáře viděl.
a když už píšeš, tak vidím jezdit kolálisty s udicema i od toho většího, co má tuším ostrůvek, ten před silem.
reagovat - Středa 13. února 2008 v 11:11 ® pif
-
…stačí zvednout telefon a zeptat se...... je to privátní voda,patří to firmě a.s. Huráb.jak tě tam chytnou,volají kliftony…a nebo taky ne,záleží kdo tě lapne…ale s rybama je to tam špatný,vylapali to gurmáni z ukrajiny,včetně slunek…klidně tam na vlastní riziko běž chytat…a pak zdrhej.))))
reagovat