Vyhledávání
Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky?
11.2.2008 | foks01 | 5.509 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. února 2008 ve 21:47 ® jerry1
-
dobrej stoják-vracák ne na Berounce v Radotíně pod hřbitovem
reagovat - Pátek 15. února 2008 ve 21:46 ® jerry1 reakce na …
-
stoják-vracák dobrej je u Radotína pod hřbitovem na Berounce
reagovat - Pátek 15. února 2008 ve 21:43 ® jerry1
-
jedinej dobrej stoják na Berounce je u Radotína pod hřbitovem – ne není to sranda, je to takový stoják-vracák voda.
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 20:26 ® Vlaštovka
-
stoják !!! žádná řeka tu neni pro cyklystu-rybáře v rozumném dosahu.. 8-P
reagovat - Středa 13. února 2008 v 11:21 ® monaster reakce na …
-
jo človčeč asi tak napůl. možná teď mě táhne řeka víc. a navíc jsou stojáky zamrzlý. ale v létě tam ti nevím a někdy se mi z hlavy normálně kouří jak nevím zda to či to. když fakt nevím jdu dopoledne na stoják a odpoledne na řeku nebo obráceně
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 22:56 ® hecht
-
Podepisuji se pod první dvě věty u HaDovo odpovědi.Někdy však taky rád usednu k malému stojáčku, musím ale být sám a ne v tlačenici.
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 22:24 ® Prichy
-
oboje, kazde ma svuj duvod…nejlepe to shrnul asi HaD.
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 20:36 ® Sander
-
dvorak > nemusí to být ani tak daleko od domova, jen to musí být prostě někde jinde. Je tu s prominutím mírové hovno.
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 20:27 ® dvorak
-
Zdar kamarádi,ze 70ti procent jezdím na řeku,čeká tam víc překvapení. Ale stará,málo navštěvovaná pískovna má taky něco do sebe. A ještě dotaz: Taky u Vás platí,že čím víc najetejch km od domova,tím víc úlovků?
reagovat - Úterý 12. února 2008 v 15:12 ® Petas
-
Jednoznačně řeka, ono mi taky nic jiného nezbývá, kolem Prahy sned není jeden pěknej stoják
reagovat(((
- Úterý 12. února 2008 ve 14:49 ® kaprnak
-
ja mam domovskou vodu reku a mam ji strasne rad ale stojaky sou pro me prvorade protoze nejradsi kaprarim
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 13:50 ® MiK
-
čtvrt století jsem chodil jen na stojáky. Poslední tři roky u mě vítězí řeka, i když taky musím dojíždět 30km. Nemůžu se jí nabažit.
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 12:36 ® Padis
-
Preferuji spíš řeky a říčky.Ze stojáků maximálně slepá ramena.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 22:19 ® Jícha Václav
-
Já upřednostnuji řeku. Je plná změn a překvapení. A taky už to chce trochu cviku na ní chytat. Ale občas si zajdu na slepé ramena u řeky. To jen když se mrška rozvodní ,–)
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 21:31 ® njesek
-
u baráku mám řeku,tak řeka,ale vyrážím i na stojáky
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 21:30 ® Sander
-
Stojáky. Jedině stojáky. Na řece když stoupne voda, splave všechno do přehrad a v řece je pak po celý rok hovno. Všem doporučuji.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 21:27 ® cormoran
-
Raději chytám na řekách (hlavně na velkých) a to z prostého důvodu. Lov samotný je živější a pravděpodobnost trofejního úlovku je mnohem vyšší. Také druhová rozmanitost na některých tocích je to, co mě víc táhne k řece… Stojáky nezavrhuju, jsou na krásném 2. místě..:))
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 21:01 ® Kubah reakce na …
-
U mě vede řeka, na stojáky jezdim jen občas.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 20:50 ® Chose
-
Mám rád pstruhové řeky a potoky,ale zjistil jsem že pstruhovej stoják z boutu je parádní záležitost.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 20:47 ® HugoLampa
-
Muškařím..U mě jasně vedou řeky (v poslední době chytám stále radši na mimopstruhovkách) a to i přesto,že si kdykoli můžu zajít na velmi dobře zarybněný „stoják“ (hlavně PD a Si,semtam potočák) ,kde je možnost chytat z boatu..Mimopstruhovky mám rád hlavně kvůli většímu využití většiny způsobů muškaření (na mokro,na sucho,nymfa,streamer) a taky díky tomu,že se tam dá chytit více druhů ryb… Jasně že si někdy zajdu s kámošem na rybník na kapry,ale nedá se to srovnat
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 19:53 ® HaD
-
Samozřejmě řeka. A nejlépe střední či menší, která se dá „číst“. Velké řeky a stojáky jsou nuda. Na druhou stranu při cíleném lovu některých ryb se bez nich neobjedu a pak tu „nudu“ danou typem vody nahradí šance na úlovek.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 19:32 ® antony
-
Já mám daleko víc v oblibě řeku, v mém případě Olšava 1,2, Morava 6–11. Na obou revírech se dá celkem bez problémů potkat s asi 20 druhy ryb, i víc, což asi žádný stoják nenabídne, hlavně Morava, tam už mám několik překvapení v podobě fakt obřích jedinců některých druhů ryb. Na stojáky chodím jenom, když je po delších deštích a voda v řekách je hodně zvedlá, nebo někdy jenom pro změnu. Třeba takové slepé ramena Moravy se počtem druhů ryb a okolních živočichů někdy i blíží řece, takže pokud stoják,tak tam. hola antony
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 19:21 ® foks01
-
Už kvůly druhovému zastoupení ryb sám raději nahodím do řeky …nejbližší řeku mám sice cca 30 km což je Labe nebo Ohře.Stojáků kolem sice spousta ale to je tak na vláčku na okouny,štička,candoš.Nad projetým benzinem ani nepřemýšlim .....láska je láska
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:51 ® johanes
-
Nejraději řeku, mám ji v místě bydliště :o) … když stoják, tak většinou přehrady.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:50 ® rarach
-
Preferuji lov na umělou muškou, proto mám rád obě alternativy, ještě bych přidal pobřežní mořský rybolov.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:44 ® cormaxx
-
U mě jsou to jasně stojáky.Řeka poblíž není,což mě mrzí,takže mi nic jinýho taky nezbývá.Alespoň, že těch stojáků je tu dost…
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:36 ® regulus
-
Taky u mě řeky jednoznačně vedou. Když na stoják tak většinou na přehrady nebo slepý ramena, rybníky úplně minimálně.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:24 ® skwor
-
Řeka u mě jednoznačně vede, na stojáky chodím jen na jaře…
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:16 @ ???
-
Protože jsem začal chytat teprve loni, tak na stojáku je to pro mě jednodušší. Na řece jako je třeba Sázava se mi ale víc líbí.
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 18:12 ® OndruchM
-
Nemůžu si pomoct: na řeky chodím na stojáka, na stojáky na sedáka, tak nevím?
reagovat