Vyhledávání
sonar SMARTCAST RF-35 dotaz
11.2.2008 | jerry1 | 2.872 zobrazení | 14 odpovědí
Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. února 2008 v 0:14 ® jerry1
-
Prichy , Czudko, Regulus, rgb 23 !!! Kluci chytrý, -A JE TO ! Děkuji
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 23:14 ® rgb23
-
mno, já teda nevím, ale mě to přes IE vytisknout jde bez problému. PrtScr je asi ta poslední možnost která by mě kdy napadla… Aby dvou stránkovej dokument s tak malým textem byl čitelnej při tisku přes PrtScr… to jsou minimálně 4 slidey, to je fakt krizové řešení
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 21:23 ® Prichy reakce na …
-
regule, ty umis otevrit pdf v IE
reagovat..... print screen by asi pomohl…ale ne, ze jim to prozradis hihi.
- Středa 13. února 2008 v 18:17 ® regulus reakce na …
-
Czudko – nejde to ani v IE
reagovat - Středa 13. února 2008 v 17:52 ® jerry1 reakce na …
-
Czudko , ty si chytrej kluk, ale já stále vůl, mě to nejde, prosím ,já bych to musel opisovat z obrazovky, poníženě prosím ,pošleš návodíček. Pán Bůh tě odmění. Děkuji
reagovat - Středa 13. února 2008 v 17:48 ® jerry1 reakce na …
-
tak to prosím pošli
reagovat - Středa 13. února 2008 v 17:43 ® Czudko
-
Jerry…udelej to po stazeni jak jsem Ti rikal, ja to normalne vytiskl. Dej ten soubor otevrit v internet exploreru…
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 13:55 ® regulus reakce na …
-
Prichy – opět telegraficky -:))))))))))))))
Mají to zamčený na tisk, kopírování a já nevím co všechno, asi to nejde, alespoň ne jen tak, je rychlejší to přepsat než se s tím srát.
jerry1 – pokud tak toužíš po tom mít to vytištěný, tak si to opiš a vytiskni, jinej českej návod patrně neexistuje. Stejně je tam 90% blábolů. Já si nečetl ani ten anglickej, nemá to smysl, sonar je jak digitálky, nastavení naprosto jednoduchý.
reagovat - Středa 13. února 2008 v 6:23 ® Prichy reakce na …
-
jerry1: jo tak moment…ted jsem po…ja, tobe to jde stahnout, ale nejde vytisknout. Je to tak?
reagovat - Středa 13. února 2008 v 6:20 ® Prichy reakce na …
-
jerry1: ty jsi heslo
reagovatkdybys mel nekde alespon mail, uz jsi tam ten dokument mel
- Středa 13. února 2008 v 0:49 ® jerry1 reakce na …
-
díky,nejde to , zkoučím to již třetí den , ale jsem asi vůl , nejde to, tam píšou , že je to chráněné heslem proti tisknutí.tečka. Jsem v p.....
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 14:09 ® Czudko
-
Jerry → posli mi pak na mail info jak jsi s nim spokojen. Premyslel jsem o nem a dost me desi zpusob pouziti a moznosti vypadku signalu. Zajima me jak plynule se bude obnovovat display pri radiovem signalu. Diky predem
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 14:06 ® Czudko
-
Jerry → tady si ho stahni na plochu www.sema.cz a dej pravou mysi otevrit v programu „internet eplorer“ a tam uz Ti tisk pujde..
reagovat - Pondělí 11. února 2008 ve 21:00 ® Prichy
-
jerry1: nic neslibuju, podivam se…ale spis nestiham…napis jim, at to odblokujou…jo a na anglictina neni zas tak hrozna, aby jsi na to neprisel sam dle navodu…vlastne ani nevim, jestli jsem to kde kdy cetl cesky. Jestli chces, tak se ptej, co ti neni jasny.
reagovat