Chytej.cz

Feeder a mušov?? necteno

11.2.2008 | matej | 3.380 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??pop­řípadě jaké mate zkušenosti???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 16. února 2008 v 15:39 ® matej reakce na …

lesak- a něco blíž pasohlavkam neznaš? chci se tam ubytovat v penzionu a ta dyje 4D je celkem daleko..Neznaš tu čast mušova pod Brodem nad dyji… je tam takovy poloostrov..

reagovat
Pátek 15. února 2008 ve 22:10 ® lesák

Matej:-U Pasohlavek jsem zatim nikdy nechytal. V Drnholci je to v pohodě,nemám důvod měnit. Jinak jestli ti mohu doporučit revír poblíž Mušova vhodný pro lov feeder,tak je to Zámecká Dyje v Lednici.Tuším,že je to Dyje 4D.To je móóóóóóóc pěkná voda.Rozhodně ti ji doporučuji než Mušov.

reagovat
Pátek 15. února 2008 v 19:32 ® matej reakce na …

to je škoda …a neznaš nějaky revir pobliž kde by se dalo zachytat na feeder????Co nejaké odstavené rameno???

reagovat
Pátek 15. února 2008 ve 13:48 ® MiK
MiK

od Strachotína jsem nikdy nechytal. To už jsem přejel naproti pod Pavlov. Před schodama je kosa do vody a zní je šance možná i z jara. Potom za schodama za jachtklubem je mělčina. Tam snad taky, ale je to věčně zasekané, bo je to profláklé místo. Ale jak říkám, Pálava moc feederu nepřeje.

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 19:17 ® matej reakce na …

Mik-na ty 5 je to samej karavan ne?slyšel jsem že někdo chodí od strachotína…jaky je to tam?

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 19:14 ® matej reakce na …

lesak- a jaky je to u těch pasohlavek neznaš to tam? a v drnholci to vypada jak?

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 v 19:00 ® lesák

Zdar. Já když jdu na feeder na Dyji 7, tak se držím v Drnholci kolem mostu. Spokojenost i přes léto,ryby pěkný(kapr,cej­n,parma,jelec)a hlavně klid!!!

reagovat
Středa 13. února 2008 ve 21:06 ® MiK
MiK

Zapomeň na to. Já jsem na sedmičce nikdy nechytal. Vždy na pětce. Ty tydýti tam krmí 100 – 300m od břehu. Tam si také ryby hledají potravu. Na feeder jsem chytal jednou a to zjara hned za Šakvicemi pod drátama. Tam v dubnu až květnu najíždí ryby blíž ke břehu a je nějaká šance. Nevím, u Pasohlávek jsem fakt nikdy nechytal, třeba to tam půjde. Dej mi vědět, jak jsi pochodil.

reagovat
Středa 13. února 2008 v 19:44 ® matej

nikdo nechytate na mušově na feeder???

reagovat