Vyhledávání
Feeder a mušov??
11.2.2008 | matej | 3.380 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??popřípadě jaké mate zkušenosti???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 16. února 2008 v 15:39 ® matej reakce na …
-
lesak- a něco blíž pasohlavkam neznaš? chci se tam ubytovat v penzionu a ta dyje 4D je celkem daleko..Neznaš tu čast mušova pod Brodem nad dyji… je tam takovy poloostrov..
reagovat - Pátek 15. února 2008 ve 22:10 ® lesák
-
Matej:-U Pasohlavek jsem zatim nikdy nechytal. V Drnholci je to v pohodě,nemám důvod měnit. Jinak jestli ti mohu doporučit revír poblíž Mušova vhodný pro lov feeder,tak je to Zámecká Dyje v Lednici.Tuším,že je to Dyje 4D.To je móóóóóóóc pěkná voda.Rozhodně ti ji doporučuji než Mušov.
reagovat - Pátek 15. února 2008 v 19:32 ® matej reakce na …
-
to je škoda …a neznaš nějaky revir pobliž kde by se dalo zachytat na feeder????Co nejaké odstavené rameno???
reagovat - Pátek 15. února 2008 ve 13:48 ® MiK
-
od Strachotína jsem nikdy nechytal. To už jsem přejel naproti pod Pavlov. Před schodama je kosa do vody a zní je šance možná i z jara. Potom za schodama za jachtklubem je mělčina. Tam snad taky, ale je to věčně zasekané, bo je to profláklé místo. Ale jak říkám, Pálava moc feederu nepřeje.
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 19:17 ® matej reakce na …
-
Mik-na ty 5 je to samej karavan ne?slyšel jsem že někdo chodí od strachotína…jaky je to tam?
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 19:14 ® matej reakce na …
-
lesak- a jaky je to u těch pasohlavek neznaš to tam? a v drnholci to vypada jak?
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 19:00 ® lesák
-
Zdar. Já když jdu na feeder na Dyji 7, tak se držím v Drnholci kolem mostu. Spokojenost i přes léto,ryby pěkný(kapr,cejn,parma,jelec)a hlavně klid!!!
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 21:06 ® MiK
-
Zapomeň na to. Já jsem na sedmičce nikdy nechytal. Vždy na pětce. Ty tydýti tam krmí 100 – 300m od břehu. Tam si také ryby hledají potravu. Na feeder jsem chytal jednou a to zjara hned za Šakvicemi pod drátama. Tam v dubnu až květnu najíždí ryby blíž ke břehu a je nějaká šance. Nevím, u Pasohlávek jsem fakt nikdy nechytal, třeba to tam půjde. Dej mi vědět, jak jsi pochodil.
reagovat - Středa 13. února 2008 v 19:44 ® matej
-
nikdo nechytate na mušově na feeder???
reagovat